Hayýr birde geçen sayfalarda ben yazdýmki "daha iyisini biz biliyorsak ve yapabileceksek en azýndan ben kaplama kýsmýyla alakalý sponsor olurum" --"baþka kim sponsor olacak" diyorum ses yok.
Printable View
Hayýr birde geçen sayfalarda ben yazdýmki "daha iyisini biz biliyorsak ve yapabileceksek en azýndan ben kaplama kýsmýyla alakalý sponsor olurum" --"baþka kim sponsor olacak" diyorum ses yok.
Arabanin disini kahve degil de, siyah yapsalarmis, ic dis kahverengi hic olmamis
Aslinda her hafta bi akim uzerinden gitseler, mesela bu hafta bi golf bulalim , german style yapalim deseler
Bi hafta jdm civic yapsalar...
Yine de bi program gormek guzel
dün akþam 2.bölümün tekrarýný verdiler, Rover'ý berbat etmiþler, formatta deðiþiklik yapmýþlar, tamirhanedeki ustalarla daha fazla diyalog kurmuþlar, jant lastiði takan arkadaþ söylemini aktarýyorum, arabanýn jantlarýný deðiþtirdik ve aracý pýstýrdýktan (yay kesme) sonra güzel bir görüntü elde ettik oldu, tam komedi.
Köstek olmak yerine destek olsak neler yapabilecekleri neyi deðiþtirebilecekleri ile ilgili mail atsak.Ben burda ki yorumlarý mesaj olarak attým sitelerine siz ne yaptýnýz ? rover ý berbat ettiler diyen arkadaþlar arabanýn oraya ilk geldiði halini görmediniz galiba
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
bunu bulabildim
ankara ve modifiye deyince aklýma bu geldi :D
Åžayin (Part 1) - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=wdShPHZ8a5Q
http://www.trthd.net.tr/video/691115.../YUZDE-YUZ-OTO
1. ve 2. bölümler burda.
programýn sunucusu emanet sunucu gibi duruyor alakasýz olmuþ :)
Ünal turaný mumla arayacak hale geldik sanki :D :D :D ya yemin ederim utanýyorum izlerken ben yok mu bu iþi hakkýyla yapan bu forumda el atsalar vallahi yazýk günah ya ne bu
program izlemedim, ama eleþtirileri okuyunca aklýma aþaðýdaki hikaye geldi..
Alýntý:
Renklerin ustasý olarak anýlan büyük bir ressamýn öðrencisi eðitimini tamamlamýþ. Büyük usta öðrencisini uðurlarken, yaptýðý resmi þehrin en kalabalýk meydanýna koymasýný ve yanýna da kýrmýzý bir kalem býrakmasýný, halktan beðenmedikleri yerlere çarpý koymalarýný rica eden bir yazý iliþtirmesini istemiþ. Öðrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiðinde resmin çarpýlar içinde olduðunu görmüþ. Üzüntüyle ustasýna gitmiþ. Usta ressam üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiþ. Öðrenci resmi yeniden yapmýþ. Usta yine resmi þehrin en kalabalýk meydanýna býrakmasýný istemiþ fakat bu kez yanýna bir palet dolusu çeþitli renklerde boya ile birkaç fýrça koymasýný ve yanýna da insanlardan beðenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazý ile býrakmasýný önermiþ. Öðrenci denileni yapmýþ. Birkaç gün sonra bakmýþ ki resmine hiç dokunulmamýþ. Sevinçle ustasýna koþmuþ. Usta ressam þöyle demiþ:
“Ýlkinde insanlara fýrsat verildiðinde ne kadar acýmasýz bir eleþtiri saðanaðý ile karþýlaþýlabileceðini gördün. Hayatýnda resim yapmamýþ insanlar dahi gelip senin resmini karaladý.
Ýkincisinde onlardan yapýcý olmalarýný istedin. Yapýcý olmak eðitim gerektirir. Hiç kimse bilmediði bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi.
Emeðinin karþýlýðýný, ne yaptýðýndan haberi olmayan insanlardan alamazsýn. Sakýn emeðini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartýþma.”
Roverin koltuklari benimde hosuma gitti valla ama turuncu yerine kirmizi olsaydi keske :)
2 arabada birbirinden rezil, bu program adam olmaz,programý adam etmek istiyolarsa ilk ustalarý deðiþtirsinler
þimdi bizim zaten bizim iþ olmazsa zaten obür iþlerin hiç biri olmaz zaten ilk önce argonomik bodi kit olmasý gerekiyo :)
arabanýn ilk halleri çok güzeldi sonrasý bence rezillik :(
tam bir pimp my ride özentisi herþeyiyle, ama iþ yapýma gelince türk iþi olduðu her haliyle belli oluyor.
turkiye katliamda bir numara harbiden de...
Eg civic resmen tecavüze uðramýþ eski hali daha güzeldi!!!yaptýklarý iþin ta ....
Son yaptiklari rover fena olmamis
Araba 2000lerden kalma gibi ama f&f havasi var
Ozellikle koltuklar ve tavan dosemesi iyiydi
Amaaa o egzozlar nedir o pn yamuk duran tamponlar nedir...
Aslýnda fena olmamýþ her 2 araçta sadece , renk kombinasyonlarýndan keybetmiþler.
haydi millet ekran baþýna yeni bölüm baþlýyo çok heyecanlýyým :D
sunucu deðiþmiþ mi ben mi ayýkamadým hala :D
Kaliperi boyamalara geeeel :) yaw su isi bilenler neden yapmiyor bu tarz programlari
Abi adamlar yaylarý ýsýttý ya. Yok böyle biþey :).
yaylarý ýsttýlar böyle birþey yok ya
!2 yýldýr otomotiv basýnýndayým. Onan öncesinde de dergi vs. okur yazarlýðým var ve bugün artýk mesliði býrakmýþ olanlarý daha tanýrým. Bu ekipten herhangi birini daha önce görmedim.
Eðer bir otomobil programýnda "araba" deniliyorsa kanalý deðiþtirebilirsiniz.
Valla ben aracý beðendim ama yay ýsýtma nedir ya
Astra'nýn yaylarýný ýsýttýlar mý ?
Daha kimse boþ konuþmasn, programa þans verin falan daha iyisini yapýn diye :) Yay ýsýttý adamlar.
Astra güzel oldu ama son hareketleri sýçtý batýrdý
Aynen abi ýsýtýldý
ön tampon harici beðendim aracý :)
astranýn ön ve arka tamponu çöpe at geri kalaný güzel oldu,ben beðendým valla. Geliþme var
ön hariç fena olmadý hea geliþme var yani hiç yoktan :D
renk kombinasyonu güzel oldu fakat yay ýsýtma nedir? göstermeyin bari çekimlerde.
body kit çöp. Onlarý atýp sfi body kit takýlsa mükemmel olur. Tabi güzel bi yay kiti de eklenmeli listeye..
http://oi58.tinypic.com/29fxtok.jpg
badykit iþinden ne zaman vazgeçecekler acaba :)
Otomobil programý yaptýklarýný sanýyorlar ve emniyet kemeri takmýyorlar. Araçla seyir halindeyke cep telefonu ile konuþuyorlar.
Allah kahretsin ya. Bu program benim paramla yapýlýyor. Kim olursa olsun bu programa destek vermemeli. Bir an önce kaldýrýlmalý.