Mersin de polisler uyanmış
http://www.haberler.com/mersin-de-po...719235-haberi/
Mersin de polisler uyanmış
http://www.haberler.com/mersin-de-po...719235-haberi/
Allah tan tofaşcı değiliz yoksa bizide durduracaklar.Bu arada arabaya göre muamele var bunu canlı gördüm.Bir arkadaşın şahiniyle varex kapalıyken polis durdurdu, eğildi baktı ve yazdı.Konuşma stilide oldukça kabaydı.Bmw durdukların da eğilip bakmıyorlar bile
varex de tırt oldu artık![]()
![]()
Kıvırcık saçlı şişman abla ilk önce fosfurlu polis kıyafetiyle sonra sivil giyimli hep konuşan kişinin arkasında muhbir o kesin![]()
Polisin basın açıklaması yapması egzozları masaya dizmeleri falan çok komik ya çok büyük bir iş yapmış tiripleri falan, yazık.
Körler sağırlar birbirini ağırlar, medyaya oyuncak oluyorlar.
gerekçe; sadece 'insanları rahatsız etmek' ise ben bu egzozu şehir içinde kapatıyor kimsenin olmadığı yerlerde açıyor olamaz mıyım ? bence işini iyi bilen bir avukatla farklı yerlere gelebilir olay. örn: cam film gibi
sanırsın tonlarca bomba yakaladılar bide masaya dizip fotoğraf çekiyorlar..
-PeugeotSport_
Anıl EDER----
tebrikler vatanı kurtardınız artık kahramansınız
Varexler 200 tl den alınırKomik duruma düşmüşler polis elinde egzozla poz falan veriyor. Yazık gerçekten, türkiyeye kurtarmış triplerindeler(Yanlış anlaşılmasın tabiki bağıran egzoz a ceza yazsınlar ama bunu gidip sergilemenin anlamı yok). Birde şaşkına dönmüşler şimdiye kadar farkedemedilerse zaten bir sıkıntı var ....
Şimdi benim arabada susturucu iptal yerinde düz boru var, dizel olduğu için çok hafif bir sesi var. Bu polis bakıpta bir şey göremeyince ne diyecek? Boruyumu söküp koyacak masaya?
Bide sanki eroin cetesi cokertmis gibi mallari silahlari sergiler gibi koymuslar ona koptum..Heee kahraman turk polisi al sana...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Çok merak ediyorum stock tofaşları aile babalarınıda çevirip ceza yazacak birşeyler arıyor mu bunlar?
Eğer öyleyse tofaşa binilmez arkadaş.
İnsanda sinir kalmaz her çevirmede saygısızca konuşmalar, gözün üstünde kaş var modlarında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)