User Tag List

Sayfa 29/52 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
977 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet konuşmam dedim çünkü telde ne yapıp edip benim aklımı çeliyorsun. fazla ikna yeteneğine sahip bir insan değilim.
    dediğin 20 kişiyi hiç tanımıyorum. doktor mekaniğini de bu akşam öğrendim.
    gazlarken araba bağlatmadım. hatta araba bağlatmadım.sadece evraklarım alındı. yolu bilmediğim için yakalandım.
    en başından adam gibi yazdım 5000tl istedim eylülde öderim dedin senet vermedin. motoru toplatmaya karar verdim bari parça paralarıyla hesabı kapatalım istedim. seni hiçbir zaman zor durumda bırakmak istemedim. motor yapılırken seni aylarca bekledim sesimi çıkarmadım. ne zaman ne istediysen borç alıp gönderdim. sende 1 kuruşum kaldımı ? yada 1 saat geç ödeme yaptımmı ? seni hiç zor durumda bırakmadım. ama sen bana yanlış yaptın olmadı kaan bu parçalarla işim olmuyor dedim banane dedin fırsatçılık yaptın... bak sadece 3000 tl işimi görücek diyorum. ve bu olay burda kapansın artık ver paramı hakkımı helal edeyim sen de hakkını helal et olsun bitsin....
    Ozcan ben senin 3000 TL ni veririm vermesine zararınıda karşılarım üstelik parçaları sana yollamışken. Ama sen benim ticari itibarımı , burda beni tanımayan insanlara karşı uyandırmış olduğun kötü imajı vs. nasıl karşılayabilceksin? Bu kadar yazdın çizdin kolaymı insanların hakkına girmek 3000 TL ver bütün söylediklerimi yutayım diyosun. Ben sana maddi manevi hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozcan ben senin 3000 TL ni veririm vermesine zararınıda karşılarım üstelik parçaları sana yollamışken. Ama sen benim ticari itibarımı , burda beni tanımayan insanlara karşı uyandırmış olduğun kötü imajı vs. nasıl karşılayabilceksin? Bu kadar yazdın çizdin kolaymı insanların hakkına girmek 3000 TL ver bütün söylediklerimi yutayım diyosun. Ben sana maddi manevi hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum.
    ne yapsaydım buraya yazmasamda vermiyordun zaten.

hem ben senden motor kırılma parası istemedim. hadi tamam senden ötürü kırılmadı diyelim dedim. nede olsa stock motor alır arabaya koyar satarım arabayıda dedim. kalanıda bana acı bir ders olur dedim...

krank hafifletme yapmadın micropolish yaptın 1000 tl
    egzantrik bisimotodan daha iyi dedin ppr enginering marka olucak dedin hksm yaptın (hksm desen kesinlikle hayır derdim) 2000 tl
    subaplar supertech dedin subsan çıktı 800 tl
    yaylar ppr enginering dedin bisimotodan daha iyi dedin 600 tl
    yapılmayan rektefiyeye de ne aldın bilmiyorum takılmaya s2000 gazkelebeği vs.... 600 tl ona dedim

TOPLAM 5000tl yaptı

hadi krank egzantrik 1 kol stone conta etmez ama hadi 2000 tl diyorum

KALAN 3000 TL bana borcun var arkadaş. ödemezsende sen bilirsin. şimdi diyorsun benim ticari kaybım ne olcak. başta bana senet yollasaydın bunlar hiç olmazdı. bu damı senin suçun değil yani ??

Berkan_Fn2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk başta arkadaşa geçmiş olsun kendisini tanimam fakat motor kirmanin ne demek olduğunu bildiğim için psikolojisini tahmin edebiliyorum geçmiş olsun,Ben egzantirik konusunda birşeyler yazmak istiyorum,bende arabami yaptirirken kaan ile çalistim kapagimin ve emmemin işlenmesini kendisi yapmisti,ayrica Türkiyede custom olarak yaptigi işlediği ilk egzantirikleride benim aracimda kullanmisti ve gayet başarili sonuclar vermisti,özgünde bende çok şaşirmistik,hatalari olabilir ki zaten kendiside kabul etmis,benim anlamadigim bu adamin bukadar yuruttuguaraba verken neden yuruttugu yada halen yuruyen arac sahipleri hicbirsey yazmiyor,sanki yaptigi her araba kirmis yada olmamis gibi bir izlenim birakiliyor,ben iki taraf içinde gercekten uzuluyorum umarin en kisa zamanda konu tatliya baglanir

PPR MOTORSPORT & PPR ENGİNEERİNG ...

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayin sayin ppr ama iyiki konu acildi insanlar birazda olsa gerçekleri gördü yapilan reklamlarin icinin ne denli boş oldugunu ve isler ters gidince nasil musteriye hakaretler yardirdiginiz ortada

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    çelişiyor gibi demeden önce sorsanız ? o hesap bülentin değil o hesaptan onun yazdığını bu akşam öğrendim diyorum. ve biz bülentle motorum kırıldığı zamanlaran beri konuşmuyoruz. konuyu nerden öğrendiğini de bilmiyorum. konuşmadığım adam bu konuyu görünce yardımcı olmaya uğraşıyor. sonuçta proje başlangıcından beri benimleydi.
    Hesabı birden çok kişi kullanıyorsa mesajı yazdıktan sonra altına kimin yazdığını isim belirterek yazsınlar öyleyse. Miniks ler nasıl yapıyor, yazıyorlar sonuna Ahmet veya Hilmi diye ekliyorlar. Kimle muhatap olunduğu biliniyor bu sayede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya o misal verilen cevaplar şahane esnaflıkda master yapılmış harikasınız!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yapsaydım buraya yazmasamda vermiyordun zaten.

hem ben senden motor kırılma parası istemedim. hadi tamam senden ötürü kırılmadı diyelim dedim. nede olsa stock motor alır arabaya koyar satarım arabayıda dedim. kalanıda bana acı bir ders olur dedim...

krank hafifletme yapmadın micropolish yaptın 1000 tl
    egzantrik bisimotodan daha iyi dedin ppr enginering marka olucak dedin hksm yaptın (hksm desen kesinlikle hayır derdim) 2000 tl
    subaplar supertech dedin subsan çıktı 800 tl
    yaylar ppr enginering dedin bisimotodan daha iyi dedin 600 tl
    yapılmayan rektefiyeye de ne aldın bilmiyorum takılmaya s2000 gazkelebeği vs.... 600 tl ona dedim

TOPLAM 5000tl yaptı

hadi krank egzantrik 1 kol stone conta etmez ama hadi 2000 tl diyorum

KALAN 3000 TL bana borcun var arkadaş. ödemezsende sen bilirsin. şimdi diyorsun benim ticari kaybım ne olcak. başta bana senet yollasaydın bunlar hiç olmazdı. bu damı senin suçun değil yani ??
    Ya hala yalan söylüyorsun ALLAH aşkına bir süpertech yazsını gösterirmisin ben cok cok iyi hatırlıyorum benim sana bir borcum yok başta anlaşıp daha sonra aradan aylarsonra cıka gelip burda yazılar yazıyorsun motor kırıldığında getirip böle iken böle yerine ben suna açtırdım buna açtırdım benim yüzümden kırıldığını kanıtla ALLAH şahidim olsun verirdim.

