Yav commander sen bir susta şu konu artık bir çözüme kavuşsun.Neredeyse bitti biticek aradan biri parazit yapıyor hemen.bu arada erkut usta istanbulamı taşındı taşındıysa nerede ? müşterisi olucam:)
Printable View
Yav commander sen bir susta şu konu artık bir çözüme kavuşsun.Neredeyse bitti biticek aradan biri parazit yapıyor hemen.bu arada erkut usta istanbulamı taşındı taşındıysa nerede ? müşterisi olucam:)
Erkut beyin dükkanına öyle herkes giremez..
kriterler için bkz. http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post7679715
bu devirde araba turbolayıp benim arabama buji takarken diş attırıpta, sonra zannetmiyorum biz yapmamışızdır diyen adam var.işte bu gibi problemlerden dolayı böyle esnaf ustalara ihtiyacımız var.beşyol tarafındaysa çaya bile gidilir adammış gerçekten..
bızım ısımız erkutla ahmetle deyıll .....
beyler boşuna rüzgar yapmayın bekleyin iki taraf anlaşıp çözsün problemi.
öncelikle büyük geçmiş olsun ; bu şekilde bir iş yaptıracak olsam motoru araca takıp gazlamadan 1 lira bile vermemeliydin böyle adamlar parayı alana kadar aldıktan sonra tanımazlar he malzemeleri alıcak para ver derse de yaptırmazdım kolaymı ya arabayı aylarca yatıracak birde bu halde iş yapacak ama bu konuyu burda açman iyi olmuş emin ol işleri en kısa zamanda kesilecektir eninde sonunda herkes hakettiği yerde olur kardeşim
39 sayfadır takip ediyorum. Buraya bir şeyler yazmak belki haddime, belki haddime değil, ama gönlüm razı gelmedi.
Öncelikle iki tarafı da şahsen tanımam. PPR Kaan Beyle telefonda 3 kere konuştum. İlkinde kendi yaptığı işleri kendi ağzından dinlemek istediğim, ve fikir almak istediğim için aradım. İkincisinde bir arkadaşımın aracı için fikir aldım (araç 2010 Subaru Legacy 2.0 CVT, araçta LPG olduğundan zamanla sübapları eriyecek ve vaktinden önce sübap değişimi için motor zaten açılacaktı. Motor açılmışken azıcık da olsa üstüne güç koymak istiyorduk, bu sebepten kapak ve sübap için kendisiyle görüştük). Daha önce bu araca veya bu motora işlem yapmadığını, yapılacak mekanik işlemlerden sonra araca özel yazılım hazırlanması gerektiğini ancak yeni nesil Subaru motorlarının (görüştüğümüz dönemde) beyin teknolojisinin değiştiği için önce yazılımı yapacak kişiyle (Dr Oz Özgün Bey) görüşmesi gerektiğini söyledi. Sonra da yazılım yapılamayacağı için mekanik işin yapılmaması gerektiğini söyledi. Tabiri caizse AR-GE yapma fırsatını elinin tersiyle itti. Bunu neden yazıyorum? Ben Kaan Beyi tanımam, aynı şehirde bile ikamet etmiyorum kendisiyle. Sadece telefon görüşmelerimiz oldu, onda da altından kalkamayacağı işi almayacağını belirtti. Bu örneği benden başkaları da vermişken, Özcan Beye (söylenene göre) alenen yağ yakan bir araca "bas bas bir şey olmaz" demesi pek mantıklı gelmiyor.
Kendi adıma konuşmam gerekirse, bence burada iki taraf da hatalı. Şahsen, herhangi bir firma, yüklü meblağlar karşılığında bana bir vaatte bulunacak, ben parayı peşin peşin ödeyip aylarca bekledikten sonra bana vaat edilenle uzaktan yakından alakası olmayan bir iş çıktığı gözümün önünde kanıtlanacak, ve ben malımı geri alıp evin yolunu tutacağım? Vaat edilen gerçekleşene kadar, veya firma hatasını kabul edip "ya bak arkadaş, ben sana bir vaatte bulundum, ama bunu gerçekleştiremiyorum, gel seninle orta yolu bulalım" diyene kadar malımı o firmadan teslim almam.
Bu noktadan sonra nasıl uzlaşılır, bilemiyorum. Uzlaşma sağlanıp sağlanamayacağı bu olaya taraf olan kişilerin karakteriyle (inatçılığı, ağzından çıkan sözü geri almaması, kendi istediğinin olma isteği vb) alakalı bence.
Kişisel önerim: Kaan Beyin firma itibarına "ben her ne olursa olsun yaptığım işin arkasındayım aga" cümlesini eklemesi, hem kendi hem de firması için prestij kazancı olacaktır. Belki Kaan Beyin yapısına tamamen ters ama, bir şekilde o aracı yürütüp sahibine teslim etmesi, bana göre hem Kaan Beye hem de PPR Motorsports'a itibar olarak geri dönecektir.
Başımızdan geçenleri yazardım ya insan kendisini pazarlamayı bilecek. Şimdi konuşursamda haliyle kötü olurum. tüm samimiyetimle söylüyorum özünde çok iyi ve iyi niyetli bir insansın Erkut abi. ama ticari olarak yapmış olduğun hataların gerçekliği de ortada. bende hiç müdahil olmak istemem bu tarz konulara. Allah yukarıda o herşeyi biliyor. Sen inşallah suçsuz günahsız mağdursundurda maddi manevi tüm sorunların çözülür. Ama dediğim gibi ticaret sadece iyi insan olarak yapılmıyor ve bi kez yanlış yapılınca bedeli yalnızca sen değil sana güvenenler, iş yaptıranlarda ödüyor. adamın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler. Yeni iş girişimin hayırlı olsun. inşallah birşeylere sıfırdan başlar ilk zamanlarındaki arkadaş çevresi, eğlenceli, hesap kitap yapılmayan piston garaj günlerini kazancı ve bereketiyle beraber yakalarsın.
Kim haklı kim haksız konusunda taraf olamam yeterli teknik bilgim yok ama 3.0z4 turbolama hayalim vardı vazgeçtim valla.. Ne kadar gidiyosa o kadar iyidir..
Erkut sokerken torklayan anahtar ne marka soylermisin bende alayim :p
Arkadaslar söz uçar yazı kalır,
burada iki arkadaş arasında muhabbet etmiyorsunuz, herkese açık bir foruma yazıyorsunuz.
Yazdıklarınızdan sorumlusunuz, gerçek hayatta bugün a yarın b demeye alışmış olabilirsiniz ama yazılı ortamlarda bu geçerli değil.
Tork anahtarlarinin cift taraflı olanlarida var. hatta bende 3 tane var 3ude cift tarafli.
http://www.kmsteknik.com.tr/yonetim/...osya/A3550.gif
Elinize tork anahtari almamissiniz is ogretmeye kalkiyorsunuz bilmiyorsaniz yazmayin sokerken hicbirsey torklanmaz sokuyorsun cunku
Defransiyel civatalari bazi sanzuman civatalari ters distir onun icinde saat yonunun tersine tork anahtarlari vardir aynisindan bende de var
torkta sıktığın civata çalıştıktan sonra aynı torkta gevşeyecek diye bir şey yok. İki yönlü tork anahtarı hilminin dediği gibi ters dişli civatalar için kullanılıyor.
hilmi bunu bilmeyen bi adam olsan neyse diycem önce daha önce sıkılmış vidaya mesela 3 de denersin sonra 4 de sonra 5 de birinde dönerse yaklaşık torku bulursun sonra gevşetirsin o denemeyi yapan yılların rektevecisidir ben ne gördüm adam ne dedi belirttim bi ara uğra bendeki modelleri de gösteriyim 5nm den başlıyo
ha bilmiyorum de sana videolu örnek atıyım whatsupdan