ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
Saffet bir ara güzel programlar yaptı, araç restoreleri, bu işi bilerek yapmaları vs iyiydi... sonrasında Acun gibi dünyayı gez fuar anlat olayına geri döndü,yorumları sponsorluklara göre değişir oldu...
modifiyesizliğe doğru gidiş tespiti inanılmaz doğru, aksesuarcılık ne yazık ki modifiyecilik oldu... siyah cam, 30 liralık filtre, 150 liralık yay kesme işlemi al sana böğüren kusan yerde sürünen araba...
eskiden Türk TV lerinde de güzel program vardı ama ben bunu biraz da TOSFED üyelerinin iç çekişmeleri, suçlamaları birbirlerinden kopmalarına bağlıyorum, Olips Motor Sporları efsaneydi evet ama olipsin sahibi yıllarca federasyon başkanlığı yaptı, onun icraatlarını tasvip etmeyenler bırakın motor sporlarını her şeyden soğudu koptu, sonrasında gelen yeni nesli ise hep beraber görüyoruz, şurada kendi aramızda çekip montajladığımız kadar bile video hazırlayamayanlar program yapıyor...
bu program formatının hemen hemen aynısını 2009 senesinde TRT ye iş yapan bir arkadaşım sayesinde TRT ye önermiştik, kafadan reddedildi... şimdi ne oldu kim nereden torpili buldu da program başladı bilemiyorum, o yıllarda çok da güzel sponsorlar bulmuştum, bilmem kaç bölümü deneme olarak bedava çekelim dedik o bile olmadı...
her neyse umarım güzel kaliteli programlar görürüz artık