Konu uzar gider sabaha kadar yazın durmadan isterseniz insanda azcık vicdan olur vicdan özgün bu arabayla ayar yapmayalım dediğinde bile bir şey olmaz dedin saçmalıyırsun ben suclumuyum ki sana ödeme yapacağım.Benim para ödemem senin sucları kabul etmek ilk başta üzüldüğüm için elimden geleni yaptım ama hem yalan konuşup hemde burda ilk gazladığımda kırıldı diyeceksin aklıma geliyo deli oluyorum ..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayin sayin ppr ama iyiki konu acildi insanlar birazda olsa gerçekleri gördü yapilan reklamlarin icinin ne denli boş oldugunu ve isler ters gidince nasil musteriye hakaretler yardirdiginiz ortada
    Ben yapmadığım iş için burda 3 5 stalık kişinin baskısıyla ne para öderim nede özür dilerim siz dikkat ediyorum hep yardırmışınız ticari itibar vs önemi yok haklıyım konumda konuşuyorum.

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya o misal verilen cevaplar şahane esnaflıkda master yapılmış harikasınız!!!
    Senin yorum çok saçma olmuş adam yazınca kabahat yazmayınca kabahat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki kaan susarim ama hakli oldugun icin degil seni sevdigim icin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben yapmadığım iş için burda 3 5 stalık kişinin baskısıyla ne para öderim nede özür dilerim siz dikkat ediyorum hep yardırmışınız ticari itibar vs önemi yok haklıyım konumda konuşuyorum.
    Abi, ticaret bu. 3.000 TL için gelicekte ki müşterilerini kaybetmek istemezsin sanırım.

Haklısın veya haksız yorum yapmıyorum ama ticari zekan ile düşünüp ona göre davran.

"Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez"

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan hocam, tamamen bu konudan bağımsız soruyorum benim takıldığım noktalar çok farklı çünkü, öyle hakaret tartışma falan da değil:

1- sizce bu saydığınız işlemler gerçekten 10.000 TL ediyor mu?
    2- bu sayılan işlemlerin ortalama bitme süresi 6-8 ay mıdır?
    3- yaptığınız işin hangi kısımlarına garanti veriyorsunuz? sonuçta ortada bir ticaret var
    4- istenilen sonuçlar elde edilemezse daha doğrusu vaadedilen güçler, bunu nasıl çözüyorsunuz müşteriyle...

bunları gerçekten bağımsız olarak soruyorum
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki tarafinda hatalo oldugu yerler var siz musterinin tutumunu elestiriyorsunuz ama sizin tutumunuz da ondan farksiz. Uzlasamiyorsunuz cunku iki taraf da burnunun dikine gidiyor belli ki siz de bu saatten sonra pek anlasmaya yardimci olmaya niyetli degilsiniz sonuc olarak 3. Sahislari bir kenara birakin ve ortada magdur olan bir musteri ve siz de dukkan sahibisiniz ne yapardiniz yada ne yapmalisiniz bunu dusunun . Kusura bakmayin telefndan yaziyorum imla hatalarim icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi, ticaret bu. 3.000 TL için gelicekte ki müşterilerini kaybetmek istemezsin sanırım.

Haklısın veya haksız yorum yapmıyorum ama ticari zekan ile düşünüp ona göre davran.

"Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez"
    Burda zaten bu adama inanlar açık yazıyorum gelmesin vallahi gelmesin.

Ya bakın müslümanız türküz diyoruz kuranı evliya carpsın o kadar yıl yurt dışında setup yaptım kapak yolladım böle sorun yaşamadım iş değerli arkadaşlarımı kayırarak yazıyorum

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hala yalan söylüyorsun ALLAH aşkına bir süpertech yazsını gösterirmisin ben cok cok iyi hatırlıyorum benim sana bir borcum yok başta anlaşıp daha sonra aradan aylarsonra cıka gelip burda yazılar yazıyorsun motor kırıldığında getirip böle iken böle yerine ben suna açtırdım buna açtırdım benim yüzümden kırıldığını kanıtla ALLAH şahidim olsun verirdim.

