Kızlar GTR'da seviyo![]()
430 çıktığı senelerde herkes çok beğeniyordu 360 ı direk gömmüşlerdi. Şimdide aynı olay 430 için herhalde oluyor. Şimdi anladığım kadarıyla 5 sene sonra 458 içinde aynı şeyler söylenicek![]()
İnşallah mertim bakalım yakında belli olur)
Çok pahalı be muharrem..şimdi ok 250k euro'yada var hemde baya baya dolu arabalar bunları bıraz daha dil dokerek 240'a almakta mumkun..ancak ıthal araba be kardeşim..son zamanlarda duydukkarım el koyulanlar dava ile uğraşanları gördükçe nasıl girebilir insan bu riskin altına diyorum..fermas cıkıslılarında fiyat *****..araç şahane bı arac,benım 997 turbom modlu olmasına ragmen standart bir 458 ile kapışmamda aracın ne denli iyi ve az kalsın gececek modda olduğunu gördüm..şuan için scuderia bana çok cazıp geliyor..4-5 gundur araştırıyorum araç hakkında baya baya olumlu sonuclar yazılar ve vs yarışlar var..hakkımızda hayırlısı..
Lambo ya para yatırmam ben şahsen. Vag' ın araçlarını sevemiyorum bir türlü. Ferrari Exotic seride ayrıdır Scuderia alın keyfinize bakın bence fazla düşünmeye gerek yok.
55 yaşında belkıozamana kadar tutabılırsen konusalım
Aslında lambo daha sorunsuz hatta daha ilgi cekıcı gelıyo bana şahsen,tıpını cok daha fazla sevıyorum,iç tasarım kesınlıkle bır ferrariden daha güzel..scu için biraz arastırdıktan sınra teklıfımızı verıcez ınsallah hakkımızda hayırlısı ınşallah![]()
Beyler adamın aklını bulandırmayınO da "tifosi" olacak..
Ama Hakan benden sana tavsiye. Forumda illa tanıyanlar vardır. Maslak'ta Zeymot var. Onun sahibini tanıyan varsa git onunla görüş. Elinde illa ki çiçek gibi Ferrari'ler vardır.
Porsche dan sonra çok yorar insanı Porsche da ki rahatlık yok araç çok sert ver yorucu.
ama Ferrari fena adrenalin ve çekiciliği var o başka
Amin amin.
Şimdi anlat ne bılıyosan gec kalmayak sonra
Ziya bey varmıs orda,o gayet iyi bilir dıyolarda,murat engın ve bugra abı var burda,artı fermascıyım abı ben orda gösterir alırım artık.zaten arabalar belli az cok scu kac tane varki![]()
458 specialenin babası gibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79721889/detay
F430 olacaksa scuderia olmalı standart f430 ön tampon cok tırt madem bi yola giriliyo gözü karartıp limitlerde dolaşmalı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)