muvaffak her zaman yardımcı olurum.. ben tesekkür ederim..
speedman kilo vermek icin haftanın 4 günü body salonun'da fitness yapabilirsin.. yarım saat hızlı tempo yürüme yapman yeterli olacaktır. yalnız burda dikkat edilmesi gereken asla kosmaman.. cünkü kosarsan yaglardan yakmıyor vücut.
kosu bandlarının üzerinde hız ayarı vardır.. ben kendim icin 7.0 km yi seciyorum.
eger beslenmeni düzenlersen cok rahat kilo verirsin..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Sitede böyle insanlar görmek gerçekten çok güzel.Teşekkürler,
benimle aynısın işte
sabah lor peyniri salata domates yumurta vs
öğlen yoğurt tavuk köfte vs
akşamda ssaat 7 de sonra karbonhidrat türü ( patates vs ) yeme
koşu ve bisiklet bittikten sonrada alete gir tabiki çok olmamak şartıyla benim max 45 kilo mesala çeksem fazlasını çekerim ama gerek yok yağlı vucuda
pasta kola yiyerek zayıfladım olm![]()
15 tekrarı yapabileceğin kadar agır gir. cok fazla zorlamanın geregi yok.. istediğin olculere düstükten sonra agır calısırsın..
akşam yemekleri zaten bizi şişiren aslında.. 19.00'dan sonra metabolizma yavaş çalışır ve bizde o saatlerden sonra cayımızı alırız gideriz cafe'de oturur muhabbet ederiz..
vücut calısmadığı için yediklerimiz top top yag olur
bu arada kilo vermek için günde 2 bardak yeşil çay da işe yarar arkadaslar..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
ağır çalıştığında ne oluyor biliyomusun?
kas kütlesi altta büyüyor ama üzeirndeki yağ tabakası durduğu için hiçbirşey değişmiyor.
yapacağın harekete göre kg değişir. bench press te 30 yeterlidir.
bcepss yaparken dumball ile max 15kg (tek) yani aslında bunları kendine göre belirlemen daha doğru.
çok tekrar kilo vermek için en mantıklı çözümdür.
tam tersi ise kilo almak için idealdir. yani 4*10 yada 3*10 ideal kilo alma çalışma şeklidir.
yada piramit yapmak en güzeli ama bunda da çok ağır kilolara girmeniz gerekir
yani örnek
1.set 10
2.set 8
3.set 6
4.set 4
cok dogru ben gece 12 de yemezsem uyuyamam acliktan uyku saati de 2-3 desek kahvalti yok, oglen 12 de yemek, sonra 3 te yemek , sonra 7-8 gibi , sonra tekrar gece 12 ;D
biraz duzene giricez anlasilan cunku bukadar saatte yedigim genelde fastfood %80 oyle... acilen toparlanmak lazim fitness a yazildimmi duzene girerim anca bole olmaz
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
muffy sen ye kardeşim
sen spor yapacağın için sana etki etmez bubende gece bişiiler tıkınmadan duramam.spora başlayınca bu his daha fazla artacak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)