Ayıplı ürün sarmışlar, hakkınızı kesinlikle arayın.
Printable View
Ayıplı ürün sarmışlar, hakkınızı kesinlikle arayın.
PM atıyorum size
bnde teknosa dan aldım lg tv acaba nereden bakılıyor kullanım suresıne baktım bulamadım
bizim arkadaşın aldığı sıfır fotoğraf makinasında başkalarına ait onlarca fotoğraf çıkmıştır. (Mediamarkt)
Evet arkadaşlar sonuç belli oldu tv yi değiştirme kararı aldılar süreç şöyle oldu philips e bu durumu anlattım extra yukarıda arkadaşın vermiş olduğu kişilere mail attım durumu anlattım garanti belgesi foto faturahepsini attım sonra bi saat sonra aradılar durumla ilgilenecekelrini ve phılıps e iletişim içinde olucaklarını bildirdiler ve bugün aradılar tv yi dğişim yapılacağını bildirdiler daha zahmetli olucağını düşünüyordum ama uğraştırmadılar bu konuda gerçekten iyi oldu yarın değişim belgesini servis getircek...
TechTurkey uyelerı sayesınde bır olay daha cozuldu gozun aydın hayırlı olsun
***** firma sana teşhir ürünü satmış olsa bile suç kurulumu yapmaya gelen servisindir. Eğer ürün fabrikadan çıktığı gibi kapalı kutu değilse kurulumu yapmayıp tutanak tutması gerekir. tv grubun da garanti kuruluma gelen servisin 0 kutuyu açıp kurması ile başlar. hepsi bi kenara en eğer ispatlaya biliren teşhir ürününü ana sattığını son derece haklısın ürünü geri iade almak zorunda. yasal zorunluluktur teşhir ürünü satışında faturaya teşhir ürünüdür kaşesi basıp müŞteriden imza almak.