Rezil ediyolar araclari.biri sunlara 2014te olduğumuzu söylesin. 2005te goruyoduk bu tarzlari.
Golfün foto falan yok mu bulamadım da?..
Kahveye kaplanan Civic'in sahibi aynı zamanda programın döşemecisi Cihan kardeşim dün beni aradı ve buradaki yorumlara çok canının sıkıldığını ve şaşırdığını belirtti.
Banada biraz sitemlenmiş ama yapacak bişey yok ben beğenmediğimi kendisine daha öncede söylemiştim. Cihanın söylediklerine göre programın ilerleyen bölümlerinde daha iyi işler çıkacakmış.. Civic'in bu hale gelmesinde Karlıkçı Halilin elindeki hazır kalıpları kullanmak istemesi,kaplamacınında elindeki kahverengi kaplamayı kullanmasının etkisi varmış.Forumaüye olmak ve bişeyler yazmak istemiş ama üyeliği onaylanmamış.vs. ..
Yalnız şöyle birşey var gerçekten iç döşemeci işini gayet iyi biliyor o belli.Yapılan araçlarda hep en iyi kısmı iç döşemesi oluyor![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Döşemecinin yaptığı işleri bende beğeniyorum, kullandığı malzeme kalitesini bilemem ama uyguladığı modeller güzel. En azından karlıkçı halil gibi 10 senelik tamponları itelemiyor, egzoscu gibi ee evet efenim şimdide uc takacağız diyip geçiştirmiyor.
O c2 nedir ya beni 10 yil geriye goturdu
Anlasilan Karlikci halil mal eritiyor![]()
Karlıkçı Halil in tarzı hiç değişmedi hep aynı , yıllar önce aracıma kümes telinden logosuz panjur yapmıştı![]()
Facebook sayfasındaki başvuruları görseniz; ne arabalarla başvuruyor adamlar.Son gördüğüm mk6 jetta. O kadar para vermişsin insan acır ya![]()
hadi diyelim ki sanayi geleneğinizdi ve o yayları ısıtıp bastınız. peki ya bu kasaplığı neden tv'e taşıyorsunuz anlamıyorum. Pes
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)