User Tag List

Sayfa 15/52 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
977 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Traxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun

bir insana bukadar yuklenmek de dogru degil bence. bu arkadasin magduriyeti bir sekilde giderilir, ama karsi tarafin bir esnaf oldugunuda unutmayalim yaziktir gunahtir.
    sonucta mekanik isler, kaldiki adam zaten hatasini kabul ediyor (Talihsizlikler yaşadığım bir dönemde montajı oldu arabanın türkiyede bile değildim)
    hepimiz insaniz, herkezin basina gelebilir bu tur olaylar. onemli olan taraflarin birbirini kirmadan, hakaret etmeden sonuca varmasi.

tekrar gecmis olsun her iki tarafada.
    Not Everyone Understands BMW It's A Spiritual Thing, A Body Thing, A Soul Thing.

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı Traxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle gecmis olsun

bir insana bukadar yuklenmek de dogru degil bence. bu arkadasin magduriyeti bir sekilde giderilir, ama karsi tarafin bir esnaf oldugunuda unutmayalim yaziktir gunahtir.
    sonucta mekanik isler, kaldiki adam zaten hatasini kabul ediyor (Talihsizlikler yaşadığım bir dönemde montajı oldu arabanın türkiyede bile değildim)
    hepimiz insaniz, herkezin basina gelebilir bu tur olaylar. onemli olan taraflarin birbirini kirmadan, hakaret etmeden sonuca varmasi.

Adamin yurtdisinda olmasiyla soylenenden farkli parcalarin takilmasinin ne alakasi var anlamadim o kismi

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,umarım iş iyilikle çözülür.
    Çeyrek Mühendis

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük gecmiş olsun yapılan tam anlamıyla hırsızlık hem vakit calma hemde para yazık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bisimotodan egzantrik almak varken custom egzantrik e girmek nedir ya. Bi de daha iyi olduğunu iddia etmek.
    IN BOOST WE TRUST

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisimotodan egzantrik almak varken custom egzantrik e girmek nedir ya. Bi de daha iyi olduğunu iddia etmek.
    bisimoto boşa uğraşıyor abi

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam zaten gücünden vazgecmiş en azından eski haline cevirebilsek ne ala modunda
    su saaten sonra 300 hp olsa nolcak
    zaten bukadar guven sarsırmıssa tutupta 2 ye verirmi motorunnu al yap diye , 3 gun sonra tekrar bir sıkıntı cıksa hadi dön basa gene
    bu işin oluru al gülüm ver gülüm olur neyse zararı odersin selamı kesersin ne sen beni tanı ne ben seni hesabı
    oda zaten olcak iş degil, ben daha öle bir esnaf goremedim koca memlekette, para gitti gider
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun

Şu kadar yazdığından tek elle tutulur cümle ''her iki tarafada geçmiş olsun''.O bile yanlış,çünkü mevzu tek bir tarafa geçmiş durumda.Burada bu kadar insanda o mağduriyeti gidermek için uğraşıyor.Kimsenin hobisi değildir heralde durup dururken birine yüklenmek.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun

karsı taraf esnaf ıse esnaflıgnı bılecek ozaman. hıcte gunah degıl haksız ıse allah gosterır zaten bısıtımotomudur nedır onu gec custom egzantırıkde takacak musterı bulamaz olur kı boyle ınsanlar ppr degıl baska ınsanlarda musterı bulamasın.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun

Konuya her türlü açıdan bakmaya çalıştım ama şu yazdıklarınızı zorlamayla bile göremedim. Acaba konuları mı karıştırdınız, başka yere yazmak istediniz zira söyledikleriniz ile firmanın yaptıkları/dedikleri hiç tutmuyor..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabı dogu yerlı malı yurdun malı demıs adam bızde zamanında kosu bandı alırken voıt almadık gavur dıye yok altıs turk malı da bılmem nede aldık kıcımızda patladı. gavur malın gozunu seveyım adamlar musluman olmadan musluman gıbı tıcaret ahlakı var

muarrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu görmem cok iyi oldu. Aklımda birseyler vardı ama bu adamlardan uzak durmak lazımmıs. Sanada gecmiş olsun dostum.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş yaptıran biraz araştırmalı. D15-d17 sohc - vtec USA örnekleri. 76mm bore x 90mm stroke 12.5cr piston mugen cam throttle body custom header king race head 110 oktan vp import yakıtla alınan max güç 191 hp dynojet.

Senin dyno olçumun dynamıcs shootout mode da olçulmus yani gerçek guc gosterıyor. Dusuk teker (whp) olçumlerınden degıl.

Yukardaki motorun maliyeti seninki ile de aynıdır hemen hemen.

İnan yaşadıklarına çok üzüldüm Rabbim beterinden saklasın. Yalnız tüketici de bilinçli olmalı. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Ahmet
    Arkadasim ben ne anlatiyorum sen ne anlatiyorsun. Parlament aldim icinden maltepe cikti diyorum gozunu seveyim. Ayrica googlede cok arastirdim 76 degil 78 mm olanlarida var ki aftermarket 78mm icin parcalar ebayda kakili. Ki benim motor ona yollamadan once zaten gucluydu. Aldigi guc bir kapak islemeden geldi oda bana 10bin tlye mal oldu. İstedim sekilde yapsaydi 150 hp ciksaydi burda bu sekilde konusuyor olmazdim zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazik gunah bu adamin parasina zamanina beynini yormasina ! Ornek olsun is yaptiricaklara !

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun çok üzücü bi durum mağduriyetin giderilmeli bencede..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Huner cam saft i benim vtec ten hatirliyor muyuz onu soyle

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumların çoğunu okudum, herkes işine gelen yerden yorum yapmış, benim tek takıldığım nokta işi alan arkadaş işi veren arkadaşın marka ve kaliteli ürünlerini almış, yerine sanayi malı daha ucuza ürünler takmış.

Üstüne bu konu ile ilgili olarak da bir cevap vermemiş, bence bu arkadaşın esnaflığı ile ilgili olarak en üzerinde durulması gereken konu bu olur. Diğer konular tartışılı, güç gelir gelmez, egzantrik iyi çıkar çıkmaz, motor kırılır kırılmaz...

Fakat sana verilen parçaları alıp yerine başka parça takmak nedir yahu ne biçim iş bu ?

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumların çoğunu okudum, herkes işine gelen yerden yorum yapmış, benim tek takıldığım nokta işi alan arkadaş işi veren arkadaşın marka ve kaliteli ürünlerini almış, yerine sanayi malı daha ucuza ürünler takmış.

Üstüne bu konu ile ilgili olarak da bir cevap vermemiş, bence bu arkadaşın esnaflığı ile ilgili olarak en üzerinde durulması gereken konu bu olur. Diğer konular tartışılı, güç gelir gelmez, egzantrik iyi çıkar çıkmaz, motor kırılır kırılmaz...

Fakat sana verilen parçaları alıp yerine başka parça takmak nedir yahu ne biçim iş bu ?
    Parcalarin parasini verdim yurt disi departmani enes bey o konuda uzman oldugu icin onlar getirtecekti

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı yorumları gorunce gulesim geliyor
    motor kırılır kırılmaz o tartısılırmıs
    yahu motor toplanırken bir arkadas gormus iste motoru ve ustayı onermiş bak bu motoru bole toplamayın ilk basmaya kıracak
    ustada acıkca demiş ben toplarım ister kırsın ister kırmasın parama bakarıma getirmiş
    belliki bir sorun varki motor kırılıyor malzemeler sorunlu işçilik belki sorunlu yapılan işte bir yanlıslık var
    bikac sayfa once canlı sahit olan bir arkadas bunu belirtmiş
    savunan arkadasların 1000 lirası kalsa memleketi yakarlar baskasına olunca tartısılır
    igneyi kendine cuvaldızı baskasına batırcaksın
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler