Boynumu çeviremiyorum 2500 ccBu sene yaştan yırtmaya başlıyorum sevindirici nokta
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu vatandaştan aldıkları para nereye kadar devam edicek bilmiyorum, Allah sorsun ne diyelim
1-3 yaş 4000 cc üzeri araba vergisi 21 bin 516 lira
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...yede-ilk/detay
bunun vergisi 8 bin 679 lira
demekki bu ülkede helikopter 4bin motor arabadan daha az lüks...
Bu otomobiller için mi geçerli bizde ranger var motoru 2.5 600 tl vergisi var
Bu sene 1185 liranın yarısına denk geldim.Seneye yine aynı vergiyi vereceğim.Eğer bir sene daha satmazsam arabayı vergisi düşecekSigaranın cezasını da düz hesap yapmışlar
![]()
Milletin elinde para kalmasın rahat yüzü görmesin diye nereden vuracaklarını şaşırdılar . Gerçi hükümette haklı cebinde para olan adam koyun gibi dinler mi sizi![]()
Oy veripte bu zamlara isyan eden varsa. Saygılarımı sunuyorum![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
bırakalım bu işleri bütün premium ve normal markalar peynir ekmek gibi araba satıyorlar.. bazı modellerde kotalar full bir sonraki partiye gün veriyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Öyle düşünmeyin, peynir ekmek gibi satılıyor demişsiniz. Evet bende şuan yeni 3 serisi alma aşamasındayım sıfır km. Bu vergiler benim gelirim üzerinden etkilersek çok yoğun biçimde beni etkilemiyor. He oranlar fazla mı hemde kat kat fazla ve haram zıkkım olsun aldıkları paralar.
Ancak şuda var, 500 liralık vergisini bile zor bela ödeyen bir sürü insan var şu forumda dahil olmak üzere. Oyüzden genelleme yapmayın bence. Premium araç alan zaten ödeme gücüne sahiptir. Önemli olan geride kalanları düşünmek, ödeyemeyecek insanlara yazık günah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)