Peşin 50.000 e veriyo sizce bu şekilde mantıklı mı ? Yada ben kendimi kandırdım sizden olumlu cevap mı bekliyorum![]()
Peşin 50.000 e veriyo sizce bu şekilde mantıklı mı ? Yada ben kendimi kandırdım sizden olumlu cevap mı bekliyorum![]()
sence nasıl ınanılmaz kasa ve 4.6 senın alacagın kım mustang ıle ılgılı ne bılıyor anlamıyorum
taraf tutuyormuyum evet cunku o paralara bınılecek sen sorunsuz en modellı amerıkan mustang eger tabı ıcınde boyle bır aşk varsa bir 2 3 bın daha kırarsa tadından yenmez 4 5 bınlıraya bady kıt yaparsın
![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Takas yaparsanız mustang sahibi bayram edecektir.
Size şu kadarını söyleyeyim. 120binde, lpg ile kullanılmış bir mustang üzer. Trim sesi dinlerken şarkıyı duyamaz olduğunuzu fark edersiniz. Motoru tıklasa izmirde makinanın dilinden anlayacak usta bulacaksın, parçalar kim bilir ne zaman gelecek hazır da parça olacak mı, 2002 model araçlara kasko da olmuyor diye biliyorum, vs vs....
Bence a3'ünüz gayet şık yırtıcı duruyor. Sırf bi görüntü olsun diye alıyorsanız fazlasıyla kötü ticaret olur. Satmanız da zor olur.
hazır konu açılmış ve bılgılı arkadslar varken sormak ısterım 4.6 bı mustang tupte zewk verır mı?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustang yılına göre hala diri duran kasalarından biri ama otomatik vites olması bir amerikan için tatsız. Keşke bu kasa da manual baksanız verdiğiniz para ya değer.
Fiyatlarını Corvette C5 ile kıyaslamayın cünkü tr de fiyatlar cok şişirilmiş durumda.
Ford parçaları GM parçalarına görede yüksektir.
orçun resmini koyduğun fotodaki mustang çift turbo uyandıriyim![]()
![]()
![]()
bu arada mustang için mod veya bakım masrafları ( kendi aracım için konuşuyorum ) bizim araçlardan bi farkı yok hatta istediğin parçayı rahat buluyosun ve daha ucuz muadili tonla var tek sıkıntısı yurtdışında
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
yıllık vergisi 3.902,00 TL görünüyor...Amerikan iyidir güzeldir de parçasıydı ustasıydı fıtık eder insanı...
Let Chevrolet put you in beautiful shape for '65
mustang çok güzel ama fiyat fazla. Mis gibi a3 var macera aramaya gerek yok bence.Zaten a3 göre çok daha fazla sorun çıkartacak baş ağrıtacak
Tercih sebebi olayı değil gönül işi bu eğer gerçekten a3 ile mustang karşılaştırması her yönden tamamen yanlış zaten mustang veya muadili araç sevgisi 10 tane a3 ü kurban ettirir mustanga. Mustang ,corvette,challenger,tarzı arabaların bedeli olmaz 30 binde istersin 300 binde
Tercih sebebi olayı değil gönül işi bu eğer gerçekten mustang istenirse sorgusuz sualsiz direk alınır. a3 ile mustang karşılaştırması her yönden tamamen yanlış zaten mustang veya muadili araç sevgisi 10 tane a3 ü kurban ettirir mustanga. Mustang ,corvette,challenger,tarzı arabaların bedeli olmaz 30 binde istersin 300 binde
Ticaret olsun dye almıyorsan mantıklı bir takas ama beklentiler ve kullanım amacı çok önemli bir faktör
haklı olabilirsiniz. Bu zamana kadar hiç ford marka bir amerikanla ilgilenmedim. Daha çok chevrolet ve jeep arasında dolaşmışımdır. Ama şunu da unutmayalım C5 ile mustang aynı segment değil fiyat farkları olması normaldır.
Bu otomobilin 99-04 kasa için üretilen 4.6 makinaya sahip olduğuna emin misiniz?
Gösterge paneli 99-04 gt'nin değil. 94-98 gt'nin.
V8 makinalarda arka tamponda sağda egzoz çıkışı için bir yuva mevcuttur. Egzoz ucu tamponun altından çıkmaz yani. Tampon, egzoz ucuna göre tasarlanmıştır.
Eğer 4.6 makina sonradan konmuşsa, belki de 96-98 gt'lerin makinasını koymuşlardır. Buna bakmak lazım.
İlan fotoğraflarından hareketle otomobille ilgili yorum yapmak pek kolay değil.
Ford Racing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)