User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
85 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: En fazla 70.000 YTL'ye alınabilecek araç tavsiyeleriniz ??

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    65'e sıfır golf gti alın derim çok kaliteli araç içi vs...

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STI , Evo , S2000 vb.
    Serdar TURGUT

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım tek sorunu sağdan direksiyon olması
    Serdar TURGUT

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım tek sorunu sağdan direksiyon olması
    ve otomatik olmasi
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Partyboy
    Misafir
    Yani 70 milyar iyi bütçe 2004-2005 sti alınabilir.

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000........ eger bu arabayı honda degilde bmw mercedes yapsaydı 100bin eurodan assagı alamazdık..
    Bmw veya mercedes yapsaydı emin ol içi oyuncak araba ve cocuk mezarı gibi olmazdı.

Sorunsuz bir spor araba istiyorsa cupra diyorum.Yok ben uğraşırım sanayi sanayi gezerim diyorsa Sti veya evo9.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw veya mercedes yapsaydı emin ol içi oyuncak araba ve cocuk mezarı gibi olmazdı.

Sorunsuz bir spor araba istiyorsa cupra diyorum.Yok ben uğraşırım sanayi sanayi gezerim diyorsa Sti veya evo9.

keyif disinda hangi sti veya evo sanayiye duser ki ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Jan™
    Misafir
    bence son kasa 3.20

PALERMO
    Misafir
    STI, EVO alırsanız uzun süre satamama ihtimalini de göz önünde bulundurun bence. Sonuçta burada herkes şunu al bunu al diyor ama o arabaya o kadar para verecek olan sizsiniz. RX-8'in durumu daha da kötü. Sahibinden.com'da aylardır duruyor bütün araçlar.

S2000'in zaten sıfırı 80.000 YTL. S2000 almaya niyetiniz varsa 55-60.000'e güzel S2000'ler bulabilirsiniz. Yakında kasa değişeceği için sıfırını almak gereksiz olur diye düşünüyorum.

Tabii para o kadar önemli bir faktör değil veya nasıl olsa uzun yıllar boyunca kullanırım diyorsanız sizin görüşünüz.

Ama spor araç mutlaka bir süre sonra sizi sıkacaktır. S2000'in 2 kişilik ve sert bir araç olması, Impreza ve Evo'nun aşırı benzin tüketimi ve o fiyata olabilecek en düşük kaliteye sahip konsolu ve iç mekanı mutlaka bir gün gözünüze batacaktır ve bu araçları satmayı düşüneceksiniz.

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyif disinda hangi sti veya evo sanayiye duser ki ?
    Aracı sadece dışı için alıyorsan senin bileceğin iş benim tercihim o yönde değil tercih meselesi bu.Ayrıca hangsi sti evo standart ki ?

Bazı şeyler istiyorsan belli sonuçları olucaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı sadece dışı için alıyorsan senin bileceğin iş benim tercihim o yönde değil tercih meselesi bu.Ayrıca hangsi sti evo standart ki ?

Bazı şeyler istiyorsan belli sonuçları olucaktır.
    disi icin alsaydim 330 alirdim zaten. hayir ole bi yazmissin ki sanki ariza yapicak sanayilerde geziceksin seklinde .ama sanirim ikinci msjindan anladigim daha fazla guc icin sanayiden cikmazsin dedidin , yanlismiyim ? standart binmek tercih meselesi ayrica yetinmesini bilen standartta biner . ama benim fikrim her seklini gormektir aracin . ha bunun icin sanayide yatmayada gerek yoktur .

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    disi icin alsaydim 330 alirdim zaten. hayir ole bi yazmissin ki sanki ariza yapicak sanayilerde geziceksin seklinde .ama sanirim ikinci msjindan anladigim daha fazla guc icin sanayiden cikmazsin dedidin , yanlismiyim ? standart binmek tercih meselesi ayrica yetinmesini bilen standartta biner . ama benim fikrim her seklini gormektir aracin . ha bunun icin sanayide yatmayada gerek yoktur .
    Yok canım ne alakası var wrx in dışı daha güzel 330 dan.Ben 100bin€ mantına takıldım.

Evet bir kısmı bu tabiki fakat aldığın güçlerinde bir miktar götürüsü olucaktır onu anlatmak istiyorum.Yetinmesini bilen standartta biner doğru diyosunda bu tip araç sahipleri yetinmiyor biliyorsunki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iste o anda zaten arastirmaya bakar . araba kendi kendine kirilmaz , surucusu kirar . bisi bilmiosan alicagin parcayi bilmiyorsan ya danisacaksin yada almayacaksin . artik eskisi gibi arabalar yapilmiyor . bilgisizce bu ise girersen dediklerine tamamen katiliyorum sanayiden cikmazsin .

Serkan.S
    Misafir
    Ben kırılıcak demiyorum zaten ufak tefekte olsa sorunlar olur.Bazı şeyleri göze aldıktan sonra her türlü her arabaya binilir o ayrı.Kişiye göre tercih meselesi işte.

Grs91
    Misafir
    evo. noktasal hareket

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 milyara 2. el süperspor bişi de alınabilir
    corvette blunmaz mı 2000 civarı?
    yada biraz eski bi ferrari

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kırılıcak demiyorum zaten ufak tefekte olsa sorunlar olur.Bazı şeyleri göze aldıktan sonra her türlü her arabaya binilir o ayrı.Kişiye göre tercih meselesi işte.
    herşeyi gerektiği şekilde yaparsan sorun yaşamazsın bence fermas ın oralarda biraz bulun gelen gidenleri çok

Grs91
    Misafir

arabamı savas ustaya teslım edip bu hale getirmeden önce, egzoz bov ve ozgun bızıklaması wardı. verdıgımde 22 bin km motor yagını degısmemıstım her sey pırıl pırıl hala. ınsan gıbı kullanmıyordum bılen bılır hıc bır sey olmadı. arabaya atmosferık arac muamelesı yapıyordum hıc bır sey olmadı. butun oktanlarda her turlu zorladım sıkıstırdım arabayı yıne bıse olmadı. 150bin kere kalkıs yaptım orda burda, doldurdum kalktım yıne bıse olmadı. kesıcıye sokup saniyelerce ayagımı cekmedım gazdan yıne bısı olmadı. butun sado mazo fantazılerını yaptım yıne bısı olmadı. ha sanayıye gıtmedım mı? gıttım.. cay corba ıcmeye, muhabbete fln .

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamı savas ustaya teslım edip bu hale getirmeden önce, egzoz bov ve ozgun bızıklaması wardı. verdıgımde 22 bin km motor yagını degısmemıstım her sey pırıl pırıl hala. ınsan gıbı kullanmıyordum bılen bılır hıc bır sey olmadı. arabaya atmosferık arac muamelesı yapıyordum hıc bır sey olmadı. butun oktanlarda her turlu zorladım sıkıstırdım arabayı yıne bıse olmadı. 150bin kere kalkıs yaptım orda burda, doldurdum kalktım yıne bıse olmadı. kesıcıye sokup saniyelerce ayagımı cekmedım gazdan yıne bısı olmadı. butun sado mazo fantazılerını yaptım yıne bısı olmadı. ha sanayıye gıtmedım mı? gıttım.. cay corba ıcmeye, muhabbete fln .
    Yuh... bide masum masum anlatıyosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)