65'e sıfır golf gti alın derim çok kaliteli araç içi vs...
Printable View
65'e sıfır golf gti alın derim çok kaliteli araç içi vs...
STI , Evo , S2000 vb. :)
Yani 70 milyar iyi bütçe 2004-2005 sti alınabilir.
bence son kasa 3.20
STI, EVO alırsanız uzun süre satamama ihtimalini de göz önünde bulundurun bence. Sonuçta burada herkes şunu al bunu al diyor ama o arabaya o kadar para verecek olan sizsiniz. RX-8'in durumu daha da kötü. Sahibinden.com'da aylardır duruyor bütün araçlar.
S2000'in zaten sıfırı 80.000 YTL. S2000 almaya niyetiniz varsa 55-60.000'e güzel S2000'ler bulabilirsiniz. Yakında kasa değişeceği için sıfırını almak gereksiz olur diye düşünüyorum.
Tabii para o kadar önemli bir faktör değil veya nasıl olsa uzun yıllar boyunca kullanırım diyorsanız sizin görüşünüz.
Ama spor araç mutlaka bir süre sonra sizi sıkacaktır. S2000'in 2 kişilik ve sert bir araç olması, Impreza ve Evo'nun aşırı benzin tüketimi ve o fiyata olabilecek en düşük kaliteye sahip konsolu ve iç mekanı mutlaka bir gün gözünüze batacaktır ve bu araçları satmayı düşüneceksiniz.
disi icin alsaydim 330 alirdim zaten. hayir ole bi yazmissin ki sanki ariza yapicak sanayilerde geziceksin seklinde .ama sanirim ikinci msjindan anladigim daha fazla guc icin sanayiden cikmazsin dedidin , yanlismiyim ? standart binmek tercih meselesi ayrica yetinmesini bilen standartta biner . ama benim fikrim her seklini gormektir aracin . ha bunun icin sanayide yatmayada gerek yoktur .
Yok canım ne alakası var wrx in dışı daha güzel 330 dan.Ben 100bin€ mantına takıldım.
Evet bir kısmı bu tabiki fakat aldığın güçlerinde bir miktar götürüsü olucaktır onu anlatmak istiyorum.Yetinmesini bilen standartta biner doğru diyosunda bu tip araç sahipleri yetinmiyor biliyorsunki.
iste o anda zaten arastirmaya bakar . araba kendi kendine kirilmaz , surucusu kirar . bisi bilmiosan alicagin parcayi bilmiyorsan ya danisacaksin yada almayacaksin . artik eskisi gibi arabalar yapilmiyor . bilgisizce bu ise girersen dediklerine tamamen katiliyorum sanayiden cikmazsin .
Ben kırılıcak demiyorum zaten ufak tefekte olsa sorunlar olur.Bazı şeyleri göze aldıktan sonra her türlü her arabaya binilir o ayrı.Kişiye göre tercih meselesi işte.
evo. noktasal hareket:D
70 milyara 2. el süperspor bişi de alınabilir
corvette blunmaz mı 2000 civarı?
yada biraz eski bi ferrari :D
arabamı savas ustaya teslım edip bu hale getirmeden önce, egzoz bov ve ozgun bızıklaması wardı. verdıgımde 22 bin km motor yagını degısmemıstım her sey pırıl pırıl hala. ınsan gıbı kullanmıyordum bılen bılır hıc bır sey olmadı. arabaya atmosferık arac muamelesı yapıyordum hıc bır sey olmadı. butun oktanlarda her turlu zorladım sıkıstırdım arabayı yıne bıse olmadı. 150bin kere kalkıs yaptım orda burda, doldurdum kalktım yıne bıse olmadı. kesıcıye sokup saniyelerce ayagımı cekmedım gazdan yıne bısı olmadı. butun sado mazo fantazılerını yaptım yıne bısı olmadı. ha sanayıye gıtmedım mı? gıttım.. cay corba ıcmeye, muhabbete fln .