Çok sıkıntı olmuş , hele accent , linea gibi araçlara şüphe ile yaklaşmaları çok saçma olmuş..
Umarım ceza ödemeden halledebilirsiniz..
Printable View
Çok sıkıntı olmuş , hele accent , linea gibi araçlara şüphe ile yaklaşmaları çok saçma olmuş..
Umarım ceza ödemeden halledebilirsiniz..
bazen arabam olmadığı için o kadar seviniyorum ki. bazen tabi.
sitede hukukçu arkadaşlar ya fikirlerini beyan etsin yol göstersin.
eminim yardimci olabilcek arkadaşlar vardir.
Önce korsan olmadığımı bir kanıtlayım şu davayı kazanayım sonra o memuru çıktığı deliğe geri sokacağım kısmetse ama önce bunu kazanmam gerekiyor.Bunu kaybedersem zaten başka bir şeye gerek yok cünkü adalet bitmiş demektir.Adamlar Kişisel o anlık duygularına göre araç bağlıyorlar ceza kesiyorlar.ben keserim yetkim var sen ispat et kurtul diyor.Mantığa bak.
http://yasam.bugun.com.tr/bunu-yapan...-haberi/910386
başka bir örnek..
yok daha neler spor gazetsi diyorum gecmıs olsun bu arada
Geçmiş olsun.
Ancak yeni bosnadan ümidini kes. Alehine çıkıyo karar. Şirkette çalıştığımız arkadaşımızın 2000 model palio aracını bağladılar aynı para aynı sebeplerle. gün sayıyo şuan 22-23 günü kalmıştır. Mahkemeye verdi iptal çıkmadı bide mahkeme parası ödedi ekstradan. Valla ne yapacaklarını şaşırdılar. Hayret birşey ya. Geçmiş olsun tekrardan.
Örnekler çok başkan.
http://www.internethaber.com/korsan-...t--464055h.htm
Valla çok şaşırdım bence cezayı kesen polisleri bimer e ayrıca şikayet et geçmiş olsun
214 milyar tl olan borcu bu şekilde kapatacaklar anlaşılan.Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da 1 haftada farklı şeylerden +60.000 sürücüye ceza kesilmiş.Devir kötü ...
Siz diğer davayı iyi bi avukatla rahatlıkla kazanırsınız. Manevi tazminat davası için sadece bu işle uğraşan bi avukatla görüş. İyi bi yönlendirmeyle çok iyi sonuçlar alırsınız. Bu işin peşini bırak diyenlere çok aldırma. Manevi tazminat konusunda emsal kararları bilmiyordur bunu diyenler. Örnek vermek gerekirse eve giren hırsızın açtığı davayı kaybeden ev sahipleri bile var. Sadece avukatını doğru seç.
2-3 sene önce bizede oldu aynısı arkadasla aveo vardı tüplü :D arkadasıma(12 13 senelik arkadasm) tam o cicekcilerin orda durdurdu bende umursamıorm sag koltukda navigasyondan yer aramaya calısıorm arkadasm cıktı aracatan falan konusuo benim cama telsizin ucuyla vurdu gel dısarı diye neyse indim aynı hikayeler bu kim nereli napar falan cevap verdim arada bi bakıstık birbirimize hemen müdale etti ona bakma bana bak diye sonra tutunca saldı bıraktı bizi.
yapılan haksızlık gecmiş olsun ama diklenmemek lazım sonucta takmak istedikten sonra herseyi yapar. süphelendim yuysturucu arıyodum der koltugna tavanına bıcagı takar bakar zula diye gıkında cıkamaz sana olan zararla kalırsın
arkadaşlar direk sorduğu ilk soruda diklenmedim ben zaten ayrıca diklenmek diye birşey olmadı.Adam öyle sorular sordu ki sanırsın benim hatuna yavşıyor.hayırdır sanane kardeşim dedim efendi ol kafanı gözünü kırarım deyince benden ufak velet sen kimsin kırsana hadi felan dedim ibne hemen ceza yazdı yani öyle patırtı kütürtü olmadı bedavadan ceza yazdı o.ç. kedi gibi ne dersen tamam abi diyemedim huyum kurusun.ayrıca polis için bimere şikayette bulundum.