Konu uzar gider sabaha kadar yazın durmadan isterseniz insanda azcık vicdan olur vicdan özgün bu arabayla ayar yapmayalım dediğinde bile bir şey olmaz dedin saçmalıyırsun ben suclumuyum ki sana ödeme yapacağım.Benim para ödemem senin sucları kabul etmek ilk başta üzüldüğüm için elimden geleni yaptım ama hem yalan konuşup hemde burda ilk gazladığımda kırıldı diyeceksin aklıma geliyo deli oluyorum ..
    yukarıya enes yazmadım çünkü senin aracı ettiğin bir isim. supertechi telefonda enes subap parası isterken söylemişti. oem bunlar dedi olur mu ya büyütmüştük biz onları demiştim hatta. neyse kaç para dedim 800tl dedi tak gönderdim. senin mesajın da da ppr enginering demişin bisimotodan daha iyi yüksek kalite demişsin.tabi bu enesin aramasından önce oluyor. son geçen supertech. tamam kaan senin hatandan kırılmadı lanet olsun. parça parası diyorum sana. sana iyilik olsun param yok dedin diye elinde parça vardır diye borcunu motor toplanacak şekilde parçayla öde bari diye düşündük suç oldu. iyilik yap denize at. onuda tam yapsaydın bari gene birşey demezdim. blok delik segmanlar yapışık kapak çöp, krankla 1 kolla motor topla diyorsun. zaten oem egzantrikler o kapağa olmadı. 3500tl harcadım üstüne !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bakın akıllı insanlarız araba ayarsız gazlama deniliyo rolinge geliyo benim yazdıklarım yukarıda boşunamı avansı dinleyebiliyormu veya afr vs bir haber benmi al git gazla vs dedim

askanzengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iki tarafinda hatalo oldugu yerler var siz musterinin tutumunu elestiriyorsunuz ama sizin tutumunuz da ondan farksiz. Uzlasamiyorsunuz cunku iki taraf da burnunun dikine gidiyor belli ki siz de bu saatten sonra pek anlasmaya yardimci olmaya niyetli degilsiniz sonuc olarak 3. Sahislari bir kenara birakin ve ortada magdur olan bir musteri ve siz de dukkan sahibisiniz ne yapardiniz yada ne yapmalisiniz bunu dusunun . Kusura bakmayin telefndan yaziyorum imla hatalarim icin
    Arkadaşım konu dışında olduğunu yazıyosun ama mualefet olup konuyu uzatmaya çalışıyosun sende bi 3 şahıssın bilgin olsun .......
    SONAX BUTİK
    DR.ECU
    PPR motor sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu uzatmaya calismiyorum gelip benim postuma tutulana kadar arkada 100 tane post var. İki tarafin anlasmasindan baska bir sey istemeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıya enes yazmadım çünkü senin aracı ettiğin bir isim. supertechi telefonda enes subap parası isterken söylemişti. oem bunlar dedi olur mu ya büyütmüştük biz onları demiştim hatta. neyse kaç para dedim 800tl dedi tak gönderdim. senin mesajın da da ppr enginering demişin bisimotodan daha iyi yüksek kalite demişsin.tabi bu enesin aramasından önce oluyor. son geçen supertech. tamam kaan senin hatandan kırılmadı lanet olsun. parça parası diyorum sana. sana iyilik olsun param yok dedin diye elinde parça vardır diye borcunu motor toplanacak şekilde parçayla öde bari diye düşündük suç oldu. iyilik yap denize at. onuda tam yapsaydın bari gene birşey demezdim. blok delik segmanlar yapışık kapak çöp, krankla 1 kolla motor topla diyorsun. zaten oem egzantrikler o kapağa olmadı. 3500tl harcadım üstüne !
    Kardeşim kapak bulayım desim bak kapak yeni cıktı şimdi.

Farklı boyuttamı yaşıyoruz ben hatalı hissetsem zaten öderim cebimemi yapışır bana burda ithamlar ettin sonra öde bitsin ya süpertech demişiz ben kimseye takmıyorum süpertech sübap sana neden diyeyim.

Bakın biz parçakarı yollafıktan sonra *** attığın iki race kapak hediyen olsun bitsin bu iş dedin onuda kabul ettim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler