User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
182 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ferrari f430 ne menem bir arabadır ?

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Debrıyaj 360 gıbı suprız yumurta degıl ama yanlıs hareketlerı tolere etmez malesef.
    Sarı serıtlı yadel abının olabılır.
    Butcen ne kadar?
    Bugranın dedıgı gıbı Scud ıle 430 arasında fark var fakat bırı daha pıst odaklı ama daha saglam

Sahibinden.com'da var abi 208 bin euro yazan,saglamlık bu tarz araclarda önceliğim,bütceyı telefonda belirtirim abi,burdan yazmıym şimdi.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi selam,tabiki bugune kadar olan her aracım gibi bunun da inşallah temizini bulma şansım olur aslında sölemem ne kadr dogru bilmiyorum ama 34 frr 34 plakalı titanyum rengi içi bordo recaro koltuklu şirin bir araç var..997 turboyu almadan hemen önce ilgilrndiğim bir araçtı..ne yazıkki benden önce davranıp şuanki sahıbı satın aldı..ancak yerini biliyorum,neyse katılıyorum 109 bın euroya kadar fıyatı düşen f430'lar var..onlarla işim yok..geleyim emirin arabasına,s&s motors'da inceleme fırsatım oldu,gercekten şahane temizlikte bir araba,ancak okadar bütce ne yazıkki bende yok,sonrasında çıkacak herangı bır sorunu karsılayamam,o butcelere cıksam lp-560 4 düşünürdüm sanki,royal motors'da bir scu var,sahibinden.com'da var bi bakarsan tanıma ıhtımalın vardır belki,o aracın fıyatını ıstedıgım rakamlara cekebilirsem gönlüm aslında onda..öle bir araç alırsam sanırım 2 sene kullanırım,yada belli olmaz kullanmaya kıyamadığım için üzülür belkı satarım..
    O da sanırım gene tanıdığımız bir abimizin tahmin ettiğim araç ise Muratta tanır yadel abinin arabaya benzettim ben ama emin olamadım .
    Scuda kesinlikle tek geçeceğim Emirin arabasıdır geri kalanı için ne sölesek boş ...
    normal bir 430 ile Scu arasında muratında sölediği sağlamlık farkı var tabi performans vs. de tartışılmaz ben çekiciyle dönen çoook 430 gördüm Henüz ki hemen hemen hepsi gelmiştir zaten 1 avuç araba daha arızalanıp pisti yarıda bırakan görmedim Scu da ...
    430 un kronikleri Mike in uzmanlık alanı sana anlatsın dinle koşarak uzaklaşabilirsin
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada o araba dediğim arabaysaki %99 o galeri ile irtibata hiç geçme direk sahibi ile iletişime geçeriz
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O da sanırım gene tanıdığımız bir abimizin tahmin ettiğim araç ise Muratta tanır yadel abinin arabaya benzettim ben ama emin olamadım .
    Scuda kesinlikle tek geçeceğim Emirin arabasıdır geri kalanı için ne sölesek boş ...
    normal bir 430 ile Scu arasında muratında sölediği sağlamlık farkı var tabi performans vs. de tartışılmaz ben çekiciyle dönen çoook 430 gördüm Henüz ki hemen hemen hepsi gelmiştir zaten 1 avuç araba daha arızalanıp pisti yarıda bırakan görmedim Scu da ...
    430 un kronikleri Mike in uzmanlık alanı sana anlatsın dinle koşarak uzaklaşabilirsin
    Ozaman şöle bi kanı oluştu bende,herzamanki sorunlu ferrari sahibi üzüntülü bir surat,endişeli yüz ifadesi servis ne fiyat cıkarıcak diye scu da böyle sorunlarla karşılaşmassın diyorsunuz,yadel beyın aracı sence nasıl abi ? Emirin arabayı elememin sebebi *****,aslında emirin son fıyat ne düşündüğünüde bilmiyorum ama sanırım söiceğim rakamlara vermez..onun için hiç rahatsız etmiym ben kendisini şuan royaldeki araca yogunlasıcam,aracta herangı bır sorun yok ise, ve de arzu ettiğim rakamlara ındirebilirsem önceliğim scu olsun..430 siz böle diyosanız beni üzer gibi..ve bir alman gibi tebessüm edeceğim rakamlarda çıkmaz..scu hakkında başka ne sölersin abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman şöle bi kanı oluştu bende,herzamanki sorunlu ferrari sahibi üzüntülü bir surat,endişeli yüz ifadesi servis ne fiyat cıkarıcak diye scu da böyle sorunlarla karşılaşmassın diyorsunuz,yadel beyın aracı sence nasıl abi ? Emirin arabayı elememin sebebi *****,aslında emirin son fıyat ne düşündüğünüde bilmiyorum ama sanırım söiceğim rakamlara vermez..onun için hiç rahatsız etmiym ben kendisini şuan royaldeki araca yogunlasıcam,aracta herangı bır sorun yok ise, ve de arzu ettiğim rakamlara ındirebilirsem önceliğim scu olsun..430 siz böle diyosanız beni üzer gibi..ve bir alman gibi tebessüm edeceğim rakamlarda çıkmaz..scu hakkında başka ne sölersin abi ?
    Ben alman sever bir adam olarak Scuyu sever 430 u sevmem öle söliyim
    Royaldeki aracıda emirin aracıda birebir arar konuşuruz sorun değil tahmin ettiğim gibi ise galerilerle hiç uğraşmana gerek olmaz
    Emirede sorarız gönlündeki rakamı ama o arabayı bende daha ucuza vermezdim öle söleyeyim .
    Şuanda güncel km si 7000 gibi bişey olmalı tam koleksiyonluk otomobil .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Audi R8 5.2 V10 ve ya SL63 AMG'de zevkli olabilir sanki ?
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T
    Ben alman sever bir adam olarak Scuyu sever 430 u sevmem öle söliyim
    Royaldeki aracıda emirin aracıda birebir arar konuşuruz sorun değil tahmin ettiğim gibi ise galerilerle hiç uğraşmana gerek olmaz
    Emirede sorarız gönlündeki rakamı ama o arabayı bende daha ucuza vermezdim öle söleyeyim .
    Şuanda güncel km si 7000 gibi bişey olmalı tam koleksiyonluk otomobil .
    Biliyorum abi,maşallah 41 kere,hakaten ss'e aracımı bırakmaya gıdınce nasıl bir güzellik bu diye onca arabanın arasından gıttım cama ekmek banar gibi yapıştım arabaya,koleksiyon için ayıracak kadar ne yazıkki bütcem yok abim,bu sene yine bir araç aldım,yeni kasa x5,suan onuda satışa cıkardım,sahıbındende falan değil,hızlı satış için orayada koyucam galıba,açıkcası yadel beyin aracını kendime bir tık daha alınabılır ve yakın hıssedıyorum..keşke bütcem el verseydide emirin arabasını alabilseydim..ocak gibi almayı düşünüyorum,***** vergi çıksın aradan artı temizini bulmak için bu zaman yeterlı dıye dusundüm..yadel beyden bizim deyimle dip rakam alma şansımız akabınde teklıfımızı sunma lüxümüz olabilirmi abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi R8 5.2 V10 ve ya SL63 AMG'de zevkli olabilir sanki ?
    Malesef hiç ilgimi çekmeyen artı bütcemı aşan arabalar

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef hiç ilgimi çekmeyen artı bütcemı aşan arabalar
    granturismo abi ?

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T
    Biliyorum abi,maşallah 41 kere,hakaten ss'e aracımı bırakmaya gıdınce nasıl bir güzellik bu diye onca arabanın arasından gıttım cama ekmek banar gibi yapıştım arabaya,koleksiyon için ayıracak kadar ne yazıkki bütcem yok abim,bu sene yine bir araç aldım,yeni kasa x5,suan onuda satışa cıkardım,sahıbındende falan değil,hızlı satış için orayada koyucam galıba,açıkcası yadel beyin aracını kendime bir tık daha alınabılır ve yakın hıssedıyorum..keşke bütcem el verseydide emirin arabasını alabilseydim..ocak gibi almayı düşünüyorum,***** vergi çıksın aradan artı temizini bulmak için bu zaman yeterlı dıye dusundüm..yadel beyden bizim deyimle dip rakam alma şansımız akabınde teklıfımızı sunma lüxümüz olabilirmi abi
    Olur ama satın alacağın zaman olur şimdi sormak ocakta alıcaz demek olmaz . O nedenle sende bu dönemde düşün taşın Scudan yana karar verirsen satılık olmayanlarada açarız birer telefon satmayı düşünüyorlarmı sorarız .
    Bu arada benden bir bilgi 2015 de bu fiyatları göremeyebilirsin vergiden kaçarken fiyatlar üzebilir haberin ola
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    granturismo abi ?
    Maseratiyide pek begenmiyorum kardeşim,şimdi diyicek millet sen kim köpeksinde begenmiyosun ama sevmediğim arabayı alınca satma gibi pis bir huyum var,satmak içşn vakit ve nakit kaybetmek istemiyorum acıkcası
    Olur ama satın alacağın zaman olur şimdi sormak ocakta alıcaz demek olmaz . O nedenle sende bu dönemde düşün taşın Scudan yana karar verirsen satılık olmayanlarada açarız birer telefon satmayı düşünüyorlarmı sorarız .
    Bu arada benden bir bilgi 2015 de bu fiyatları göremeyebilirsin vergiden kaçarken fiyatlar üzebilir haberin ola
    Abi çok fazla fıyatın değişeceğini düşünmüyorum açıkcası,en azından duam o yönde şölemi yapsak ben yarın bi royale gıdeyim,cıddı bır pazarlık yapayım,sana sölıym verdıkleri fiyatı,ve arac sahıbı beyefendiye ulaşıp yıne bır rakam alsak,yada teklıfımızı sunsak..daha verımlı olur kanaatindeyim..biraz köy çakallığı olucak ona fıyat sorcaz şundan fıyat kırmaya calısıcaz ama büyük paralar be abi,biraz temkinli gıtmeye calısıyorum,nasıl plan aklına yattımı abi ?

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayırlısı olsun abi. İnşallah gönlündekini alır keyifle binersin.

Yalnız bu gri de güzelmiş be. Bi arada cocacola kutusunun renginde bir kırmızı renkli scuderia vardı o noldu acaba =(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86909556/detay
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maseratiyide pek begenmiyorum kardeşim,şimdi diyicek millet sen kim köpeksinde begenmiyosun ama sevmediğim arabayı alınca satma gibi pis bir huyum var,satmak içşn vakit ve nakit kaybetmek istemiyorum acıkcası

Abi çok fazla fıyatın değişeceğini düşünmüyorum açıkcası,en azından duam o yönde şölemi yapsak ben yarın bi royale gıdeyim,cıddı bır pazarlık yapayım,sana sölıym verdıkleri fiyatı,ve arac sahıbı beyefendiye ulaşıp yıne bır rakam alsak,yada teklıfımızı sunsak..daha verımlı olur kanaatindeyim..biraz köy çakallığı olucak ona fıyat sorcaz şundan fıyat kırmaya calısıcaz ama büyük paralar be abi,biraz temkinli gıtmeye calısıyorum,nasıl plan aklına yattımı abi ?
    Eğer galeri ile pazarlık yaparsan sonrasında ne olursa olsun ticaret galeriden döner onu söliyim o nedenle almaya hazır olduğunda arar konuşur gider anlaşırız öncesinde galeriye gidersen galeriden alırsın bizim konuşmamız bişey ifade etmeyebilir
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun abi. İnşallah gönlündekini alır keyifle binersin.

Yalnız bu gri de güzelmiş be. Bi arada cocacola kutusunun renginde bir kırmızı renkli scuderia vardı o noldu acaba =(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86909556/detay
    Çok saol kardeşim,aynen buda çok güzel ama bu fıyatlara cıksam emirin arabası şuan en ıyı scuderıa onu düşünürdüm heralde,şuan kısmet bakalım nasip olacakmı,olacaksa hangisi olacak beklemedeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer galeri ile pazarlık yaparsan sonrasında ne olursa olsun ticaret galeriden döner onu söliyim o nedenle almaya hazır olduğunda arar konuşur gider anlaşırız öncesinde galeriye gidersen galeriden alırsın bizim konuşmamız bişey ifade etmeyebilir
    Oooo ozaman ben hiç bulaşmayayım abi,işi karıştırmıym şimdilik,özelden numaranı rica ettim abi,şukadar nakitim var teklıf verelimmi diye bi danısayım dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın ara gündüz konuşalım benim yardımcı olabileceğim nevarsa elimden gelen yaparım .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın ara gündüz konuşalım benim yardımcı olabileceğim nevarsa elimden gelen yaparım .
    Heh şimdi gördüm mesajı whatsaptakını dıkkate alma abim,ozaman yarın bi arıym senıde nasıl bı yol ızleyelım butcem ve dıger ayrıntıları konusalım,şimdilik iyi geceler abi

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hako ya neyse bişe demiyorum ben huahuauha
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hako ya neyse bişe demiyorum ben huahuauha
    Noldu kanka naptık yine anasını satıym

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler