User Tag List

Sayfa 10/52 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
977 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım burda ahbap çavuş ilişkisi hat safhaya ulaşmış görüntüsü ortaya çıkıyo ki güngeçtikçe bu ihtimali kuvvetlendirici olaylar yaşıyoruz ,burada yönetimin de sessiz kalması bunu kabullendigini mi gösteriyo demek oluyo ,ihtimal vermiyorum ama böle bi gerçek varsa her yükşelişin bi çöküşü gibi büyük bi yükseliş ve büyüme içeinde olan sitenini de bi gün diger çöken siteler gibi sonu hüsran olur gibime geliyo
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, çöpe giden bir motor ve 10.000TL az bi rakam degil.

D motordan 200hp, şaşırdım buna açıkcası
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona okudum gördüğüm tek kalite nitelikli tokatçılık olmuş. geçmiş olsun,umarım hakkınız olanı bir şekilde edinebilirsiniz.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yonetimin ppr yi koruyup gercekleri ortaya yazanlari gorunce konuyu kaldirmasi gerceklerin gizlenmesi olmayan sey deil ekran ciktilarini alsin derim herkes

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ohaaa Site arkadasimin olanlari anlatirsan konuyu sildirtirim ne demek ya ? Demekki boyle bisi yapmis ki bunu soyleyebilme hakkini buluo kendinde Yarın oteki gun konu kalkarsa hic sasırmam bu laftan sonra. Nitekim gecen haftalarda batman konusundada yine ayni kisi icin yazilanlar komple konu ile birlikte silinmisti.
    Yapiyoruz öyle şeyler banka hesabımız var 5000€ altı çalışmıyoruz ama. Ateşleyen olunca konuyu hemen silip paraları rus karılarla yakıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7nci sayfada elf, 8inci sayfada ceaser yonetim olarak kesinlikle bu konunun silinmeyeceğini yazdılar.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapiyoruz öyle şeyler banka hesabımız var 5000€ altı çalışmıyoruz ama. Ateşleyen olunca konuyu hemen silip paraları rus karılarla yakıyoruz.
    Ben bu tarz seylerin olmayacagini dusundugumden sildiririm mesajini rahatlikla ekledim zaten.

vtii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drahte buyuk adamsın

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batman 100 200 ilk acilan konusu nerde ?
    Kaldirildiysa sebebi kim
    Neden kaldirildi
    Kim kaldirdi

???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada drager'i banladım. Bu forumda herşey silinebilir ama bu konular asla. Bizide kimse şerefsizlikle suçlayamaz. Ha suçlamaya çalışanda girmesin zaten foruma.

Özgün dahil bu tür konuları kimse bu güne kadar silmedi ve konu sahibi dahi istese silmedik.

Ayık olun biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım burda ahbap çavuş ilişkisi hat safhaya ulaşmış görüntüsü ortaya çıkıyo ki güngeçtikçe bu ihtimali kuvvetlendirici olaylar yaşıyoruz ,burada yönetimin de sessiz kalması bunu kabullendigini mi gösteriyo demek oluyo ,ihtimal vermiyorum ama böle bi gerçek varsa her yükşelişin bi çöküşü gibi büyük bi yükseliş ve büyüme içeinde olan sitenini de bi gün diger çöken siteler gibi sonu hüsran olur gibime geliyo
    Yönetim olarak nerede sessiz kalmışız? Anlat bakalım. Hadi cevap bekliyorum aksi halde sonun drager gibi olabilir.

Nerede neyi kabullenmişiz hadi göster.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada drager'i banladım. Bu forumda herşey silinebilir ama bu konular asla. Bizide kimse şerefsizlikle suçlayamaz. Ha suçlamaya çalışanda girmesin zaten foruma.

Özgün dahil bu tür konuları kimse bu güne kadar silmedi ve konu sahibi dahi istese silmedik.

Ayık olun biraz.
    Aynen daha once baska birisi icin actigim konu uzlasma sagladigimiz halde silinmesini istedim silinmedi.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu öyle bir noktaya getiriyorsunuzki iş tt yönetimine *** atma noktasına geldi.çocukça düşünmeyin bu forumdan bir çok insan faydalanıyor.sonuçta yönetim konuyuda silmedi.herkes istediğinide yazdı.bana kalırsada ppr'nin yaptığı iş yanlış.hem verilen sözler ve parçaların temini hemde esnaflık konusunda.dürüst bir esnaf bu şekilde davranmaz.zaten bu rekabet ortamında müşteri memnuniyeti sağlayamayan adamların sonlarının ne olduğu belli.
    Ama aracını yaptıran arkadaşında şunu bilmesi lazım. modifiye edilen bir araca kimse garanti vermez. 10 bin liraya 200 hp olan d16a9'un kaç km sağlıklı yürüyeceği ise zaten meçhul.bu aksilikler başına gelmeseydi bile uzun soluklu bir macera olacağını sanmıyorum. millet k20 turboya 30 bin lira para harcıyor 1-2 bin km sonra arabayı kırıyor bir 20 bin daha harcıyor.modifiye işinin gerçeği bu.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha şuda var bir adamı boş yere kanıtsız suçluyorsanız ona da izin vermeyiz. Suçladığınız adam haklılığını kanıtlayabiliyorsa konuyuda sileriz bu kadar basit.

Kimse kimseye boş yere dolandırıcı diyemez.

Buda dipnot olsun.

dr.mechanic
    Misafir
    Bukdr olaydan sonra sok gecirdim birde vergisiz calisip bu isi vergisini odeyerek alin teri ile yapanlarinda ekmegini caliyor. Oda baska bi konu

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse TT yönetimini suçlamıyor ki, "arkadaşıma, eşime dostuma kıyak da geçerim, ceza da vermem. Özel mülkiyetimiz, burada adil yönetim sunmak zorunda değiliz, isteyen kalır istemeyen gider" dediler. Biz de kabullendik kaldık. Hamdolsun.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu öyle bir noktaya getiriyorsunuzki iş tt yönetimine *** atma noktasına geldi.çocukça düşünmeyin bu forumdan bir çok insan faydalanıyor.sonuçta yönetim konuyuda silmedi.herkes istediğinide yazdı.bana kalırsada ppr'nin yaptığı iş yanlış.hem verilen sözler ve parçaların temini hemde esnaflık konusunda.dürüst bir esnaf bu şekilde davranmaz.zaten bu rekabet ortamında müşteri memnuniyeti sağlayamayan adamların sonlarının ne olduğu belli.
    Ama aracını yaptıran arkadaşında şunu bilmesi lazım. modifiye edilen bir araca kimse garanti vermez. 10 bin liraya 200 hp olan d16a9'un kaç km sağlıklı yürüyeceği ise zaten meçhul.bu aksilikler başına gelmeseydi bile uzun soluklu bir macera olacağını sanmıyorum. millet k20 turboya 30 bin lira para harcıyor 1-2 bin km sonra arabayı kırıyor bir 20 bin daha harcıyor.modifiye işinin gerçeği bu.
    İyide abi konuyu iyi okumamissinki ben vaad edilen parclar ve vaad edilen iscilikler yok dedim. Adam ustune duseni yapsa kirilsa agzimi acmam zaten bu halde bile param yok dedigi icin aylarca beklemisim. Biraz insaf lutfen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın şimdi öncelikle size bazı şeyleri açıklayım.

Hiç bir şekilde bu türden bir konu silinmez ortada kanıt varsa gayette bu konuda var.

Ama bu kanıtlarla bu adama iletebileceğiniz sıfat en fazla dolandırıcı olur. Öteye gidemez.

Ama siz bu konuda bu adama küfrederseniz başka konularda başka insanlara oldu. Karısına kızına (varsa) laf ederseniz biz mecburen silmek durumunda kalırız.

Çünkü o noktadan sonra olay tt yi bağlamaya başlar.

Yine diyorum bu konunun silinmeyeceği garantisini size sunuyorum. Kaan' değil özgünün kankası tayyip'in sağ toşağı olsa bu konu silinmeyecek.

Ama olurda işi hakaret boyutuna dönüştürürde götümüze girebilecek durumlara sebebiyet doğurursanız yani kısaca hakaret eder bokunu çıkarırsanız silmek durumunda kalıyoruz.

Geçen böyle bir konu vardı adamın facebook'undan karısına kadar bulunup mesajlar falan atılmıştı. Yani yazdığınız mesajların ve yaptığınız hareketlerin sınırını bilin başka bişey istemiyorum.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide abi konuyu iyi okumamissinki ben vaad edilen parclar ve vaad edilen iscilikler yok dedim. Adam ustune duseni yapsa kirilsa agzimi acmam zaten bu halde bile param yok dedigi icin aylarca beklemisim. Biraz insaf lutfen...
    valla bence sen benim mesajın 2. paragrafını okumuşsun abicim.bak ilk paragrafta ne yazıyor
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler