Corsa 1.7 dti satalım Draglarda vtec geçen corsa yı![]()
astra g 1.4 olabilir emre...
Yok opel ecotec benzinli düşünmem
Honda, toyota, opel, vw olabilir
ramço emregecu@hotmail.com msne eklersen konuşuruz. saolasın.
sahibinden.com'dan baktığım kadarıyla 1.4is kullanıcıları şaşırmış.
Hızlı bişey istemiyorum Yasin.![]()
O kasa corolla'yı beğenmiyorum Ahmet ön farları yuvarlak olup sonradan makyajlananı diyosun sanırım.
yakıt için bişey demesen clio rs derdim....ben seviyorum.güzelde gidiyo...ama hızlıda istemiyosun...
eg kasayada bakabilirsin...ex lerin fiyatları uygun az yakar güzelde görüntü...yada dedigin gibi 1.4ies...ama biraz pahalı bana göre..
İnternette 14-15 arası 1.4is'ler aşşağı yukarı. Gereksiz pahalı. 12'ye falan düzgün bişey bulursam alırım anca.
eg kasa çok eski, o yüzden olmaz.
harbi öle yaw..bende baktımda şimdi...bi ara 12 ye satamıyodum 1.6ies i...şimdi ne kadar pahalı yaw...17-18 e bile var....çok pahalı 1.4lerde..![]()
bende 99-2000 beyaz 1.6ies sedan istiyorum ama 17-18 fiyatları. O paralara çıkınca zaten daha farklı seçenekler mevcut.![]()
1.4 honda yakıtı az değil performansı o yakıta göre kötü. istemediğin markalar listesi çok uzun. ben sana toyota corolla önericem.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
O kasa corollayı sevmiyorum yawnissan iyide hiç bilmediğim düşünmediğim bi marka. ikinci elide çok iyi değil. Civic 1.4is Corsa 1.7dti veya 1.3cdti arasındayım.
Corsa C 1.4 Comfort lara da bakabilirsin,onların piyasası o civarlarda.. Donanım olarak da dti lerden cok cok iyi.. Yani hem ekonomi,hem de konfor olur..
1.3 cdti seçeneklerin arasında snaırım en mantıklısı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)