O da sanırım gene tanıdığımız bir abimizin tahmin ettiğim araç ise Muratta tanır yadel abinin arabaya benzettim ben ama emin olamadım .
Scuda kesinlikle tek geçeceğim Emirin arabasıdır geri kalanı için ne sölesek boş ...
normal bir 430 ile Scu arasında muratında sölediği sağlamlık farkı var tabi performans vs. de tartışılmaz ben çekiciyle dönen çoook 430 gördüm Henüz ki hemen hemen hepsi gelmiştir zaten 1 avuç araba daha arızalanıp pisti yarıda bırakan görmedim Scu da ...
430 un kronikleri Mike in uzmanlık alanı sana anlatsın dinle koşarak uzaklaşabilirsin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu arada o araba dediğim arabaysaki %99 o galeri ile irtibata hiç geçme direk sahibi ile iletişime geçeriz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ozaman şöle bi kanı oluştu bende,herzamanki sorunlu ferrari sahibi üzüntülü bir surat,endişeli yüz ifadesi servis ne fiyat cıkarıcak diyescu da böyle sorunlarla karşılaşmassın diyorsunuz,yadel beyın aracı sence nasıl abi ? Emirin arabayı elememin sebebi *****,aslında emirin son fıyat ne düşündüğünüde bilmiyorum ama sanırım söiceğim rakamlara vermez..onun için hiç rahatsız etmiym ben kendisini
şuan royaldeki araca yogunlasıcam,aracta herangı bır sorun yok ise, ve de arzu ettiğim rakamlara ındirebilirsem önceliğim scu olsun..430 siz böle diyosanız beni üzer gibi..ve bir alman gibi tebessüm edeceğim rakamlarda çıkmaz..scu hakkında başka ne sölersin abi ?
Ben alman sever bir adam olarak Scuyu sever 430 u sevmem öle söliyim
Royaldeki aracıda emirin aracıda birebir arar konuşuruz sorun değil tahmin ettiğim gibi ise galerilerle hiç uğraşmana gerek olmaz
Emirede sorarız gönlündeki rakamı ama o arabayı bende daha ucuza vermezdim öle söleyeyim .
Şuanda güncel km si 7000 gibi bişey olmalı tam koleksiyonluk otomobil .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Audi R8 5.2 V10 ve ya SL63 AMG'de zevkli olabilir sanki ?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
TBiliyorum abi,maşallah 41 kere,hakaten ss'e aracımı bırakmaya gıdınce nasıl bir güzellik bu diye onca arabanın arasından gıttım cama ekmek banar gibi yapıştım arabaya,koleksiyon için ayıracak kadar ne yazıkki bütcem yok abim,bu sene yine bir araç aldım,yeni kasa x5,suan onuda satışa cıkardım,sahıbındende falan değil,hızlı satış için orayada koyucam galıba,açıkcası yadel beyin aracını kendime bir tık daha alınabılır ve yakın hıssedıyorum..keşke bütcem el verseydide emirin arabasını alabilseydim..ocak gibi almayı düşünüyorum,***** vergi çıksın aradanartı temizini bulmak için bu zaman yeterlı dıye dusundüm..yadel beyden bizim deyimle dip rakam alma şansımız akabınde teklıfımızı sunma lüxümüz olabilirmi abi
![]()
Olur ama satın alacağın zaman olur şimdi sormak ocakta alıcaz demek olmaz . O nedenle sende bu dönemde düşün taşın Scudan yana karar verirsen satılık olmayanlarada açarız birer telefon satmayı düşünüyorlarmı sorarız .
Bu arada benden bir bilgi 2015 de bu fiyatları göremeyebilirsin vergiden kaçarken fiyatlar üzebilir haberin ola![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Maseratiyide pek begenmiyorum kardeşim,şimdi diyicek millet sen kim köpeksinde begenmiyosun ama sevmediğim arabayı alınca satma gibi pis bir huyum var,satmak içşn vakit ve nakit kaybetmek istemiyorum acıkcası
Abi çok fazla fıyatın değişeceğini düşünmüyorum açıkcası,en azından duam o yöndeşölemi yapsak ben yarın bi royale gıdeyim,cıddı bır pazarlık yapayım,sana sölıym verdıkleri fiyatı,ve arac sahıbı beyefendiye ulaşıp yıne bır rakam alsak,yada teklıfımızı sunsak..daha verımlı olur kanaatindeyim..biraz köy çakallığı olucak ona fıyat sorcaz şundan fıyat kırmaya calısıcaz ama büyük paralar be abi,biraz temkinli gıtmeye calısıyorum,nasıl plan aklına yattımı abi ?
![]()
Hayırlısı olsun abi. İnşallah gönlündekini alır keyifle binersin.
Yalnız bu gri de güzelmiş be. Bi arada cocacola kutusunun renginde bir kırmızı renkli scuderia vardı o noldu acaba =(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86909556/detay
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yarın ara gündüz konuşalım benim yardımcı olabileceğim nevarsa elimden gelen yaparım .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ya hako ya neyse bişe demiyorum ben huahuauha![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)