User Tag List

Sayfa 19/52 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
977 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PPR 10.000 tl + motor'u ne zaman vercen adama ?

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okumadan imzalamam yaziyor ama anlamadan cevap yaziyorsun !
    Sorun cozuldu yazmisim yani o konu kapandı.
    sonuçta yaşanmış bir olay çözülmesi birşeyi değiştirmez bu olayda çözülsün diye bekliyoruz
    bu olayda çözülse sonuçta yaşanmışlıklar silinmicek ama en azından hatasının arkasında durdu durumu düzeltmek için çaba gösterdi denebilir ppr için
    şu zamana kadar bir adım atmadı demekki haksız kazandığı parayı itibarından insanların güveninden önce düşünüyor

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun komple makina var elimde şanzımansız verebilirim isterseniz
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw şimdi saksakcılar artık çekilsinler kaaan yazsssın bişiyler kendileri uzlaşssin
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok geçmiş olsun..

10000 tl ve motor yok..işallah şakşakcıların başınada gelir

konu 20. sayfalara geldi çözülmedi..

ppr yi tanıyanlarda ppr ismini hiç kullanmiyor nedense

konu silme olayınada güldüm.. işallah sorunun çözülür kardeşim..ama şakşakcılar oldugu sürece kolay değil gibi
    YS 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şakşakçılar çıkın aradan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PPR Kaan cumartesinden şu ana kadar siteye girmemiş ama........
    Okumadan imzalamam.....

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş yapılmadan önce egzantrik için üretim bandını durduracağını vs diyerek ücreti belirtiyor, öyle firmayım şöyle ünlüyüm deyip kendini övüyor, iş sarpa sarıp parayı geri ödeme noktasına gelince adama param yok deyip kaç ay sallıyor. Bunun üzerine bide bahsettiği parçalar motorun içinde çıkmayınca adama bikaç parça verip konuyu kapatmaya çalışıyo cidden hayret ettim. Allah sabır versin, giden paradan ziyade böyle bi durumda insanın psikolojisine yazık.

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi haklısın,bence de ufak bir araştırma mantıklı olurdu ve yapılmalıydı ancak,

Burada incelenmesi gerekenler arasında öncelik parayı alıp,söz verdiği yükümlülükleri yerine getirmesi gereken kişinin,yaptığı ve yapması gerekenler değil midir?

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah misafir üye hiç eksik olmuyor 13-15 arası hep
    DRİLL
    Dr.Ecu

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatil için denize 100 metre mesafede manzaralı otel ayarlıyorsunuz bir gidiyorsunuz ki otel 5 km içeride... oteli pazarlayan tabii ki en büyük suçlu fakat o bölgeyi bilmiyorsanız eğer, google girip de yerini kontrol etmek çok zor değil... miniks-Ahmet'in kastettiği de bu, her şeyi bilemeyiz elbette ama araştırma yapmak da bazı kazıkları önler...
    Abi haklısın,bence de ufak bir araştırma mantıklı olurdu ve yapılmalıydı ancak,

Burada incelenmesi gerekenler arasında öncelik parayı alıp,söz verdiği yükümlülükleri yerine getirmesi gereken kişinin,yaptığı ve yapması gerekenler değil midir?

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an için yapılması gereken;

Derhal konu sahibinin talep ettiği miktar kendisine ödenip konunun kapanması sağlanmalıdır. Ödeme yapılırken tüm dava ve talep hakları saklı tutulur. Böylelikle de ödeme yapılması iddiaların kabulü anlamına gelmez.

Ödemeyi yapan taraf gerekli görürse motor üzerinde inceleme de yaptırabilir, inceleme sonucu haklı çıkarsa ödediği parayı geri alabilir.

En başta yapılması gereken;

Haksızlığa uğradığını iddia eden üyenin siteye konu açıp da karşı tarafın ticari itibarı üzerinden hakkını aramasını ve bu konu açma fiilini gerektiğinde silah olarak kullanmasını etik bulmuyorum.
    (Açılan konuyu sildiririm cevabı da aynı şekilde etik değil. Motoru bu hale getirmek etik mi..? sorusu aşağıdaki süreç tüketildiğinde sorulabilir)

10bin TL motor yüklemesi için ödeme yapan konu sahibinin 750-1.500TL daha harcayıp tespit davası açabileceğini ve her türlü haklılığını ispat edebileceğini düşünüyorum.

Motor mahkemenin atadığı bilirkişi marifetiyle incelenebilir. Haklı çıkan taraf tüm yaptığı mahkeme masraflarını da karşı taraftan alabilir. Nihai sonuç da 3. kişilerin mağduriyetinin engellenmesi adına site üzerinden paylaşılabilir.

Ozan neden konuya yazdı;

Taraflar arasında eşitsizlik olduğu için. Çünkü; mahkemede taraflar eşittir. Ne var ki; Siteye açılan konunun tarafları eşit şartlarda haklarını savunamamaktadır. Konu sahibinin ödediği paraya karşılık diğer tarafın bu zararı karşılama ihtimali+ticari itibarı çekişme konusu haline gelmektedir. Bu haliyle karşı taraf haklı dahi olsa para ödetilmeye mecbur bırakılmaktadır.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an için yapılması gereken;

Derhal konu sahibinin talep ettiği miktar kendisine ödenip konunun kapanması sağlanmalıdır. Ödeme yapılırken tüm dava ve talep hakları saklı tutulur. Böylelikle de ödeme yapılması iddiaların kabulü anlamına gelmez.

Ödemeyi yapan taraf gerekli görürse motor üzerinde inceleme de yaptırabilir, inceleme sonucu haklı çıkarsa ödediği parayı geri alabilir.

En başta yapılması gereken;

Haksızlığa uğradığını iddia eden üyenin siteye konu açıp da karşı tarafın ticari itibarı üzerinden hakkını aramasını ve bu konu açma fiilini gerektiğinde silah olarak kullanmasını etik bulmuyorum.
    (Açılan konuyu sildiririm cevabı da aynı şekilde etik değil. Motoru bu hale getirmek etik mi..? sorusu aşağıdaki süreç tüketildiğinde sorulabilir)

10bin TL motor yüklemesi için ödeme yapan konu sahibinin 750-1.500TL daha harcayıp tespit davası açabileceğini ve her türlü haklılığını ispat edebileceğini düşünüyorum.

Motor mahkemenin atadığı bilirkişi marifetiyle incelenebilir. Haklı çıkan taraf tüm yaptığı mahkeme masraflarını da karşı taraftan alabilir. Nihai sonuç da 3. kişilerin mağduriyetinin engellenmesi adına site üzerinden paylaşılabilir.

Ozan neden konuya yazdı;

Taraflar arasında eşitsizlik olduğu için. Çünkü; mahkemede taraflar eşittir. Ne var ki; Siteye açılan konunun tarafları eşit şartlarda haklarını savunamamaktadır. Konu sahibinin ödediği paraya karşılık diğer tarafın bu zararı karşılama ihtimali+ticari itibarı çekişme konusu haline gelmektedir. Bu haliyle karşı taraf haklı dahi olsa para ödetilmeye mecbur bırakılmaktadır.
    Hasar sonrası sükülmüş olan motor için bilirkişinin gelip inceleme yapacağına ve hatta gelip inceleme yapsa dahi bu incelemenin sonucunun geçerli olacağını düşünüyormusunuz ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İs davaya uzarsa bence ppr cok cok zor duruma duser
    Eger bahsedildigi gibi vergi levhasi yoksa maliye su zamana kadar yaptigi butun islerin faizli cezasini yazar
    Bu cezada oyle 5-10 tutmaz
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan abi zaten konunun amacida benim basim yandi kimsenin basi yanmasin degilmidir. Adam zaten bezmis durumda son care buraya yaziyor. Okudugum kadariylada mahkemeye vericem felan da dememiski hem mahkemeye verip hem buraya konu acsin.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi levhası vs yoksa ozaman kim biliyorsa bu işi hemen maliyeye şikayet etsin. hem devletle uğraşssın hemde arkadaşın hakkı gitmesin.

