User Tag List

Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819
356 sonuçtan 343 ile 356 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "acı buyuk ama pılota neden suc buluyor babası?" dıyenlere allah akıl fıkır versın ve boyle de buyuk acı yasatmasın dıyorum... biraz empati kurmaya calısın yahu, adamın cocugu gıttı. ınsan evladını kaybedınce mantıklı davranabılır mı, sızın gıbı organızasyonmus koruma kalkanıymıs vs dusunebılır mı? elbette pılotun da ceza almasını ısteyecek.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Baba neden pilota suç buluyor?" diyen görmedim ben. Acılı adam , tabii ki suçluları görmek isteyecektir. Sadece doğru yönlendirilmesi lazım.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstüme alındığım için cevap verme gereksinimi duydum. Kesinlikle baba neden kızıyor giisinden algılanmasın, canıdır-kanıdır elbette kızabilir. Ama gerçek sorumlu pilot değil, onu demek istedim ben. Mechanix abinin dediği gibi, doğru yönlendirilmesi lazım babanın... Adaletin tecelli etmesi için, gerçek sorumlular bulunmalı.
    Real Cars, Real Roads.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana yolda yayanin olmamasi gereken bi yerde yaya karsiniza ciksa vursaniz olse sadece koruma amacli iceri aliyorlar soforu belli bi zaman zarfinda 1 hafta 30 gun vs gibi. Sonrasinda cikiyorsunuz sicilinize islenmiyor. Bu organizasyonda sofore yikilacak bir suc olamaz diyorum ben

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meftuna hiç bişey olmaz, olan sponsor ve volkan ışığa olcak bedelini çok ağır ödiyeceklerdir. Yıllardır buğra böyle bişey olmaması için götünü yırtarken hep dalga geçiyodum ama şimdi daha iyi anladım onu Allah korusun böyle bişey hiçbirimizin başına gelmesin
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Cans1993
    Misafir
    Meftun abi 30 gün koruma amaçlı içeride kalacaktır.Mahkeme'de çok rahat serbest kalacaktır.Olay Yarışta olsa gösteri'de olsa herşey pist sınırları içinde gerçekleşiyor burda sorun pist görevlilerinin çocugu göz ardı edip pist sınırlarına sokmasıdır yani güvenlik açığıdır.Bütün olay Güvenlik ekibine ve organizatöre olacaktır.Sponsor'da ceza almaz.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Buğra abinin organizasyonlarında bu denli dikkatli ve katı olmasının sebebini belkide şimdi daha iyi anlıyorum.

Ceza her ne olursa olsun paraysa para ödenir bir şekilde,yatmaksa yatılır bi şekilde ama allah vicdan azabı için sabır versin.Ölen kardeşimizin babasına ve Meftun'a da.

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışından emsal karar bilen var mı ?

Yani gösteridir yarıştır onu geçtim böyle Bir organizasyonda kaza oluyorsa suclu yarışmacı mıdır ? Yoksa cocugun orda olmasına göz yuman organızasyon firmasının buldugu güvenlik görevlisi midir?

Mekanı cennet olsun
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım MEDYA herzamanki şerefsizliğini yapıp yangına körükle gitmez ve başka şeylerin önünü kesilmesine sebep olacak yalan yanlış haberler yapmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ersandeniz
    Misafir
    Medya çok sever sansasyonu, Redbull gücünü kullanıp algı yönetimi yapacaktir, pilot suçlu bulunmasa da çok yipratilacaktir

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Organizasyonlardaki güvenlik önemlerini hiçe sayıp pist içi/yanı ve start noktasında neden bulunulmaması gerektiğini umarım herkes anlamıştır.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım MEDYA herzamanki şerefsizliğini yapıp yangına körükle gitmez ve başka şeylerin önünü kesilmesine sebep olacak yalan yanlış haberler yapmaz.

Antalya'daki drag kazasından sonra, alkol kullanmayan adamın tahlilde çıkan 0.09 Promil değeri sanki 90mış gibi yazıp, "sürücü alkollü çıktı" diye, sonrasında da kazadan birkaç yıl önce çekilmiş fotosunu bulup, "sırıtarak poz verdi" diye başlık atan şerefsizler varken, buradan neler çıkarmaya çalışırlar düşünmek bile istemiyorum...

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuru ve yaş misali şimdi herkes yanar..
    Pistteki Pilotta, organizasyoncu da yanar ama işin ucu yine döner dolaşır mutlaka Motor Sporlarına saplanır. Zaten şu ülke hala çok eski kafalı, bir çok şeyi kabul etmiyor.
    yöneticisi iş adamı vekili hiç biri açık nerede düşünmeden bu işlere karşı geliyor. Dediğim gibi zaten sevilmeyen bir spor dalı şimdi yeniden bir çok kapatma getirirler. Para uğruna peşkeş uğruna Körfezi kapatmaya çalışıyorlardı bunlarda o adilerin bahaneleri olur

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuru ve yaş misali şimdi herkes yanar..
    Pistteki Pilotta, organizasyoncu da yanar ama işin ucu yine döner dolaşır mutlaka Motor Sporlarına saplanır. Zaten şu ülke hala çok eski kafalı, bir çok şeyi kabul etmiyor.
    yöneticisi iş adamı vekili hiç biri açık nerede düşünmeden bu işlere karşı geliyor. Dediğim gibi zaten sevilmeyen bir spor dalı şimdi yeniden bir çok kapatma getirirler. Para uğruna peşkeş uğruna Körfezi kapatmaya çalışıyorlardı bunlarda o adilerin bahaneleri olur
    Sevilmeyen bir spor dalı değil İmajı kötülenen bir spor diyelim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)