rs4 audi![]()
anlatabıldıgıme sevındım benden bundan bahsedıodum, bızım aracların şansları çok yuksektirayrıca kaan da doru soluo bırcok japon severın ıstedgı bı araca bole davranınca bole tepkıler olabılıo
ayrıca her segmentten arabaya gunluk olarak bınıyorum o yuzden tecrubem war kı rahatlıkla konusuyorum, ne dergılerdekı testlerden bahsedıorum ne yazılandan cızılenden bızzat tecrubemdır
neyse konu mundar oldu , öpuyorum
Gursel şansı yuksek muksek bunları gecte sen sımdı doldurdun o arabayı her segmentten arabaya bınıyorum en ıyı ben bılırım dıyosun soyle bakalım c6 ya bindin gibi binebilicen mi o araca.Yoksa sanayiya muhabbete mi gidicen çay ıcmeye mi.
gürsel aracını bugün paşaoğlunda gördüm maşallah, süper..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Ferrariyi esprisine yazdım zatenama corvette 97 model falan iyi durumda o paralara var
keza porsche boxster de bulunabilir..
ama buğranın dediğine katılamıycam
o paraya 3.35 alıp içinden geçerim kısmını bilemiyecem kaç bg standart 335i
ama ferrari mi bmw mi desen kaç kişi ferrariyi düşünmez ki?
ayrıca ses olarak hiçbir araba o sese sahip değil ferrari alacak olsam f355 alırdım kırmızı ve spyder![]()
amac performans sa Evo veya STı derim ben karizmaya bakarım dersen 3.20 ci derim
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
320ci cabrio çok rahat alınır o paralara güzelde olur aslında
http://www.sahibinden.com/bmw_330_ca...XQQdisplayitem
aylardır satılık
cupra R olabilir 08..
Mutluhan beyaz S2000 getirmiş mükemmel bir rengi var arabanın sedefli gibi
unless you ride the beast
you wouldn't understand
şansı yuksek olayını nıye gecıyım onu anlamadımbumuydu yanı werdıgn cvp..yaw canım kardesım ben yazımda ne yazdım? arabamı bu duruma getırmeden once yaptıklarımı anlattım sana. bu haldeyken sanayıye dusmıcem gıbılerınden bısı demedım kı
bu kdr yuklersen tabıkı ısım dusecek ılla ki. kımse arkadasa oynanmıs evo al demedıkı, evo al dendı. burada 70k ya alıncak arac konusuldu evo dedık sende sanayıye gıdeceksen al gıbılerınden yazdın. bende sana tam stock olmayan yanı egzozlu flashlı evonun basına neler getırdıgımı ama hıc bıse olmadıgını yazdım. sen ole bı genelleme konustunkı japon alırsan sanayıden cıkmazsın dıosun. japon alırsan benım gıbı yuklersen dedıgıne katılabılırım "bı olcude" ama gerısı cok at gozlugu bı yorum. ayrıca c6 ya bındıgım gıbıde bınırem ne war yanı, c6 yı rahat kılan nedır kı? adabında kullanırsan bunada bısı olmaz , kullanmıcam ıcın olucak orası ayrı konu
harbı gına geldı alman fanatıklerıne dil dokmekten.
Arabanı bu duruma getirmeden önce hiçbirşey yokmuş aracında ona rağmen bile şans. Alman fanatikliği ile alakası yok ayrıca, şu konu için git sti al derim hatta.Japon alırsan sanayiden çıkmazsın demedim ben.İyi oku yazdımı evo sti için söyledim.Alan insan uğraşmadan kurcalamadan durmuyor çünkü.Bunuda bu arabaları standart bulamadımızdan anlayabiliriz.Mevzu c6 ya binmek değil almancı deme diye c6 yazdım ama inatla yazmışsın gene z4 diyim o zaman clio symbol diyim.
Banada gına geldi alman markasına sahip oldumuz için japon araçlarından nefret ettimizi sanmalarından.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)