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İs davaya uzarsa bence ppr cok cok zor duruma duser
    Eger bahsedildigi gibi vergi levhasi yoksa maliye su zamana kadar yaptigi butun islerin faizli cezasini yazar
    Bu cezada oyle 5-10 tutmaz

vergisiz çalışan insanlar; bu ülkede kaç kişinin hakkını yiyip kul hakkına giriyorlar. nasıl bir korkusuzluk. bende esnafım ve benden yana hakkımı helal etmiyorum varsa öyle bir durum. diğer yazılanlarda hiç hoş değil. takıldığı söylenen ama takılmayan parçalarla o motorun toplanıp araç sahibine teslim edilmesi gerek. kırılma durumunu bir arkadaş demiş zaten daha baştan bu kırılır diye. usta ! da ben anlamam toplar gönderirim demiş. para kolaymı kazanılıyor bu kadar. nasıl bir ruh hali insanların kazancına el uzatabilir. o motor söylenen parçalarla toplanıp araç sahibine teslimedilmeli. aksi durumda ppr firması hiçbir şekilde bu olaydan aklanamaz.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya yazasım yoktu ama ben de bir şeyler yazmak istiyorum ,

kaanı sushi masasında falan tanımadım kaanın çocukluğunu bilirim ike sopaya mama dedği zamanlardan hepimizin arabalarla alkalı olmadığı zamanlardan fakat bunu bir kenara bırakıp yazacağım , objektif olarak

Burda kim haklı kim haksız hükümünu kesmek ve yargılamak ben dahil kimseye düşmez sadece kendi fikirlerimizi ve düşüncelerimizi yazabiliriz , öncelikle

Kaan iyidir hoştur yaptığı başarılı işleri gerçekten vardır ama düzensiz tekke üsülü bir yandan pro. olmaya çalışıyor ve burada karışıyor hep bi çatışma durumunda her müşterisi ile hep ses kaydı alma evrak saklama vs gibi bir tutumu var kendini sağlama belki bir yerde alıyor ama bence hata ediyor işini düzgün yapsa bunlara gerek yok

Öncelikle şahsi fikrim arkadaş baya baya maüdur olmuş bu mağduriyeti artık giderse bile ticari olarak Kaanın kendini toplaması zor bu ve bunun gibi bir çok konusu var ticari kariyeri ciddi miktarda zarar gördü bence

Benim en sevmediğim şey ağzı kalabalık olmaktdır Kaan kusura bakma ağzın çok kalabalık çoğu zaman bal üretemeyen arı oluyorsun kafanda belki çok şey var ama merdivenleri tek tek çıkacağına zıplaya zıplaya çıkıyosun daha sonra patır kütür düşüyosun , dost acı söyler ve bu gün pek tatlı konuşamiyacağım ben de sorunla ryaşadım kapağımı geç verdi yaptım dedi yapmadı vs vs. şahsi şeylerdir es geçiyorum dostuluğumuzun hatırna veriyorum ama burada sen gerçekten mağdur etmişsin adamın parasını almışsın al kazan yap ama hakkını verememişsin adam zaten 10000 TL nin üstünü harcamış zaten yanlış anlaşılmasın ama araba ve harcanan bedel rasyosu bile düşündürücü ve 1 yıl arabasız kalıyorsun bir empati kur Kaan yazık değil mi ?

kaldı ki sen kapağını yapıp teslim etsen sorun olmazdı istenen parçalar ile sen kapağını yap bırak setup işlerini başlkarı yapsın motor açtırıcak kadar başkalarına fason iş verebilecek kadar büyüdüğünü düşünüyor ve bunu yapıyorsan bedelini de katlanmak zorundasın ,

kendi argeni bence başkalarının aracında deneme eğer deniyorsan anlat kumar oynuyorum de bunları yapmak istyorum de bir yerde elini taşın altına koy eğer müşterin kabul ederse yap parasını alma senin de reklamın olsun ama sen hem arge yap hem arabanın olayını bitir hem parasını al hemde işin arkasında dur oldu mu yakıştı mı ? bence olmadı Kaan bu hareket yakışmadı sana hele bir de site arkadaşımın demen sildiririm demen ali kıran baş kesen tavırların nedir ? esnaf oldun sen artık esnaf hiç mi Özgünü düşünmüyosun zor duruma düşürüyosun ? insanları da alet ediyorsun ?

Dilin kemiği olmadığını öğrenemedin seni defalarca sakinleşitirdim sakin ol madem farklı işler yapıcam diyosun farklı ol insan gibi konuş anlat anla dinle dedim , ben sanayi ustası değilim ben farklıyım dedin inan sanayideki bir çok usta çok daha mantıklı kaan tıkandığın yerde kaba kuvvete baş vurma dedi uyardım sakinleştirdim bana bile kullanmaya çalıştın yazık sen bu değilsin silkelen kendine gel madem bu piyasada tutunacaksın iş yapıcaksın bedeline katlanacaksın mağdur etmiyceksin ticaretinde yalan olmayacak şeffaf olacaksın ama çok kıvırıyosun Kaan çok yakışmıyo sana benim çocukluğumdan beri tanıdığım arkadaşım bu değil

gelelim hüner olayına burada kaan haklı , neden ,

adam custom ehzantrik yapıcam diyor ama size nerede üreteceğini söylemiyor ki önemli de değil size crowerda ürettiricem dese haklı olabilirdiniz ama değil egzantrik krıldı mı ? sorun var mı yok o zaman markası önemli değil elinden geldiğince değişik işler yapıyor ha subap olayı fiyasko söylenen marka dışında çıkması olmamış ,

olayı mahkeme avukat vs taşınırsa yıllar sürer ve her 2 tarafta boşa para harcar aranızda uzlaşmanız bence en kısa ve masrafsız olacaktır

Mali boyutuna gelince , ticari ünvan ile firma ismi aynı olmayabilir yani ppr diye faturası ya da vergi levhasının olmasının bir önemi yok babası amcası vs gibi birini evrağı ile faturalandırabilir mali boyutta size de sorarlar hesabını 1 sene geçmiş neden ş,imdi faturayı ortaya koyuyosun diye yani bu da suça alet olmak neden %18 10000 TL de 1800 TL eder sizde bu durumda bunu ödememek için fatura almamak işinize geldi ?

yani burda her iki tarafta kaybeder ama Kaan daha çok kaybeder ki kaybetti insanlar ne orluklarla araba yaptırıyor yeri geliyor evinden üstünden başından kesiyor sende kaan burda insanların emeğini ekmeğini giydiği elbisesini suyunu kız arkadaşıyla içmediği kahveleri zamanını alıyorsun kusura bakma kardeşim ama ben senin arkadaşınım ve sana dürüst konuşmak zorundayım umarım arkadaşın olan her kes sana bu kadar objektif ve açık olur

mağdur arkadaşı tanımam ama inan seni az çok anlıyorum benim de başımdan nice badireler geçti para pul vs umurmda olmadı kaybolan zamanıma acıyorum gülüyorum sadakam olsun deyip geçiyorum gerisine

geçmiş olsun umarım Kaan üstüne düşeni yapar arabanı sağlıklı ve hızlı bir duruma getirir ya da bedelini öder ve çıkar buraya hatasını kabul edip bir yazı ile bildirir yakışanı budur , biraz uzun yazdım kusura bakmayın saygılar

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazınızı okudum, çok güzel yazmışsınız.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler