User Tag List

Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
356 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    il baskani mi bu karalama yapalim? benim tek kizdigim nokta surucuyu korumak icin kask takmis/soka girmis etrafini goremiyor,cocuga ilk yardimi o mu yapsin,yaris bu elbet devam edecek gibi sacma sapan girdiler yapilmasiydi. cocuga vurmasinda bir hatasinin olmadigi hatta son hamlesiyle 5 10 kisinin yaralanmasini da onledigi konusunda zaten hem fikiriz.etik olmayan tek nokta birkac m onunde yerde yatan bir cocuk varken yarisa devam etmesi.aracin acisi itibariyle cocugu goremeseydi ve yaris durdurulmasaydi sizi anlardim ama son videoda cocugu gordugu acik,net...
    Abi pilotun yanındaymışsın gibi konuşuyorsun. Kesin olarak "çocuğu gördü ama durmadı" kanısına varmışsın. Yarış heyecanı, kaza stresi, kaskın görüş açısını daraltması gibi etkenleri hesaba katmıyorsun. Kaç kere piste girip yarıştın bilemiyorum ama o an insanın ne kulakları duyuyor, ne gözleri arabadan başka bir şey görüyor. Biraz empati lütfen. Ayrıca Meftun abiyi tanısan sen de bilirsin çocuğu görseydi ne yapıp edip o araçtan inip yardıma koşacağını. Tanımadan etmeden böyle yorumlar yapmayın lütfen.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baris, adami nasil yargiliyorsun yaw? Gordu ve durmadi nedemek ya? Ayip ayip gunaha girmek bu , adam dag arkasiyla vuruyor duvara cocugu nerde gordu de devam etti ?

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış bende oradaydım
    sen olay yerınde olmadan yorum yapıyorsun...

Görebılecegı bır konumda degıldı
    ayrıca kaza oldu spıker hıc bır sey yokmus gıbı sunum yapmaya devam ettı
    belkı bu yuzden kaza yapan kısıde devam ettı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes ne kadar çok biliyor , oturduğu yerden konuşuyor .
    Form > Function

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza yapan arkadaşın cocuğa vurduğunu faketmesi mümkün değil cocuğa araba teması yok zaten kanat çarpıyor. sunum yapan spikerinde olaydan haberi yok hatta ben direk o noktaya bakan bi yerden izliyorduk anlam veremedik. toz duman oldu sadece arac hasarı var die düşünüyorduk ilk 2 dakika böyle geçti zaten.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Silvia17
    Misafir
    Bir insanı bu kadar kolay karalamak ayıptır yazık günahtır.Hiçbir zaman piste çıkmamış insanların yaptıkları yorumları görünce şaşırmamak elde degil.Karting de bile kaskı taktıgınız zaman görüş açınız ne kadar düşüyor birde rally kaskı taktıgınızda olacakları sizler düşünün bence.Meftun abi eger cocugu gorseydi zaten durur ve yardıma koşardı.Video izleyenler görmüştür spiker dahi devam etti o an ki anlık durumla ve duman ile zaten hiçbirşey gözükmüyordu.Sürücü ben olsaydım bende fark etmezdim sen olsan sende fark etmezdin kazanın şoku ile orada bir insan oluşunu düşünmemiştir bile.Güvenlik önlemleri bu kadar yogunken ben olsam bnde düşünmezdim.Sürücünün yerine kendilierini koyanlar fiziki şartları düşünüpte yorum yapsınlar.Ayıptır günahtır verilen emeklere yaralanan cocuga yazık bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin gencin ailesine allah sabır versin

FurkanElsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maksat çamur atmak olunca bordo klavyeliler iş başında her zaman. herkesin de söylediği gibi 1.si orda bi çocuğun olmasını geçtim, görevliler dışında izleyicinin ne işi var. 2.si meftun abinin nasıl biri olduğunu şoförlüğünü herkes bilir, çocuğu görse neden durmasın bi mantıklı düşünün. organizasyon başlı başına rezaletti..

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by erci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesin gencin ailesine allah sabır versin
    Kazaya karışan çocuk hayatta... Durumu iyi gidiyor. Yakında hastaneden de çıkacaktır. Ölen vs yok.

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazaya karışan çocuk hayatta... Durumu iyi gidiyor. Yakında hastaneden de çıkacaktır. Ölen vs yok.
    Çok iyi haber Allah acil şifa versin.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhteşem bir haber mustafa, Allah acil şifalar nasip eylesin

Cemali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bu olayı haberlerde izlemiştim herçekten kötü bir durum ben Türkiye de bizlere göre bir pist alanımız bile yok Şöyle 4 - 4 lük bir alanımız yok Yurt dışında bakıyorum inanılmaz Pist alanları var.Bizim neyimiz eksik diye merak ediyorum. Ulen biz de bu memleketin insanlarıyız. Hani derler ya nerde bu devlet nerde bu insanlar. Anca aylık 5 bin 10 tl hiç bir iş yapmadan para kazanan Devlet insanlarına para kazandırıp ( yedirip) içiriyorlar anca bu işe yarıyorlar. Adamlar kendilerini aşmışlar 35 met. gemiye bile artık artık gemicik diyorlar. Bizim gibi spor seven insanlara 5 dölümlük araziyi bağışlasalar işte ozaman kıyamet kopar halbiki 35 met. lik gemicik diye atlandırdıkları geminin 5 de 2 parası deyildir. Ayıp dır bu bu yüzden kaç kişinin canı alınacak bilmiyorum artık yarışlarımızı trafik alanlarında deyil bizler spor sewenler için ayrılan yerlerde yarışmak spor yapmak istiyoruz. Allah kaza geçiren arkadaşımıza açil şifalar wersin.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan aşağıda hata silsilesi, katılan araçlara ciddi haksızlık, zaman+emek+para harcanıyor, gelecek olan seyircinin hayatını hiçe saymak, tribün yetersiz "başındayetkili birileri yok"+bariyerler yetersiz "üzerinden birileri rahatça geçebiliyor", seyirci etkinliği rahatça görebilmek için daha da yaklaşıyor ve tehlike oranı gittikçe yükseliyor, bu saydıklarım sadece bu organizasyonda değil, genel olarak tüm organizasyonlarda bu şekilde, bana göre hata ilk önce organizatörler "varsa" kısmından başlıyor ve zincirleme olarak devam ediyor, dikkat ederseniz bu tür organizasyonlarda genel olarak yaşanan bir durum "kaza, emniyet yetersizliği, vesaire" maksadı aşıyor ve ön plana çıkıyor, yapılmaya çalışılan tüm güzellikler geri planda kalıyor. Sonuç ise zaten Ulusal olarak gelişemeyen Motor Sporlarının bir darbe daha alması.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya şöyle bi güncelle açıklık getireyim, meftun abi cocuğa direkt olarak vurmamış, kolona vurunca spoiler kopup cocuğa çarpmış.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğumuz belki bilmiyorduk ama aslında pazar günü Ankara'da Amerikan araçlarının katılacağı bir drag festivali olacaktı, Ankara Klasik Oto Kulübü (AKOK) düzenleyecekti bakın açıklamalarına:

Değerli AKOK Ailesi;
    Üzülerek belirtmek isterim ki, 02.11.2014 tarihinde düzenleyeceğimiz, Amerikan Drag Fest isimli hepimizin yıllarca özlemini duyduğumuz, sadece Amerikan araçlarına özgü Drag yarışımızı iptal ediyoruz. Şu ana kadar bu yarış için o kadar çok emek verildi ki..öncelikle bu konuda bizi destekleyen ve organizasyon ekibinde bulunan arkadaşlara Ankara Büyük Şehir Belediyesine ve BOOS spor klübüne çok teşekkür ederiz.
    Bildiğiniz üzere geçen hafta Ankara'da düzenlenen bir motor sporları organizasyonunda bir gencimize araç çarpmiştir. Drag yarışları Driftten çok daha yüksek beygirlere sahip araçların çok yüksek süratlere çıktıkları yarışlardır. Şu ana kadar edindiğimiz izlenimlerden yapacağımız yarışa Tüm Türkiye'den 40.000 civarında bir katılımın olacağını tahmin ediyorduk. Ülkemizde maalesef güvenlik büyük bir sorun. Bir anlık bir dalgınlık yada suiistimal sonucu yaşanacak yeni bir kazanının vebalini kimse üstlenmek istemez ve maalesef bu acı tecrübeler tekrar tekrar göstermiştir ki Ankara'mızın Profesyonel bir motor sporları tesisine ihtiyacı vardır. Umarım yetkililer tekrar bu konudaki çağrımızı duyar ve daha çok canların yanmasına izin vermezler..Yarışın iptali ile ilgili görüşmeler hala sürdüğü için daha önce size bilgi veremedik..Ama üyelerimizin yoğun soruları üzerine bu açıklamayı yapmak durumundayız..Güvenli-Güvenlikli-Uluslar arası standartlara uygun bir pist Ankara'mıza kurulana kadarda çalışmalarımız devam edecektir..
    Saygılar
    AKOK YÖNETİM
    ...................................

yazık günah, hata üzerine hata yapılıyor sonrasında hiç bir şey yapamayacak durumuna geliyoruz başkentte...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hala diyorum, Tasma köpeğe, hayvana takılır... Tel örgüye yada güvenliğe ne gerek var. Sadece Kafa yapısı değişse yine yeter..
    Lanet olsun ki o kafa yapısı değişmiyor... Hala bencil bir şekilde insanlar kendini düşünerek önlere atlıyor. pist kenarında kendince hayvanlık yapıyor.. daha aynı gün bile içeride kendini bilmez 3 -5 kişi yüzünden küçücük bir çocuğa araba çarpmış, dışarıdaki hayvanlar yolda araba çevirmeye çalışıyor... bunlara güvenlik olsa ne olur tel örgü olsa ne olur....

O kadar cahil ve benciller ki yaptıkları hareketlerin işte bu şekilde bir çok insana maal edileceğini düşünmüyorlar bile

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada her hafta ivedik denilen yerde ıvır zıvır bi ton araba anlamsızca buluşup lastik yapıyor drift donut ve drag yapıyor kendi çabalarınca ve katılım az buz değil yeri geliyor adım atacak yer yok tezgalar kuruluyor çekirdeğinden köftesine herşey satılıyor.. Alkol kullanan kişi sayısıda oldukça fazla gel gelelim 3-4 yıldır uzaktan takip ediyorum bu güne kadar ne bi yaralanma ne de başka bi olay olmadı kendi aralarında bile kavga etmediler..Ankaranın üzerinde büyük bir şansıızlık var anlamış değilim
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler şimdi bi haber gördüm feysde kücük kardeşimiz hayatını kaybetti tarzında doğrumu acaba?

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genç arkadaşımız maalesef hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin.

http://tosfed.org.tr/haberler/3346/vefat-ve-bassagligi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)