User Tag List

Sayfa 4/52 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
977 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya siz ne anlatıyorsunuz burda ben 10.000 tl para vermişim üstüne 1 senem gitmiş
    sapasağlam motoru vermişim kulaklarından söküp ne istiyorsa tamam deyip nakit göndermişim
    motorun düzgün çalışmadığı yağ yakması benim suçummu kapağın çöp olması benim suçummu
    başta biz en iyisiyiz biz yaparız biz bu güce getiririz derken para istemek güzeldi

Biz enayimiyiz madem hunercamsaft a yaptırılacaktı eksantrik biz bilmiyormuyuz oraya gidip 500-600 tl ye eksantrik yaptırmayı bizden alınan 2000 TL para ne oldu soruyorum size ? herşey ortaya çıkıncamı biz hüner le çalışıyoruz denmeye başladı kimi kandırıosunuz siz arkadaş ?
    herşeyi geçtim ben bisimoto eksantrik istiyordum en başında kaan bana biz daha iyisini yaparız pahalı olsada çok güç alırız dediği için kıydım paraya
    sadece bunlamı bitti sanki subaplar yaylar şapkalar hani bana söylenen markalar gitmiş en dandik malları parçalarını sanayiden bulup koymuş sanayideki parçacılarla çalışmak zorunda olduğunudamı söylemedi arkadaş şu marka bu marka yurtdışından geliyor derken güzeldi hani soruyorum nerde bu mallar ne boş laf anlatıyorsunuz ?

konuşma kaydımı bende ilk tanıştığımız andan itibaren hepsi kayıtlı resmen tokatlanmışım alın buda benden

arkadaş üretim bandını durduruyormuş eksantrik yapmak için yazdığı fiyatıda herkes görsün hunercamshaft kime 2500 tl ye ekzantrik yapmış sorarım size ?
    Bu sadece egzantirkle değil 1400 tl yayına şapkasına vermişim arabaya konulan 300 tl lik mallar bunlar sadece birkaçı resmen enayi yerine konuldum birde kalkmış hala savunma derdinde kendini

Sapa sağlam arabam gitmiş şuan kapımın önünde çöp gibi duran aracım giden 10.000 tl param 1 senem var bunların hesabını kim verecek diyorum size

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapak taslanırda kenarı bırakılırmı hangi rektefiyeci taslamış aklımızda olsun !! hani bırakıldı o kapagı takıp sıkan usta kim ? çok merak ettim
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapak taslanırda kenarı bırakılırmı hangi rektefiyeci taslamış aklımızda olsun !! hani bırakıldı o kapagı takıp sıkan usta kim ? çok merak ettim
    bunları kaana sormak lazım ben aracımı sapa sağlam teslim ettim güvendim ne istiyorsa nekadar para istiyorsa gönderdim
    şunu yapcaz bu para dedi gönderdim bunu yapcaz bu para dedi oke dedik yine gönderdik sorgusuz sualsiz sözüne güvendik
    daha ilk hatası o kapaktaki taşlama hatası oldu zaten kendimi kapattı başkasınamı kapattırdı bilmem bu hata yaşadıklarımın yanında en ufağı kalır
    keşke o hatasıyla kalsaydı herşey arabamdan hayattan soğudum resmen

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir an kendimi gördüm can özcanın yerinde.
    üzüldüm valla
    sabır taşı olsa çatlar

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kimse kusura bakmasın da, karşı tarafın kendini savunma biçimi gerçekten çok çocukca. Yok bilirkişiye git, yok ses kaydı. Sıvamışsınız, üstüne birde kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz.

Otomotiv camiasında daha önce kaç kişi kaç kişiye dava açmış? Bu camia da işler genelde güven ilkesinden yürüyor. Adam size motorunu+10.000 TL para göndermiş, doğal olarakta karşılığını istiyor.

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, madem bilirkişi istiyor karşı taraf. Aç bir tespit davası, motoru mahkemenin bilirkişi incelesin, sonra raporu getir koy. Ayrıca karşı tarafın ses kaydını izinsizce almak, eğer söz konusu uyuşmazlığı başka şekilde kanıtlama imkanı yoksa veya zayıfsa suç kapsamına girmemekte belirtmek isterim.

Not: Stj.Avukatım.
    "Korkmadık, savaştık"

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun para kolay kazanılmıyor..ama yapılı arabayla gidip oem beyinle gazlarsan 10.000 tl param ve 1 senemin hesabını kim verecek diyemessin.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    juggernaut araba yapılı değil sorun orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno öyle demiyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun para kolay kazanılmıyor..ama yapılı arabayla gidip oem beyinle gazlarsan 10.000 tl param ve 1 senemin hesabını kim verecek diyemessin.

