User Tag List

Sayfa 45/52 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon
977 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde tam goremedim ama motor nr şekilde kirildi.Subapmi yakaladi yoksa yatakmi sardi.

Eger subap yakalamadi ise kaan in kullandığı subap ve egzantrikde bi hata yok demek.

Yatak sarmasi rektifiye hatasida olabilir kullanici hatasida.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iilk basışta kırılmaz hiçbir motor benim anlamadığım bişiy var kimin ne kazandığı yaptığı umrumda değil madem arabandan korkmuyorsun ayarsız gazlayabiliyorsun eee ozaman neden gazlıyorsun eee kaaan bişi olmaz dedi abim akıl sağlığınız yerinizdemi 220 çarptimi ölmüyorsun elle bişiy olmaz
    aynımantık kızmayın gücenmeyin kaan haksız olabilir ama iki taraf hala haklı sayılmaz benim gözümde

ayrıca silindir başına 40 beygir güzel rakam
    motorun kırılması ayarsızlıktan mı? hatalı montajdan mı?

ilk marşta her tarafından yağ fışkırdığı için ben ikinci seçeneğe inanıyorum..

Bu hata o kadar büyükki tezcanlı hemşerimin yaptığı tüm hataları örtüyor sanki..

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayardan önce istanbula yağ yaktığı için arabayı getirdim. ikiler hondaya git orda usta seni bekliyor dedi. iyi tamam diyip gittim. ustayı buldum yok kaan bize ufak bi rolanti sorunu için gelicek dedi yağ yakıyo falan gibi birşey yüzünden geleceğini söylemedi dedi. usta ne üflemesine baktı ne kompresörüne öyle dışardan bakmayla segmanlardan yakıyor dedi. motor tekrar açılması lazım dedi. iyi de abi ben bu motoru daha yeni sıfır toplatmıştım 5bin tl harcadım dedim. nasıl olur segmanlardan ?? abicim valla ben bilemem segmandan yağ yakıyor bu bırakman lazım dedi. kaanı arıyorum teli açmıyo falan. neyse 1 saat sonra faceden yazdım ordan cevap verdi. geliceğimi biliyor ama ne hikmetse faceden ulaş bana telim yok benim diyor. dedim böyle böyle dedi usta dememişin yağ yaktıığı için geldi vs. nasıl olur yaa olur mu öyle şey dedi neyse gittim kaanı almaya yolda bi bas bakalım nasıl gidiyor olum bişey olmasın diyorum yok diyor 1. 2. vites birşey olmaz diyor neyse afr ye bakıyor 13 civarı afr düzgün diyor birşey olmaz yağ yakmasınıda hallettikmi cok iyi olcak vs.ben herşeye İYİ NİYETLİ TAMAM DİYORUM.neyse geliyoruz ikilere usta sallamadı bile dışarda gelen giden arabalara yol veriyorum ben tabi. dışarda kaanla bekliyoruz. nasıl olur segmandan kız gibiydi segmanlar falan diyor kaan. kapaktandır o diyor ben yokken (yurt dışında) hata yapılmıştır diyor. sen bırak arabayı hallederiz diyor. iyi tamam bırakıyım gittik 50m yukarda başka bi dükkan oraya rica ediyor arabayı bırakalım buraya falan. içime sinmedi hiç birşey dedim ben dönücem sana kapağı yollarım. tamam dedik. birşey olmaz dimi normal kullanmayla diyorum yok olmaz diyor. afr zaten düzgün hayret ayarsız nasıl düzgün olur 17 18 olması lazımdı diyor. ama afr 13 civarı oldukça kırılmaz hiçbirşey olmaz diyor. ben yinede temkinli kullanıyorum özgünün dediği gibi korkmuyorsun değil korktuğum için. kapağı yolluyorum 2 ay sonra geliyor takıyorum hala aynı yağ yakıyor. geçmedi kaan diyorum neyse halletcez onu gel önce ayarını yapalım diyor. neptune hazır zaten dediği gibi parasızlıktan beyin alamadım değil. elimde duruyordu beyin yağ yaktığı için bir türlü takamadık. neyse hadi gidiyorum beyin taktırmaya özgünden randevu alıyor gidiyorum özgünün haberi yok neyse gelmişsin geri yollamayım diyor uğraşıyor özgün.tüm uğraşlar sonucu 148 hp yi geçmiyor... kaan bu ne olum 200 hp nerde ???? bu dyno eksik ölçüyor diyor. daha eksiklerimiz var diyor (ince conta, itb eksik dediği) .neyse özgün motorun hasta diyor kısık bırakıyım arabayı diyor. kaana diyorum motor hasta olum??? bırakıyım yap şunu, kanka 1 2 hafta bekle yerim yok dükkan taşıyorum sonra halletcez takma kafana yağ yakmasını diyor. yine iyi niyetimle tamam diyorum dönüyorum kırklareline usul usul. ertesi gün kaan arıyor naptın kanka denedin mi diyor. yok olm ne denicem yağ yakıyor ya özgün hasta dedi ya diyorum. yok birşey olmaz ondan bas bi dene haber ver diyor. basıyorum kırılıyor ve haber veriyorum. yapma ya çok üzüldüm geçmiş olsun diyor. tamam gönder halletcez gibi hiçbirşey demiyor.......

şimdi olay bu...... bütün bunların üstüne bu motor tekrar kaana verilir mi ? verilmez. zaten yerim yok 1 2 hafta bakamam demiş. neyse ankarada motoru açıyoruz birde vaad edilen hiçbir tek parça çıkmıyor..... bir tanesi dediği gibi çıksa ya.. yok.. yine buda üstüne gelince kaana zararımı bir şekilde karşıla diyorum 5000bin yolla tamam diyorum param yok diyor. 2014 eylülde verebilirim diyor. pazarlık yapıyor falan.taksit taksit yolla diyorum senet yolla diyorum yok abi tık yok.oralı değil. 1 2 hafta sonra bari bana parça yolla motoru ben topliyim işçilik benden olsun diyorum. aklıma gelen ilk parçaları söylüyorum yolla diye ( krank, krank kepi, egzantrik, tüm yataklar kol ) tamam yollicam diyor bunları yollarsam fix olurmuyuz diyor motoru sapasağlam topliyim yeter eksik birşey çıkmazsa tamam helallerşiriz diyorum. bekliyorum kaanı. neyse o ara usta blok da lazım pistonda lazım diyor. bende kaana daha çok parça lazım olcak bu motor çöp sen bana komple stok motor yolla diyorum. şimdi mi söylüyorsun ben aldım bile dediğin parçaları diyor. iyi de kaan motoru toplamak için daha çok parça lazım olucak diyorum. fix iz dedin ya diyor. ya kaan motoru toplayacak kadar olsun dedim başka birşey istemiyorum senden dedim ya diyorum. yok sen fixiz dedin diyor ondan sonra olay kopuyor işte...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motora tam olarak ne olmuştu ?
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motora tam olarak ne olmuştu ?
    Kirilma nedeni olarak mi soruyorsunuz.oyle ise 3.piston kol yatagi sarmis ve kolu kirmis blogu catlatmis.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladıgım kadarıyla hala bi sonuç yok.kaan kabul etmiş işte ödemeyi esnaf adam bulur biyerden para kalan parçaları da yollasa tamam heralde
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kirilma nedeni olarak mi soruyorsunuz.oyle ise 3.piston kol yatagi sarmis ve kolu kirmis blogu catlatmis.
    Bunu sormuştum. Çıkan Parçalar sizde mi?
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu sormuştum. Çıkan Parçalar sizde mi?
    Krank kirilan kol ve parcalari pistona yapismis segmanlar ve yataklar bende...?

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özcan bir müddet yazmadınız ne durumdasınız hala sen onu o seni mi suçluyor pazarlık mı yapıyorsunuz ne bekleniyor şuan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özcan bir müddet yazmadınız ne durumdasınız hala sen onu o seni mi suçluyor pazarlık mı yapıyorsunuz ne bekleniyor şuan?
    Aynen oldugu gibi duryor. Hic konusmadik.bende aramadim cunku konusulcak birsey kalmadi.n istedigim belli. Kaanin buraya yazmasini bekledim. Ama orali degil.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takip ediyorum, Siz yazmayınca karşı taraftan da pek bir şey geleceğini zannetmiyorum..

Geçmiş olsun, aracı tamir etme konusunda yalnızsınız gibi geliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu takip ediyorum, Siz yazmayınca karşı taraftan da pek bir şey geleceğini zannetmiyorum..

Geçmiş olsun, aracı tamir etme konusunda yalnızsınız gibi geliyor..
    Tamir etsemde bu benim kandirilmis veya dolandirimis oldugum gercegini degistirmez...tskler.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmedigimden soruyorum.Bir arac neden kol kırar?

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamir etsemde bu benim kandirilmis veya dolandirimis oldugum gercegini degistirmez...tskler.
    Yaşananlarda mağdur olan, üzerine düşeni yapan ama kandırılan ve dediğiniz gibi dolandırılan olduğunuz konusunda hem fikirim.. Yaşadıklarınız maddi ve manevi çok zor.. Allah başkasına yaşatmasın size de tekrarlatmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süre daha üst sıralarda kalsın, gelişme varsa paylaşılsın..........
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmedigimden soruyorum.Bir arac neden kol kırar?
    sadece bir nedeni olmaz. Tork kolun kaldırabileceğinden daha fazladır kırılır. Yağ pompası bozulur sen gazlamaya devam edersin yatak kitlenir krank dönerken kol dönmediği için sağa sola vurur kırılır. Piston gömlek içinde sıkışır kol krankla piston arasında kalır kırılır. Bir çok nedeni var.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece bir nedeni olmaz. Tork kolun kaldırabileceğinden daha fazladır kırılır. Yağ pompası bozulur sen gazlamaya devam edersin yatak kitlenir krank dönerken kol dönmediği için sağa sola vurur kırılır. Piston gömlek içinde sıkışır kol krankla piston arasında kalır kırılır. Bir çok nedeni var.
    Hatalı montaj yada özensiz montaj denilebilir mi ???

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatalı montaj yada özensiz montaj denilebilir mi ???
    kaynaklı kapak,duman atan motor,yag makınası gibi üst taraf pekte özenli toplanmıs gibi durmuyor abi .

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim çok geçmiş olsun, inşallah çözebilirsin. inşallah diyorum çünkü sıkıntılı ticaret yaşayan bir tek sen değilisn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler