User Tag List

Sayfa 4/22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
412 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben eşim kayınçom ve eşimin teyze oğlu her sabah aynı tarafta olan işe beraber gidiyoruz haberleri görünce ciddi ciddi tırsmaya başladım

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belalarını versin..

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba,
    Cumartesi akşamı bir arkadaşımla ( bayan ) taksime gidip kafa dağıtalım dedik.Şişhane'de avizecilerin orada aracımı durdurdular ve rutin uygulama zannederek yanaştım.Ehliyet ruhsatı verdikten sonra memur beni aşşağı inermisiniz diyerek dışarı çıkarttı.Araçtaki bayanın kim olduğunu, adını soyadını, nereli olduğunu, bayanı nereden aldığımı, nereye götürdüğümü ve buna benzer cins cins sorular sormaya başladı bende sanane kardeşim varsa bir durum yaz cezanı gidiyim işimiz var diyerek çıkıştım memur arkadaş efendi ol kafanı gözünü kırarım felan diyerek artistlik yapmaya başladı.O sırada bir diğer memur araçta bulunan bayan arkadaşıma da bazı sorular sormuş ondan da aynı tepkileri alınca sırf i.nelik olsun diye sen korsan taksisin diyerek 2184 TL ceza yazdılar ve aracımı 2 ay bağladılar.2 saat boyunca direndik ama derdimizi dinletemedik.Aracım 2013 model punto ve memur arkadaşın söylediği şu punto, linea, accent tarzı araçların %99u korsan taksi.Aracında ki kişiyle bir akrabalık, veya bir bağlılık yoksa ( nişan evlilik gibi ) sen diyor korsan taksisin.Diyorum ki babacım araçta 5 cm yay var jant var 2013 model araba arkaya zaten 3 kişi binemiyor lastikler sürtüyor nasıl korsan yapayım beni ilgilendirmez diyor.Mahkemeye vericem diyince de biz bu işde uzmanız mahkeme sana mı inanacak bize mi inanacak diyerek gülüyorlar o. çocukları !Araçtaki bayan arkadaşımın ve benim böyle bir şeyin olmadığını eğlenmeye gittiğimizi üzerine basa basa söylememize rağmen bizi ilgilendirmez madem korsan taksi değilsin git mahkemede ispat et aracını kurtar diyerek malesef cezayı kestiler.Üzerine kendi yazdıkları ifadeyi imzalamamı istediler.İfade de ise Bayanı ücret karşılığı taksime götürüyordum bir daha yapmayacağım tarzı şeyler yazıyordu imzalamadım.Böyle bir o.çocukluğuyla ilk defa karşı karşıya kalıyorum.Bugün avukat vasıtasıyla Yenibosna idari mahkemesine itirazda bulundum 4 5 gün içerisinde mahkeme sonuçlanır dediler..Şuanlık beklemedeyiz ama bu amk cocukları bu meslek dalında olduğu sürece polislerden nefret etmeye devam !
    iyi güzel hoş yazmışın sonuna kadar haklısında fakat devletin memura o.ç deme gücünü sana kimse vermez dostum. bizde çok şeyler yaşadık polis bana camını kapa lan diye posta koydu karımın yanında bu kadar seviyesi düşük polislerde var ama o.ç lafını devletin polisine söylenmez
    Tikkat Laz

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. orda yanınızdaki kız arkadaşınız sanane demeyip sevgilim sizemi sorucam şeklinde cevap verseydı bunlar yaşanmayabilirdi. korsan taksiye baya dikkat ediyolar. özelliklede hostes ablalarımız vs kullanıyor sevgilim diyip geçiyolar.

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güzel hoş yazmışın sonuna kadar haklısında fakat devletin memura o.ç deme gücünü sana kimse vermez dostum. bizde çok şeyler yaşadık polis bana camını kapa lan diye posta koydu karımın yanında bu kadar seviyesi düşük polislerde var ama o.ç lafını devletin polisine söylenmez
    valla öyleler kardeşim bu tip ceza kesen bütün polis memurları o.ç.

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. orda yanınızdaki kız arkadaşınız sanane demeyip sevgilim sizemi sorucam şeklinde cevap verseydı bunlar yaşanmayabilirdi. korsan taksiye baya dikkat ediyolar. özelliklede hostes ablalarımız vs kullanıyor sevgilim diyip geçiyolar.
    kız arkadaşımda sorulara bir yere kadar cevap verdi fakat enteresan sorular gelene kadar.ne zaman tanıştınız vs. gibi.o soruyada SANANE denir normal olarak.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda bile hala polisi haklı buluyolar ya bende buna ayar oluyorum yakında yüz üstü uzan bişi deniycem derlerse nolcak ?
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk önce geçmiş olsun yaşadıgın durum çok kötü.. Yok yere arabanın baglanması kız arkadaşının yanında yaşadıkların..

Polisin ise bana göre yöntemi dogru ama uygulaması yanlış.. Korsan taksi olayında hava limanı bölgesinde çalışan taksiciler çok bastırdılar.. O bölgede çok faaldi korsanlar, sarı taksiler isyan edince polis bi denetleme mekanizması oluşturdu..

Bu adamların tarzları, insana hitap şekilleri ne yazık ki degişmez. Çünkü aldıkları egitim, kendilerine verilen gaz, üniformanın vermiş oldugu bi özgüven var. Hukuki açıdan istedigin kadar ugraş yine de bi noktaya varamazsın. Eski nesil bi nebze ama yeni nesil tam bir felaket.

Bir gün işten dönerken bana alkol muayenesi yaptırmak istedi. Bende devlete ait bir şirkette çalışıyorum, üzerimde üniforma var gündüz vakti ne uygulaması dedigimde ne ***** iş yerinde içmedigin dedi.. Bunu diyen adam 25 yaşında ya var ya yok.. Ortalıgı ayaga kaldırdım, amiri geldi özür diledi. Baglı oldugu şubeye şikayet ettim. E-mail attım yapılacak ne varsa yaptım.. Ama eminim ki bi amiri gelip sen ne yaptın demeyecek.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda bile hala polisi haklı buluyolar ya bende buna ayar oluyorum yakında yüz üstü uzan bişi deniycem derlerse nolcak ?
    Yav he he. Benide onca polis cevir hatta cevirmeyi gormedim fark ettikten sonra geri dondum olayi doğru bir üslupla anlattim ne ceza kestiler ne azarladilar. İyi olana kim ne yapsın

Revo55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Bu tip durumlar ülkemizde normal sayılır.Bazı polislerin kendisini padişah zannetmelerinden kaynaklı bir durum.Polisleri hiç sevmedim sevmemde kolay kolay

Cumartesi günü Çanakkale'ye giderken (+1 KMH ) yüzünden radara girdik.Aracı ben sürmüyordum neyse ki.Polis memuruna +1 kmh yüzünden ceza yazılır mı ve sizin radar ölçümü yapan cihazlarınızda bir sorun olamaz diye sordum böyle bi havalara girmişti zaten siz aracınızın kadranına güvenmeyin dedi.Tamam yazın dedik ve 170 lira civarı ceza yedik.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç içi kamera şart...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav he he. Benide onca polis cevir hatta cevirmeyi gormedim fark ettikten sonra geri dondum olayi doğru bir üslupla anlattim ne ceza kestiler ne azarladilar. İyi olana kim ne yapsın
    sen ehliyeti ne zaman aldın da onca polis çevirmesine girdin ? yaş 18 olduğuna göre 1 yıldan az bir zaman olmuştur.Ayrıca Ispartadaki polis çevirmeleriyle İstanbuldakiler bir değil maleseef.Bir gün gelirsin İstanbul'a, kız arkadaşının yanında sana yapılan artisliği görürsün hatta kız arkadaşının oturduğu evin adresini telefon numarasını senden isterler o zaman verirsin efendi efendi.Biz öyle değiliz çok şükür.Şimdi daha fazla germeden kardeşim lütfen o yorumlarını kendine sakla.Yok iyi olana kim ne yapsın felan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah sabır versin.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelleme yapamam ama memlekette polisler adamin yanindaki sevgilisine acik acik yavsiyorken arkadasin tavri tepkisi gayet normal. boyun egeni herkes kirbaclar.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne ya böyle saçmalık mı olur , ihbar mihbar almadan kafasına göre nasıl korsan taksi cezası kesiyor.
    siz herhangi biryerde çalışıyomusunuz sigortalı olarak , deseydiniz şurda sigortalı çalışanım ne korsanı falan , gerçekten gözüm korktu bu ne ya
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 senelik tecrübe konuştu..
    Dağılın

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar direk sorduğu ilk soruda diklenmedim ben zaten ayrıca diklenmek diye birşey olmadı.Adam öyle sorular sordu ki sanırsın benim hatuna yavşıyor.hayırdır sanane kardeşim dedim efendi ol kafanı gözünü kırarım deyince benden ufak velet sen kimsin kırsana hadi felan dedim ibne hemen ceza yazdı yani öyle patırtı kütürtü olmadı bedavadan ceza yazdı o.ç. kedi gibi ne dersen tamam abi diyemedim huyum kurusun.ayrıca polis için bimere şikayette bulundum.
    Huyun kurumasın kardeşim, bunlara pısırık kedi gibi davrana davrana bu hale geldi bunlar, sana bu hareketi yapan düpedüz toplum düşmanıdır ve görevini kötüye kullanmıştır.

Davanı aç, sulh ceza mahkemesi bakacak davana, sulh ceza hakimleri son yıllarda trafik cezası itirazlarına %90 RED veriyorlar iktidarla karşı karşıya gelmemek için. Hatta çoğu zaman okumuyorlar bile itiraz dilekçesini. Kaleme gir, zabıt katiplerine derdini anlat, hakim / hakime ile konuşurlar. Maddi, manevi tazminat davası aç, üstüne de görevi kötüye kullanma davası aç.

Polise ne diye diklendin diyenlere de bakma, yanında kız arkadaşın varken seni de onu da durup dururken sorguya çeken kim olursa olsun sesini çıkar, aksi taktirde 3-5 seneye kadar çıkaracak sesimiz de kalmayacak
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pes harbiden de, büyük geçmiş olsun.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklıma takılan bir husus var, yolda kalmış veya otostop çeken birini arabaya aldık, polis çevirdi, korsan mıyız?

hoş 2 litre-turbo ile korsan olmak için 'ölmeyi bayılmak sanmak' lazım ama merak ettim
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne ya böyle saçmalık mı olur , ihbar mihbar almadan kafasına göre nasıl korsan taksi cezası kesiyor.
    siz herhangi biryerde çalışıyomusunuz sigortalı olarak , deseydiniz şurda sigortalı çalışanım ne korsanı falan , gerçekten gözüm korktu bu ne ya
    başkan dememmi ya sigortacıyım dedim hemen ispatlarım dedim ispatla dedi torpidoyu açtım poliçeleri gösterdim bagajı açtım poliçe kağıtlarını gösterdim.Benimde fabrikam var ek olarak fabrikatörlük yapıyorum dedi gevşek !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)