ben aracı yakından takip eden biriyim aracı cok iyi fiyata almaya gelip sonra tekrar fiyatını kırıp o fiyatı onaylamayan arkadaşımın arabasını kötülüyorsun! kötülemeklede kalmayıp bizim ata mirası şehrimize genelleme yapıyorsun! sen piyasadaki rs leri tek tek ara komple boya olmayanı istisnadır! boyasız olmayanı bul onu öldüm parasına al! burda sahtekarlık yapılıyor gibi cümle kuran arkadaşlar laflarına dikkat etsin. rs in sahibi yakın arkadaşımdır senin 1.4 is honda parasını teklif ettigin rakamların 5 katı maliyeti var o kadar para harcadılar. Sana komple boyalı bilgisi verilmesine rağmen geldin öldüm parası teklif ettin oglana onlarıda yazsaydın arkadaşım. ben özelden numaramıda yazarım beni araya bilirsin! forumdaki arkadaşlarada söylüyorum biri bişey diyince herkes inanıyor arabanın komple boyalı oldugunu bile bile gelip öldüm parası teklif edip sahtekarlık yapanların arkasında durun. konu açık ve neT bir mal var iyi veya kötü bişey denilir ama fiyatını öldürüp alamayıp konu açmak acizliktir.