Abi dediğim gibi sadece bir nedeni yok. Hatalı montaj da olabilir ama Honda servisinin motoru yanlış toplayabileceği bana gerçekçi gelmiyor pek.
Printable View
ben motoru da kendi topluyor zannettim. arkadaşın konuşmalarından her işi kendi yaptığı kanaatine varmıştım. kendi rektifiye atölyesi var falan diye anladığımdan motoruda kendi topladı zannettim. çıkan parçaları inceleyip ne olduğu söylenebilir aslında. boşluklar falan yanlış ise toplayan adam ne yapsın. biraz konuşunca bu işi ne kadar yapabileceği anlaşılıyor ama yapacak bir şey yok.
Her güncelde bi umut inşallah sonuçlanmıştır diye bekliyorum ama mağduriyet hala giderilmemiş 46 sayfa olmuş...
Herhangi bir sonuc yok konu acmis olmak bir ise yaramadi. Honda servisi yanlis toplamis olmaz dendi ama blokta taslama sonrasi kalan ufak bir kisimi gormemisler kapak blok yuzeyine tam oturmamisti bunu dahi gormemisken kalan isciligi dusunmek...
Bu arada honda servisi ozel ikiler honda. Orda toplamasi vs. Benim secimim degil benim tek muattabim kaandir.
o ha be kardeşim, konuyu takipteydim bende ppr a bi kaç işlem yaptıracaktım ama şu yazışmalardan sonra kasaba polish yaptırmak daha mantıklı. adam resmen SUÇLU olduğu gibi bide tehdit etmiş. site yönetimi ne alemde acaba bu yazışmalardan sonra ?
Konudan soyut olarak yazıcam , yani ppr ve mağdur konumdaki arkadaşı bir yana bırakıp ,şu resmin neticesinde ben hakikaten site yönetimini merak ediyorum kesinlikle ? sırf bu sildiririm yazısı için bile ppr ın üyeliğine son verirdim ben (şahsi fikrim) site yönetiminin kural ve yönetim politikaları hakkında bile insanları endişeye iten bir söylem çünki o "istersen aç , sahibi arkadaşım , sildiririm" cümlesi , yönetimin bu konu hakkında bence ppr üyeliğiyle ilgili yaptırıma yönelik aksiyon almalı. yoksa üyeler bu sitenin yönetim yapısını sorgulayacak sürekli ,şeffaf ve tarafsız bir platform olma konusunda özellikle.
Yönetim bu konu ile ilgili önceden yorumda bulundu. Üyelik iptali de konu sahibi için dezavantaj oluşturmazmı sizce? Belki PPR Kaan bey konuya girip birşeyler yazar vs. Yönetim konunun sabit duracağı durumunda bulundu zaten. Konunun arkasında olduklarını tarafsız olduklarınıda belirttiler. Her güncellemede bu tarz konudan sapmalar oluyor sayın abilerim arkadaşlarım. Konu üzerinde durulması daha mantıklı olur mağdur kişi için bence.
İkiler honda'da aracımın bakımlarını yaptırıyorum esnaflıklarından v.s çok memnunum. Bu yaz aracımın subap ayarını yaptırmak için ikilere bıraktım, tamam abi gidebilirsin dediler. Arabadan çıt çıt ses geliyor diye sağa çektim, kaputu bir açtım her yer yağ... hemen ikileri aradım abi hemen geri getir dediler gittik götürdük arabayı, conta tam oturmamış dediler Allahtan fark etmişsin yoksa sıkıntı olurdu falan dediler. Benim duyduğum ses lpgnin geçerken yaptığı çıt sesiymiş meğersem. Yani Allah tarafından arabanın kaputu açtım, orada genç bi çocuk var ayarı o yapmıştı ikilerin kalite ve tecrübesini böyle çırakların elinde kaybolup gitmesi yakındır. Geçmiş olsun
Is Alican Isi tasoren Mantigi Ile Baskasina Yaptirican Araba Ayardayken Kofteci Gibi Duman Aticak Onu Taktim Bunu Taktim Dicen Dunya Para Alican Ama Alakasiz Malzeme Cikicak Guldurme Beni :) Baltayida Keseride Vuran Vurmus Zaten Ben Isin Ilk Kismi Ile Ilgilenirim Bastan Bir Is Yanlis Ise Ne Kafar Telafi Etmeye Calisirsan Calis Bostur Adam Yil Olmus Arabasiz Cebinden Giden Parada Cabasi.
Ne Yargicim Ne Hakim O Konuyla Ilgili Elestirimde Yonetimedir.
Iki Tarafida Tanimam Etmem Gordugum Okudugum Kadari Ile Yorum Yapip Elestirimi Yaptim Buda Buraya Acilan Ve Siteye Uye Olan Herkesin Dogal Hakkidir.
Kimin Kimle Calistigi Tuketiciyi Ilgilendirmez Tuketici Magdursa Muhattabi Ikiler Honda Degildir Isi Alan Kisidir.Bir Isi Yapiyorsan Yaptigin Isin Arkasinda Durucan Yada Duran Bir Yer Ile Calisican Kenara Cekilip Topu Baska Yerlere Atmak Dogru Degildir.
Birde Neden Bu Kadar Cok Savunma Yapiyorsunuz Siz Bana Dediniz Yargicmisin Hakimmisin Diye..
Asil Siz Avukatmisiniz Her Yazilana Karsi Cevap Veriyorsunuz Tek Suclu Tuketiciymis Gibi :)
Bence asalim Kaani. Ya da yok yok kursuna dizelim. Aslinda yakip kullerini denize de atabiliriz.
Taksimde sallandirmak da fena fikir degil hani:soru:
Cani sikilan konuya mesaj yaziyo...
Canı sıkılan değil de ortada bir mağdur olduğunu düşünüp bununla ilgili bir telafi bekleyen insanlar yazıyor daha çok..
Komu acilali 1 ay olacak daha gelisme yok