Arkadaş yapılı arabayla gazlamamış ki, araç zaten en başta yapılmamış.
    "Korkmadık, savaştık"

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno öyle demiyor?
    200 hp alacak dedikleri dynodan 145 hp alıyorlar

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Dyno öyle demiyor?
    Kaan'ın koyduğu dyno çıktısında Neptune yazmıyor muydu ? Civic Si Neptune yazıyormuş arka planda araç bilgisi girilirken öyle girilmiş dynoya. OEM mi varmış?

http://i.hizliresim.com/J7dMnW.jpg

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgunun dynosunda hp x 1.15 degilmi ? 148 x 1.15 : 170 ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne saçmalıyorsunuz arkadaş git konuyu düzgün oku araçta neptune beyin var özgüne ayara gittik diyoruz ayar yapıldı 200hp çıkacak denilen araç 145 i geçemedi aradaki 55hp nolcak kaan kasnakla oynayıp alacaz deyincede özgün gülmeye başladı zaten nitekim 145 ten yukarıda çıkmadı aksina 130 lara indi kısacası arabam çöp olmuş ne deniliyorsa yaptım kimse bana kalkıp şunu niye yapmadın diyemez ben herşeyden sonra sorunlu araca bas bişi olmaz dediklerinde korkarak bastığımda zatne aracım kırıldı sözde herşey istedikleri gibiydi zaten boş laf yapmayın zaten herşeyden soğumuşum kalkmış böyle bilip bilmeden yorum yapanlarada sinir olmaya başlıyorum inşallah sizin başınızada gelir aynısı demekten başka çarem yok ozaman anlarsın sen

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ederim sövmemek için kendimi zor tutuyorum
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaş yapılı arabayla gazlamamış ki, araç zaten en başta yapılmamış.
    Ozaman arkadaş yapmadığı arabayı kırmakla suçlanıyor öyle mi?

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 hp alacak dedikleri dynodan 145 hp alıyorlar
    Araçta zaten eksikler varmış henüz tam değilmiş.Aracın 200hp yaklaması için o dynoda 160 gibi çıkarması yeter.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan'ın koyduğu dyno çıktısında Neptune yazmıyor muydu ? Civic Si Neptune yazıyormuş arka planda araç bilgisi girilirken öyle girilmiş dynoya. OEM mi varmış?

http://i.hizliresim.com/J7dMnW.jpg
    Dynodayken oem beyin varmış diye bişey dediğimi hatırlamıyorum.Araç sahibi beyin takmadan önce bir süre oem beyin ile gazlamış bu süre zarfında zarar vermişse vermiştir zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne saçmalıyorsunuz arkadaş git konuyu düzgün oku araçta neptune beyin var özgüne ayara gittik diyoruz ayar yapıldı 200hp çıkacak denilen araç 145 i geçemedi aradaki 55hp nolcak kaan kasnakla oynayıp alacaz deyincede özgün gülmeye başladı zaten nitekim 145 ten yukarıda çıkmadı aksina 130 lara indi kısacası arabam çöp olmuş ne deniliyorsa yaptım kimse bana kalkıp şunu niye yapmadın diyemez ben herşeyden sonra sorunlu araca bas bişi olmaz dediklerinde korkarak bastığımda zatne aracım kırıldı sözde herşey istedikleri gibiydi zaten boş laf yapmayın zaten herşeyden soğumuşum kalkmış böyle bilip bilmeden yorum yapanlarada sinir olmaya başlıyorum inşallah sizin başınızada gelir aynısı demekten başka çarem yok ozaman anlarsın sen
    Kardeşim ben dyno zamanını kastetmiyorum.Sen araba yapıldıktan sonra oem beyinle gazladın mı gazlamadın mı onu söyle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman arkadaş yapmadığı arabayı kırmakla suçlanıyor öyle mi?
    Bu bakış açınıza göre parayı alıp, hiç bişey yapmadan gönderseydi, haklı çıkacaktı.

Evet, 10.000 TL'yi alıpta yapacağım dediklerini yapmayıp, yalap şalap bişeyler yaparak göndermiş, ki bu yaptığı benim gözümde yapmamak oluyor.
    "Korkmadık, savaştık"

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yazılanları sözleri paylaşıyorum kimse dönüp bakmıyor.

Bundan sonra kimseyi alttan almayacağım.İsteyen işini bize yaptırır,istemeyen ise yaptırmaz.Bize iş yaptırmaları için kimsenin boğaZına yapışmıyoruz.Bana inanmak isteyen inanır,özgürdür.İnanmamak isteyen inanmaz oda özgürdür.!Hoşuma gitmeyen ve hakaret nitelikleri içeren her cümle için yasal gereğini uygulatacağım.Bundan Sonrada benimle sorunu olan arkadaşlar yapabiliyorlar ise,hakkımızda hatalı düşündükleri işler için yasal işlem uygulansınlar.!Forum ortamlarında tabiri cahiz ise; vur-kaç taktiği ile laf sokup kaçanları birde öyle görelim.Bugünden sonra bu forma bir kelime dahil bir şey yazmayacağım.Forum provakatörü arkadaşların kılıçları keskin olsun...!
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evinide boyatsan arabanıda yaptırsan kural değişmiyor artık, parayı önce vermeyeceksin ve mümkün olduğu kadar (bu duruma özel değil yorumum) işin başında duracaksın...

eğer bir "esnaf" usta, senin işine başlamak için belirli bir miktar para değil, tüm parayı istiyorsa kapasın gitsin esnaflık yapmasın, bu duruma kendileri getirdiler esnaflığı ustalığı... bu forumda neredeyse her hafta bir konuya denk gelir olduk, kim bilir neler var bilmediğimiz ört bas edilen vs vs...

küçük esnaf demek küçük adam olmak değil, bunu yanlış anlamışlar var aralarında...!
    her zafer acı ister...!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler