Değişim yapılabilecek cihazlar burada yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
Her tarifenin altında kabul edilecek cihazlar yazıyor. Iphone6 ve 6plus / note4 alınabiliyor..
Değişim yapılabilecek cihazlar burada yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
Her tarifenin altında kabul edilecek cihazlar yazıyor. Iphone6 ve 6plus / note4 alınabiliyor..
bende sımdı 5s var 1 yıl garantılı ıphone 6 almak ıstersem turkcell den vodafoıne a gecınde red clasıc tarıfde ne kadar odeyecegım
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
minumum 70 tl lik tarifeyi 2 sene boyunca ödemek zorunda bırakıyorlar.
Ben samsung s4 cihazimla kampanyaya girmek icin gittim bu arada turkcell kullanicisiyim, en az 6 aylik vodafone kullanicisi ve bu 6 ayin fatura orta ort. 150tl olmali dediler katilmak icin...
Bu sartlar yoksa faturaya ek ucretle taksit taksit odeyemiyor ama kredi karti ile ilk 12 aylik taksiti odeyip (cihaz+tarife) alinabiliyormus...
her zafer acı ister...!
Adamların amacı zaten 24 ay boyunca hatlarını kullandırmakBen bastım parayı aldım 6 plus gold edition 128 gb
![]()
Bende bunu sorucaktım.. Turkcell den bu kampanyaya geçmeye düşünüyorum fakat vodafone da sıkıntı yaşayacağım korkusu var .. Çekim gücü internet vs vs . Tavsiye eder misiniz ? ÖZellikle turkcell den vodafone geçenler ya da vodafone dan Turkcell e geçenler..
Şu avea'nın neresini öneriyorlar bende onu anlamıyorum
Turkcell pahalı diyorsunuz.
Vodafone denmeyen kalmadı zaten
bana kalırsa da en kötü şirket avea hiçbir yerde çekmiyor ve adamı güzel .... lar yani![]()
note3 için konuştum piyasa değerinin ustunde sayıyorlar valla şaşırdım
red tarifeye ek 35 tl ile note4 veriyorlar oda fena değil
bazı cihazların değeri güzel ama bazıları çok mantıksız
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşımın 5'in 720 tl demişler cizikten vs.den dolayı. aynı arkadasımın annesinin ip4'üne ise 1080 demişler temizliğinden ötürü![]()
1881 - 193∞
ben az önce gittim kız 1480 liraya sayıyoruz dedi yurt dışı 5 kayıtlı ise 1480 lira.. 1480 / 24 çıkan ücreti paket ücreti olan 180 dan düşüyor.. 180 - 60 = 120 * 24 e telefon geliyor.. note 4 32 gb 6 16 gb alabilyiorsun dediler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)