ya siz ne anlatıyorsunuz burda ben 10.000 tl para vermişim üstüne 1 senem gitmiş
sapasağlam motoru vermişim kulaklarından söküp ne istiyorsa tamam deyip nakit göndermişim
motorun düzgün çalışmadığı yağ yakması benim suçummu kapağın çöp olması benim suçummu
başta biz en iyisiyiz biz yaparız biz bu güce getiririz derken para istemek güzeldi
Biz enayimiyiz madem hunercamsaft a yaptırılacaktı eksantrik biz bilmiyormuyuz oraya gidip 500-600 tl ye eksantrik yaptırmayı bizden alınan 2000 TL para ne oldu soruyorum size ? herşey ortaya çıkıncamı biz hüner le çalışıyoruz denmeye başladı kimi kandırıosunuz siz arkadaş ?
herşeyi geçtim ben bisimoto eksantrik istiyordum en başında kaan bana biz daha iyisini yaparız pahalı olsada çok güç alırız dediği için kıydım paraya
sadece bunlamı bitti sanki subaplar yaylar şapkalar hani bana söylenen markalar gitmiş en dandik malları parçalarını sanayiden bulup koymuş sanayideki parçacılarla çalışmak zorunda olduğunudamı söylemedi arkadaş şu marka bu marka yurtdışından geliyor derken güzeldi hani soruyorum nerde bu mallar ne boş laf anlatıyorsunuz ?
konuşma kaydımı bende ilk tanıştığımız andan itibaren hepsi kayıtlı resmen tokatlanmışım alın buda benden
arkadaş üretim bandını durduruyormuş eksantrik yapmak için yazdığı fiyatıda herkes görsün hunercamshaft kime 2500 tl ye ekzantrik yapmış sorarım size ?
Bu sadece egzantirkle değil 1400 tl yayına şapkasına vermişim arabaya konulan 300 tl lik mallar bunlar sadece birkaçı resmen enayi yerine konuldum birde kalkmış hala savunma derdinde kendini
Sapa sağlam arabam gitmiş şuan kapımın önünde çöp gibi duran aracım giden 10.000 tl param 1 senem var bunların hesabını kim verecek diyorum size