Sövsek günahı bize Rabbim büyük cezasız kalmamalı böyleleri
Pardon ama bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Avukat mısınız veya hukuk dalında herhangi bir görevde mi çalışıyorsunuz? İnsanları yanlış yönlendirmeyelim ve bilgilendirmeyelim. Türkiye'yi Amerika gibi ota boka tazminat veren bir ülke zannetmeyin; Türkiye'de olan asansör kazası Amerika veya İngiltere gibi gelişmiş hukuk sistemlerinde olsa sorumluları öttürürlerdi. Ancak gördüğünüz üzere, Türkiye'de herhangi bir şey olmuyor.
Manevi tazminata açıklamadan önce, tazminat kavramını iyi özümsemek lazımdır. Tazminat kişinin haksız fiil sebebiyle uğradığı zararın, zarara sebep olmuş kusurlu kişi tarafından geri yerine getirilmesidir. Maddi tazminat, isminden de anlaşılacağı üzere kişinin uğradığı zararların hesaplanabilen maddi değeri üzerinden, kusurlu tarafından geri yerine getirilmesidir ve hesaplanmasında herhangi bir sorun olmamaktadır.
Manevi tazminat ise, kişinin uğramış olduğu olay neticesinde bozulan psikolojisini, sarsılmışlığını ve ruh halini düzelmesine yardımcı olmak ve dinginliğe kavuşturmak için mahkeme hakimi tarafından belirlenen miktar çerçevesince ödenen maddi bedeldir. Ancak görüldüğü üzere burada hesaplanabilen bir maddi kayıp yoktur, dolayısıyla manevi tazminat bedelini hakim kendisi, yasalar çerçevesinde belirlemektedir.
Bu bağlamda konuya dönersek, konu sahibi arkadaşın herhangi bir manevi tazminat alamayacağını söyleyebilirim. Ancak bakın dava açamaz demedim, manevi tazminata hak kazanamayacağını düşündüğümü söyledim. İkisi farklı şeyler.
Ancak bende insanım ve hata yapma olasılığım var. Hem de daha taze stajyer avukatım. :) Dolayısıyla düşüncelerimde yanlışlık varsa, forumda bu konuda tecrübeli büyüklerim düzeltir. :)
Adaletini seveyim yaa !! Ulan ne boktan ülke olduk..
Ben eşim kayınçom ve eşimin teyze oğlu her sabah aynı tarafta olan işe beraber gidiyoruz haberleri görünce ciddi ciddi tırsmaya başladım
Allah belalarını versin..
iyi güzel hoş yazmışın sonuna kadar haklısında fakat devletin memura o.ç deme gücünü sana kimse vermez dostum. bizde çok şeyler yaşadık polis bana camını kapa lan diye posta koydu karımın yanında bu kadar seviyesi düşük polislerde var ama o.ç lafını devletin polisine söylenmez
geçmiş olsun. orda yanınızdaki kız arkadaşınız sanane demeyip sevgilim sizemi sorucam şeklinde cevap verseydı bunlar yaşanmayabilirdi. korsan taksiye baya dikkat ediyolar. özelliklede hostes ablalarımız vs kullanıyor sevgilim diyip geçiyolar.
valla öyleler kardeşim bu tip ceza kesen bütün polis memurları o.ç.
kız arkadaşımda sorulara bir yere kadar cevap verdi fakat enteresan sorular gelene kadar.ne zaman tanıştınız vs. gibi.o soruyada SANANE denir normal olarak.
bu konuda bile hala polisi haklı buluyolar ya bende buna ayar oluyorum yakında yüz üstü uzan bişi deniycem derlerse nolcak ?
İlk önce geçmiş olsun yaşadıgın durum çok kötü.. Yok yere arabanın baglanması kız arkadaşının yanında yaşadıkların..
Polisin ise bana göre yöntemi dogru ama uygulaması yanlış.. Korsan taksi olayında hava limanı bölgesinde çalışan taksiciler çok bastırdılar.. O bölgede çok faaldi korsanlar, sarı taksiler isyan edince polis bi denetleme mekanizması oluşturdu..
Bu adamların tarzları, insana hitap şekilleri ne yazık ki degişmez. Çünkü aldıkları egitim, kendilerine verilen gaz, üniformanın vermiş oldugu bi özgüven var. Hukuki açıdan istedigin kadar ugraş yine de bi noktaya varamazsın. Eski nesil bi nebze ama yeni nesil tam bir felaket.
Bir gün işten dönerken bana alkol muayenesi yaptırmak istedi. Bende devlete ait bir şirkette çalışıyorum, üzerimde üniforma var gündüz vakti ne uygulaması dedigimde ne ***** iş yerinde içmedigin dedi.. Bunu diyen adam 25 yaşında ya var ya yok.. Ortalıgı ayaga kaldırdım, amiri geldi özür diledi. Baglı oldugu şubeye şikayet ettim. E-mail attım yapılacak ne varsa yaptım.. Ama eminim ki bi amiri gelip sen ne yaptın demeyecek.
Geçmiş olsun.Bu tip durumlar ülkemizde normal sayılır.Bazı polislerin kendisini padişah zannetmelerinden kaynaklı bir durum.Polisleri hiç sevmedim sevmemde kolay kolay
Cumartesi günü Çanakkale'ye giderken (+1 KMH ) yüzünden radara girdik.Aracı ben sürmüyordum neyse ki.Polis memuruna +1 kmh yüzünden ceza yazılır mı ve sizin radar ölçümü yapan cihazlarınızda bir sorun olamaz diye sordum böyle bi havalara girmişti zaten siz aracınızın kadranına güvenmeyin dedi.Tamam yazın dedik ve 170 lira civarı ceza yedik.
araç içi kamera şart...
sen ehliyeti ne zaman aldın da onca polis çevirmesine girdin ? yaş 18 olduğuna göre 1 yıldan az bir zaman olmuştur.Ayrıca Ispartadaki polis çevirmeleriyle İstanbuldakiler bir değil maleseef.Bir gün gelirsin İstanbul'a, kız arkadaşının yanında sana yapılan artisliği görürsün hatta kız arkadaşının oturduğu evin adresini telefon numarasını senden isterler o zaman verirsin efendi efendi.Biz öyle değiliz çok şükür.Şimdi daha fazla germeden kardeşim lütfen o yorumlarını kendine sakla.Yok iyi olana kim ne yapsın felan..
allah sabır versin.
genelleme yapamam ama memlekette polisler adamin yanindaki sevgilisine acik acik yavsiyorken arkadasin tavri tepkisi gayet normal. boyun egeni herkes kirbaclar.
bu ne ya böyle saçmalık mı olur , ihbar mihbar almadan kafasına göre nasıl korsan taksi cezası kesiyor.
siz herhangi biryerde çalışıyomusunuz sigortalı olarak , deseydiniz şurda sigortalı çalışanım ne korsanı falan , gerçekten gözüm korktu bu ne ya
Huyun kurumasın kardeşim, bunlara pısırık kedi gibi davrana davrana bu hale geldi bunlar, sana bu hareketi yapan düpedüz toplum düşmanıdır ve görevini kötüye kullanmıştır.
Davanı aç, sulh ceza mahkemesi bakacak davana, sulh ceza hakimleri son yıllarda trafik cezası itirazlarına %90 RED veriyorlar iktidarla karşı karşıya gelmemek için. Hatta çoğu zaman okumuyorlar bile itiraz dilekçesini. Kaleme gir, zabıt katiplerine derdini anlat, hakim / hakime ile konuşurlar. Maddi, manevi tazminat davası aç, üstüne de görevi kötüye kullanma davası aç.
Polise ne diye diklendin diyenlere de bakma, yanında kız arkadaşın varken seni de onu da durup dururken sorguya çeken kim olursa olsun sesini çıkar, aksi taktirde 3-5 seneye kadar çıkaracak sesimiz de kalmayacak :)
Pes harbiden de, büyük geçmiş olsun.
aklıma takılan bir husus var, yolda kalmış veya otostop çeken birini arabaya aldık, polis çevirdi, korsan mıyız? :D
hoş 2 litre-turbo ile korsan olmak için 'ölmeyi bayılmak sanmak' lazım ama merak ettim :D
sadece polis mi devlet daireleri hep aynı vergi dairesi aynı emniyet aynı hastane aynı devlet memurlarına bakıyosun verilen maaşı begenmeyip halka yokuş yaparak deşarj oluyorlar demek onun için devlet le işin varsa sakin olmak lazım yoksa davul tozu minare gölgesi belgesi aratıp duruyolar
ddava açın surunsunler