atanın aklına Yanayım desem ayıp etmiş olmam dimi, Muhteşem bir parça, çok kıymetli... ellerinize sağlık sizinle kavuşunca daha bir kıymetli olmuş ama imkan varsa aynaları orjinal kesiminde kullanın lütfen
atanın aklına Yanayım desem ayıp etmiş olmam dimi, Muhteşem bir parça, çok kıymetli... ellerinize sağlık sizinle kavuşunca daha bir kıymetli olmuş ama imkan varsa aynaları orjinal kesiminde kullanın lütfen
Benim büfe biterken yeni iş geldi Yakınımın teyzesinden kalma ufak büfe daha önce kötü ustalar tarafından harap edildiği için ve yapacak usta bulamadıklarından benim büfenin bitmiş halini görünce teslim ettiler.Ustam ile alıp dükkana geldik.
Öncesi fotoğraflar,
Sökmeye başladık.Tam kasapların eline düşmüş.Kapak menteşelerini tutturmak için uzun vida kullanmış bir taraftan girip bir taraftan çıkmış.Tabanca ile akıta akıta boyamış vs...
Alt ve yan çıtaları söküp boyasını söküyoruz.
Büfe ceviz ağacından yapılmış desenler harika.
Menteşe yerleri yapıştırılıp kurumaya bırakıldı.Ön kısımın boyası kazındı.
Sıra üst kısmı kazımaya geldi.Atılan kötü boyadan ötürü bütün desen ve çizgiler kaybolmuş.
50/50
Büfeyi yapan usta ceviz ağacının tüm desenlerini simetrik yapmış tablo gibi karşımızda.
Yan kısımdada desenler simetrik yapılmış.
Şimdilik bu kadar![]()
Eski diye birşey yoktur aslında ....Bakarsan seversen korursan direnir yıllara...Yıllar yıpratsada hayat verirsin emeklerinle Eskilere hayat vermeyi seviyorum...Geldik kendi büfemin öncesi sonrası fotoğraflarına
![]()
Geçen akşam eve giderken çöpün yanında gördüm.Yıllar canını okumuş,ortadaki desenin yanında kırıklar ve kaçınılmaz son atmışlar.Keşke iki tane olsa dedim. Sandalyeyi aldığım yeri takip ediyorum belki bir tane daha atarlar
İlk önce desen kaplamasının kırık yerlerini yapıştırdık.
Sonra yılların izlerini kazdık....
Desenlerin güzelliği
Ve yeniden hayattayız
![]()
Abi bu nasıl bir hobidir bilmiyorum ama gerçekten süper olmuş yaaelinize kolunuza sağlık...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Düşün eski bir eşya ne muhabbetlere , ne yaşanmış anılarıa şahit oluyor onca sene.Belki birden fazla ev birden fazla sahip değiştiriyor..Sonra işi bilmez ustalar aslından uzaklaştıracak yenileme işlemleri ile iyice kötü hale getirdikten sonra tam herşey bitti derken tekrar hayat verip anıları canlı tutuyorsun.Genelde bu mantıktayım delirmişsin diyebilirsinAynı şey eski model araçlar içinde geçerli
![]()
Konuyu güncellemekte fayda var.Omega saati kürenin içine hapsetmişler, bütün okyanusları gezip en son bana geldi Çok ilginç bir saat.
![]()
2 yıl önce sokakta bulduğum komidinler.Kat kat beyaz renge boyanmış güzelim ağaç desenleri yok edilmiş.Kazı çalışmalarına başladım.İşimiz uzun inşallah bitince güzel olacak.
![]()
Ahşap üzerindeki kötü boyayı ve verniği kazımak için şerit testereyi belli uzunlukta parçalara bölüp işliyorum ve aparatlarım hazır.Diğerlerini de bir şekle sokacağım
![]()
Nefis nefis.
Saat çalışıyor mu? Çalışmıyorsa yapılacak işleri lütfen paylaşın.
Çok güzel resimler.Kolay gelsin.
Merhaba öncelikle size birşey sormak istyorum evimdeki gömme dolabım ve mutfak dolaplarım kiraz ağaçından rahmetli dedemden yadigar bana yanlız bunlarda ufak ufak çürümeler başladı bunların tamiratı mümkün acaba size bi danışmak istedim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)