User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: OPEL'de çalışan ya da işten anlayan birine sorularım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OPEL'de çalışan ya da işten anlayan birine sorularım var

Hayatımızda il defa sıfır araba alma arifesindeyiz. Astra sport 1.4t bakıyoruz.

Ekran taktırsak mı taktırmasak mı derken olay karıştı.

normalde astra'da orjinal ekranlar 2 tane biri NAVI 650 diğeri de CD 600.

Ama görüştüğümüz X bayi araca cyclone veya navitech navigasyon takılabildiğini söyledi. Fiyat olarak da 2000 TL istediler.

Bu ürünlerin garantiyi bozmadığını söylediler.

Aynı ürünü benim temin edebileceğimi ve montajını kendilerinin yapmasını istediğimde de yapmayacaklarını söylediler.

Şimdi aynı cihaz dışarıda 900 TL. Bunlarda 2000 TL

Merak ettiğim ise orjinal olmayan parçanın garantiyi nasıl bozmadığı? Ve aynı ürünün ben alınca nasıl garantiyi bozduğu?

Herşeyi geçtim ben aracı başka bayiye götürdüğümde araç üzerinde orjinal olmayan ciddi bir parçanın bulunduğunu gören diğer servis aracı garanti dışı bırakmaz mı?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Servis tarafından takıldığı için bozmuyordur. Aksesuar olarak ekliyorlardır muhtemelen. CD600 yeterli ben gidipte cyclone da navitech de takmam CD600 yerine açıkçası.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşadığım bir olaydan örnek vereyim. Bana göre o görüştüğünüz yetkili servis hatta görüştüğünüz ordaki kişiye göre bile değişebiliyor.
    Bende zamanında yeni kasa aveo aldım opelden ekran sordum banada 1.600 tl gibi bir fiyat çıkardılar oda cyclone idi
    Dışarıda aynısını 1.000 tlye buldum siz takarmısınız garanti bozulur mu dedim 200 tl takma ücreti almakla beraber garantiniz bozulmaz yardımcı oluruz dediler.
    Ha ben 17 jantlı far sis zenonlu fk yaylı ve egzostlu bir şekilde gittim daha sonra motordan çıt çıt bir ses geliyordu
    Bana garanti bozuldu vs. demediler baktılar hallettiler ve para da almadılar. Dipnot orda kimseyide tanımıyordum...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce serviste necvox cyclone vs ürünlerini firma adam gönderiyor kendi montajını yapıyordu.değiştirdiğiniz ürünüde orijinalini servise bırakmayın.çünkü bozulduğunda servise dısarı gidicek cihaz.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tüketici haklarina göre sonradan takilan cihaz,bagli oldugu ekopmanlari garNtiden cikartir. Ör: araca teyp taktirdiniz, teker bilyesinden ses geliyor. Siz teyp takmissiniz teker bilyasini garantiden cikartirim diyemezler. Biraz arastirin bence
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim dediginiz sekilde Crv ye taktirdi herhangi bi sorun yasamadi .
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ben uzun süre opelde satış müdürlüğü yaptım
    tamamen satış hedefini doldurmak için yapılmış olan bir taktik cihazınızı gidin dışarıdan 900 tl ye taktırın ki bende aynı işlemi yaptım. sizin bakım için veya garanti için gittiğiniz hiç bayii parayı elinin tersi ile itim aracınız garanti dışı diyemez ki zaten garanti dışı kalsa hiç bir bayii takamaz o ürünü.
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece teyp garanti disi kalir. Soket sistemi kullanin! Kablolarda kesme bicme yapmayin kimse cit cikartamaz.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımda da bayide takılmış cyclone marka var. 1500 lira faturası da var hatta. eğer bayida taktırır ve başka bir servis arıza çıkaracak olursa faturasını gösterirsin.
    genel olarak cihazdan memnunum, uyum konusunda hiç problem yok tercih imkanın varsa android işletim sistemlileri almanı tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı prodorian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben uzun süre opelde satış müdürlüğü yaptım
    tamamen satış hedefini doldurmak için yapılmış olan bir taktik cihazınızı gidin dışarıdan 900 tl ye taktırın ki bende aynı işlemi yaptım. sizin bakım için veya garanti için gittiğiniz hiç bayii parayı elinin tersi ile itim aracınız garanti dışı diyemez ki zaten garanti dışı kalsa hiç bir bayii takamaz o ürünü.
    Dışarıdan alıp taktırma yolunu deneyecek gibiyiz. Biraz mücadele gerekcek galiba

Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracımda da bayide takılmış cyclone marka var. 1500 lira faturası da var hatta. eğer bayida taktırır ve başka bir servis arıza çıkaracak olursa faturasını gösterirsin.
    genel olarak cihazdan memnunum, uyum konusunda hiç problem yok tercih imkanın varsa android işletim sistemlileri almanı tavsiye ederim
    cyclone çözünürlük hız vs konularda nasıl? Bir de bu cihaz direksiyon ve konsoldaki tuşlarla senkronize çalışıyor değil mi? Fonksiyon kaybı yoktur diye düşünüyorum

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dışarıdan al tak. Zaten soketli. Orijinalini de sakla. Olur da bir sorun olursa orijinalini takar servise öyle teslim edersin.

Bayiinin kendi takmak istemesi tamamen satışçının prim için debelenmesi. Aksesuar ürünlerinden %10 a varan prim verilir satışçıya. %10 satışçıya, %10 müdüre vs derken 900TL'lik çançinçon teyp olur sana 2000TL...

Garanti bozmaz meselesi de tamamen hikaye. Opel Türkiye olur da o teypten kaynaklı bir arıza oluşursa ve bunu anlar, tespit ederse ödemez, karışmaz. Sen o garantiyi bozmadığını söyleyen servisle başbaşa kalırsın.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler