Konuyu başından sonuna kadar takip eden ve PPR Kaan' nın madurlarından biri olarak yorumunuzu okuyunca dayanamayıp yazma ihtiyacı hissettim.
Gerçekten olayı ve yönetimin bakış açısını o kadar güzel özetlemişsinizki...
"Bravo" gerçekten...
Printable View
Yine yönetime bağlandı ve şeytan taşlanmaya başlandı tekrardan sanırsam.
Çekirdeği aldım izlemedeyim.
BENDE GATILIYORUM SİĞZE. BU YÖNÖTÖM ÇOK RERÖRÖ OĞLİİİİM.
Bu aralar 2 favorim var 1. si beyaz futbol, 2. si bu konu :)
Silsek bık bık, silmesek tık tık
edit: ulan madem ppr'ın yanındayız ne diye adama hayatının en büyük ticari zararını verecek konuyu burada tutuyoruz? Durduğu gün boyunca zararı oluyor. Kafayı kullanın biraz..
Beyler size birsey diyimmi,
Bu forumun nasil yonetildigini cozmeye calisan ne gencolar harab oldu senelerce..
Hazim sikintisindan bi coklari ameliyat oldu zar zor aramizdalar..
Bosuna o parlak beyinlerinizi yormayin bu forum nasil yonetiliyor diye..
Cok degisik kafalar var bu yonetimde, zorlama yakarsin devreleri.
Konunun kopyası bende mevcut :o rahat olun.
Yönetim'de ki arkadaşlarım,
hep bir ağızdan sitenin tarafsız ve objektif oluşunu savunmak yerine,
bir yetkili Yönetim'i temsilen yazsa daha etkili olur düşüncesindeyim.
Kendi fikrim;
Gayet objektif bir tartışma söz konusu ve bu konu çoktan başka yerlerde arşivlendi.
Eğer site Yönetimi'nin kötü bir niyeti olsa, konunun açıldığı ilk gün müdahale eder ve ilgili firmayı korurdu.
Gördüğüm kadarıyla asıl sorun da,
henüz firmanın müşteri memnuniyeti adına da olsa elini taşın altına sokmamış olmasıdır.
Referandumun tanımını yazarken umarım parmaklarınız çok yorulmamıştır. Zira ne olup - ne olmadığını çok iyi biliyorum.
Diğer hususta sizlerin aksine, böylesine büyük bir insan topluluğunun yönetiminde "yönetimin kendi kafası" denilen belirsiz bir şablon üzerinden değilde, tanımlanabilir ve belirlenebilir bir şablon üzerinden yönetilmesi gerektiğini ve belirli konular üzerinde eşit davranılması gerektiğini düşünüyorum.
[QUOTE=Evrenoz;7709700 Yönetim kendi kafasına göre konu kilitliyor / siliyor / adam atıyor.[/QUOTE]
Peki bu tür şikayet konularında "yönetimin kendi kafası" denilen olgunun, kendisini mağdur ettiğini iddia edilen kişinin düşüncelerine paralel olsaydı? Bakın öyle demiyorum, olsaydı diyorum. Eğer PPR bu forumun kurucusu veya admini olsaydı, bu konu burada kalır mıydı? Kimse kendi aleyhine konuşulmasını hele ki ticari itibarına halel gelmesini istemez. Normal bir kişi içinde, "yönetim kafası" bu böyledir.
Bu forumda yeri geliyor hepimiz birşeyler üretiyoruz-alıyoruz-satıyoruz. Kaldı ki forumun kurucusu Özgün bey bile bir değer üretip, bundan para kazanıyor. Eğer olaya sizin yazdığınız noktadan bakmaya devam edersek, yönetimden herhangi bir kişiyle herhangi bir alışveriş yapmayalım. Eğer mazallah adminlerle yaptığımız alışverişlerden herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, yönetim kafasına uymayacağından Allah beni inandırsın forumu bile kapatırlar. Yaparlar yani.
P.S: Çekirdeğe fazla abanmayın, dudaklarınız şişer.
P.S-2: Ayrıca hazım sıkıntım da yok şükür, Bugun TechTurkey'de yazarım, yarın FechTurkey'de yazarım, benim için problem değil. TechTurkey'in hisse senedini almadım, yatırım yapmadım, bana ne nasıl yönetirseniz yönetin. Ama insan topluğunun bir değer olduğu, bu insan topluluğu olmadan bir değer ifade etmeyen bir internet sitesinde ki insanları, şu veya bu şekilde uzaklaşmalarına sebep olmayın. Hemen "giden gitsin, biz bize yeteriz demeyin", internet sadece moderatörlerinin yazıp kendi kendini tatmin ettiği forumlarla dolu.
Gerekli gereksiz herkes bu konuda fikrini yazıyor, modlar ne konuyu kilitledi ne sildi gerçekten biraz düşünüp yargılayalım, Kaan denen vatandaş konuyu sildiririm demesi neyi ifade , açmasın diye yapılmış boş bir blöften ibaret bir söz bence.
@MBuğra
az kaldı şimdi ben seni göndericem tatile!
belliki bir çeşit kuyruk acın var eskiye dayanan?
başka bir konu`yu yani bu konuyu onun için kullanma tamammı?
burayı okuyan herkese söylüyorum
yazacaksanız konu hakkında yazın
mevzu ısrarla ve ısrarla yönetime çekilmeye çalışılıyor
varsa konu ile ilgili fikriniz yazın YOKSA ÇOK KİŞİ ÜZÜLECEK.
edit:
bakın konu başlığını buraya özellikle tekrar yazıyorum
sanırım fark edemiyorsunuz?
DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !
Konunun başlığının bu olması adaletli olduğunuzu göstermiyor malesef , çok konu çok mesaj silindiğini gördüm. Ok burası forum haklısınız herşeyi yönetmek durumunda kalıyorsunuz Allah sabır versin ama biraz da iğneyi kendinize batırmayı deneyin. Ve çıkıp burda adaletten eşitlikten basetmeyin... Sildim ok sıkıntın ne mesajlarını da çol gördüm haklı yada haksız.
Yazdıklarımın bu konuyla alakalı olmasa da yazma ihtiyacı duydum.
Ha bu arada beni de üzebilirsiniz sıkıntı yok...
İyi bir forum kullanıcısı olarak diyebilirimki;
Üyelere:
Forum halka açık ancak özel bir şahısa ait,bütün maddi,yönetimsel ve hukuki işlemlerde bu özel şahısı bağlayıcı olan bir platformdur.
Yönetime:
Örnek vermek gerekirse hepimiz bir takımın taraftarıyız.tuttuğumuz takım üzerinde hiçbir maddi ve yönetimsel çıkarımız olmamasına rağmen insanlar bu tuttukları takım için saatlerce tartışıyor ve hatta yaralamalı kavga ediyorlar.Bu forumdaki üyelerde forumu sevip sahiplendikleri için size patlıyorlar.
O yüzden kimse kıçını yırtmasın.Adam gibi kullanın lan forumu :)
Benimde yönetim hakkında eleştirilerim var ama yeri bura değil!
Yönetime laf sokacaksınız diye bir arkadaşın hakkını aradığı konuda piç olacak! madur arkadaşın hakkını da düşünün ;)
Hayır o kadar çok çaba gösteriyorsunuz ki konuyu *** edelim yönetime saralım konu kilitlensin yada silinsin diye.
Hayır yani kaan'ın lehine çalışan biz değil sizsiniz. Bu konu kilitlenirse bu yüzden kilitlenecek ve sorumlusuda gereksiz yere yönetimi suçlamak olacak başından söyleyim.
Özveri ile o yönde hareket ediyorsunuz. Bence kaan'ı biz değil siz savunuyorsunuz.
Ne çok yönetim düşmanı varmış yahu, bırakın böyle işleri fırsatını kollamayı. En ufak şeyde nereden saldırsak diye mamyun oldunuz.
Kagandan gelmeyen para forumdan çıksın kampanyası gibi :) yöneticiler yada biz ama şu sayfalarda yazan bir çok arkadaş unutmasın ki 10 bin TL ve 1 yıl zararı olan bir adamın haklı yada haksız yere konusunu mındar edip resmen baltalıyorsunuz..
bence herkes kişisel sorununu başka türlü çözsün konuyu kagan ve zararım var diyen arkadaşa bırakın
Bende surekli aciyorum olay cozuldumu yeni msj varmi diye millet yonetim siyasetine tutulmus. Hayatin her alaninda yoneten kisi yonetilene istedigi gibi davranir kimine gore adil kimine gore degil ancak bunun yeride bu degil sacma sapan sivrilmek adina bos zamaninizi burda degerlendirip adamin konusunu burda baltalamayin sorunu olan ozelden yazsin yoneticilere tribunlere oynanmasin.
Bu şikayetçi arkadaşlar o kadar düşünceli ki işte kendi kişisel sorunlarını, bugüne kadar içlerinde kalmış söyleyemedikleri şeyleri, elbet bir gün benimde sıram gelir söylerim mantığıyla mağdur olan arkadaşın konusu üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar.
Mühür kimdeyse süleyman odur... Bu hayatın heryerinde böyle... Çalıştığınız yerdede patron ne derse o. Benimde yazılarına uyuz olduğum itici bulduğum mod lar var fakat kimse beni burda zorla tutmuyor kaç kere adamlar beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter dedi.. Sizde bu derece aşırı rahatsız sanız girmeyin olsun bitsin .