User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 38 rs 116 kayseri

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kimseyi tanimam etmem.. ama boyali parca eksik soyleniyorsa bence sahtekarliktir.. kimin yanci oldugu yazilanlardan belli..
    Herseyi acıklamıssın tesekkur ediyoruz ...
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı savooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldan gelip ankraya iniyor vatandaş orda aracı sordurtuyor! burda tanıdıkları vasıtası ile aracın komple boyalı oldugu konuyu açan arkadaşa söyleniyor! arkadaş geliyor kayseriye öldüm parası teklif ediyor ! aracı alamıyor gidiyor
    memleket şöyle sahtekarlar şunlar bunlar! varsa bi ortada yanlış düzeltilir
    aracın sahibi tavanda boya oldugunu bilmeden yazmış ki araç hakkında bilgi alan herkese söylemiştir kendisi götürün gösterin içinize sinmezse almayın demiş! gelen vatandaşa SORUM bu sen komple boyalı oldgunu bile bile geldin neden böyle gündem yaratıyon! ordan 3 -5 arakdaşta cıkıyor sahtekarlar sunlar bunlar ALLAH kimseye o fırsatı verdirmesin ordan gelecek 3 kuruşuda yedirmesin anlamsız boş muhabbet yapmasın kimse.! adam yürüyen araba arıyor vay tavanında boya var muhabbeti yapıyor ! hem yürüsün hem boya olmasın hem öldüm parası olsn ! olur oda olur
    Bana bak iyi oku kardes laf dinle soylenmedi arac brl altı boyalı denildi detayli resim istedim resmdekınden daha guzel cizik yok eksıksız soyle temız böyle temız denildi detay resim istedim yok aynı neyse o ne göryosan o denıldı tavanda boya yok denıldı ısrarla sormama rahmen anlıyo musun .detay istenildiginde tavanın ortada iki yanda arkadakı macun catlakları kapı ıcı macunlar ıslemler sase camurluk Arkadakı boya atmalari cekılıp gönderilir .anlıyo musun brnım ticaret ahlakım bu sattıgım bindigim araclarida herkez bilir nasıl acık satıyorum diye brn oara teklıf etmedım adamın kendı arkadaslari bana bile yalan soylemisler kusura bakma kardes onlar adam degilmiş denildi brn daha tek kelıme etmem bos yapma
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana soylenen bel altı boyalı cık git bak cicekmi kaktusmu hadi
    //M POWER

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelleme yaptı diye adamın üstüne gidiliyor da bel altı boyalı yazan ilan tavan boyalı çıkmış ?

Buna açıklık getirin sonra Kayserilere laf etti diye yükleniriz.

onurmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aracı yakından takip eden biriyim aracı cok iyi fiyata almaya gelip sonra tekrar fiyatını kırıp o fiyatı onaylamayan arkadaşımın arabasını kötülüyorsun! kötülemeklede kalmayıp bizim ata mirası şehrimize genelleme yapıyorsun! sen piyasadaki rs leri tek tek ara komple boya olmayanı istisnadır! boyasız olmayanı bul onu öldüm parasına al! burda sahtekarlık yapılıyor gibi cümle kuran arkadaşlar laflarına dikkat etsin. rs in sahibi yakın arkadaşımdır senin 1.4 is honda parasını teklif ettigin rakamların 5 katı maliyeti var o kadar para harcadılar. Sana komple boyalı bilgisi verilmesine rağmen geldin öldüm parası teklif ettin oglana onlarıda yazsaydın arkadaşım. ben özelden numaramıda yazarım beni araya bilirsin! forumdaki arkadaşlarada söylüyorum biri bişey diyince herkes inanıyor arabanın komple boyalı oldugunu bile bile gelip öldüm parası teklif edip sahtekarlık yapanların arkasında durun. konu açık ve neT bir mal var iyi veya kötü bişey denilir ama fiyatını öldürüp alamayıp konu açmak acizliktir.
    Araca telefonda konusulanın haricinde fiyat verilmedi cunku bedavaya verse konusulanın dısında olanlar yuzunden o arabayı almazdık. okadar yolu milletin aracını b.klamak için gitmedik.

onurmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve mesele tavanda boya yok diye söylenip macun çatlakları olması meseli ile kısıtlı değil. Sol kapı ve direkte işlemli ve çatlaklar oluşmuş. Ben kaportacı olmadıgım halde gördüklerimi söyledim ve bize söylenmeyen şeyler. Bide kaportacıya götürsek neler söylerdi merak ediyorum.. Hayır bide sahibi demekki bilmiyordu diyosunuz bilmiyorsa bilmiyorum desin o yok bu yok diye konusmasın. varsa hata telafi edilir diyen arkadas bunun telefasi özür diler yol parasını vermektir. Ama böyle birşeye de yanaşmadılar. Ben daha bu konuda birşey yazmicam anlayan anladı konuyu. Bu arada lafımız bütün kayserililere değil üstüne alınacak kişiler kendini bilir. İllaki değerli insanlar vardır onlara saygımız var.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hala anlamis degilsin sanirim, yazmiyosunuz ne demek? 3-5kisimi aciyor bu ilani eski aracim oldugu icin ben arandim ve herseyini soyledim. Durum ne olursa olsun genelleme yapamazsin, bizde ne o. Cocukluklari yasadik baska sehirlerde genelleme de yapmadik. Umarim anlatabildim
    Dediğim gibi konuyla alakam yok Kayserili vs. muhabbetini de ben yapmadım beni ilgilendirmez kimin nerden olduğu. Seninle alakalı bir şey yazmadım oraya sen neden üstüne alındın ki ? ilanı kim açtıysa adam akıllı açacak o zaman komple boyalı arabayı bel altı diye vermeye çalışmayacak ben bir araba alıcam diye arabaya binenlerin alayını tek tek arayıp sende ne oldu onda ne oldu diye araştırmak zorundamıyım ben aracı aldığım adamın sözüne bakarım.

CliooBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç benim aracın ve komple boyalı olduğunu bilmiyordum bende siz geldiğinizde söyledim boya varsada bilmiyorum ben kaportaci değilim ve kapıdaki işlemden haberim olsa yine soylerdim bunlarda soylenmeyecek bir şey yok öyle ilk önce dan dun konusmayin Emrullah Yılmaz aracı yapan usta aranıyor soruluyor ben aracı ondan aldım komple boya var deniliyor camurlukta işlem olduğu söyleniyor hatta ve hatta değişmesi gerektiğini son fiyatta 19.500 lira deniyor sonra yok çamurluk şöyle yok boyle deyip kivirtmayin sonra iste biz tic rs in sahibiyle konuştuk tanıyorum falan diyorsun sana gerekli bilgiyi verdiki sen atlayıp kayseriye geliyosun osman denen arkadaş bana zarf atıyor İstanbul dan gelicek olan kişi akşamına biniyor bu arada 18.500 verirsen bugün gelip aliyim diye ertesi gün çıkıp geliyorlar komple boya ve camurlugu benimde söylememesini rağmen 18.750 yürüyen araba buldukları için bi sansimizi deneyelim diyorlar size söylenen herşey çıktı taki kapıda işlem olduğunu bende bilmiyordum bilsem onuda soylerdim.bana 14-15 alınır gibi bir whatsapp yazısı gösterdi ankaradan kemal abileri yazmış tanımam bizde o fiyata araba yok dediğimizde karalama zamani dediler foruma konuyu açtılar kimin ne dediği umrumda değil arabanin durumunu bile bile geldiler umdukları olmayınca karalasilar pasa gönülleri bilir ve biraz delikanlı olun ben size boncuk benim aracın şöyle boyle demedim izmirden gelmeden önce boyanmış boyası normal ve camurlukta ki işlemi söyledim tamponlar arada açıklık olduğunu da belirttim *** atiyonuz bari kivirmadan yapın
    38 RS 116 Burak Çamdal 0533 948 76 70

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben rs in şimdiki sahibinide eski sahibinide çok iyi tanırım. 10000 bile almam arabayı deyip 14 15 gibi teklif vermek nedir bu araba bukadar kötüyse neden teklif verdiniz. Ha ben olayların içindemiyim değilim kim haksızsa söylerimde ama ilana yazmamış boyayı kendide bilmiyomuş. Sonradan öğrenmiş ama gelirken tavanda boya olduğunu bilerek gelmişler muratı ve emrullah ustayı arayıp sormuşlar onlarda zaten herşeyi söylemiş. benim öğrendiğim bu ha yukarda allah var bize kimse söylemedi diyosanız ozaman kabul ederim benim arkadaşım haksız. Ama sizin söylediklerinizle ve olayın içindeki 3 kişiden duyduklarım tam tersi. Genelleme kayseriye yapılmadıysa benim başka konuda söyleceğim bişe yok.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

savooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atı alan üsküdarı zaten geçti de! piyasası belli olan bir araca gelip burda 14 bin liraya verin diyorlar biz yok diyoz adam yol masrafımı karşılamadılar magdur oldum diyor! bunlar bizans oyunları
    neyse araç sahibi gerekli açıklamayı saten yazdı konunun aksini inkar eden arkadaşlar parasına göre araba bakmaya devam etsinler
    KAYSERİ'nin adını agzına alanlar besmele cekmeyi unutmasınlar bundan sonra
    2. vites 60 üç korna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CliooBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç benim aracın ve komple boyalı olduğunu bilmiyordum bende siz geldiğinizde söyledim boya varsada bilmiyorum ben kaportaci değilim ve kapıdaki işlemden haberim olsa yine soylerdim bunlarda soylenmeyecek bir şey yok öyle ilk önce dan dun konusmayin Emrullah Yılmaz aracı yapan usta aranıyor soruluyor ben aracı ondan aldım komple boya var deniliyor camurlukta işlem olduğu söyleniyor hatta ve hatta değişmesi gerektiğini son fiyatta 19.500 lira deniyor sonra yok çamurluk şöyle yok boyle deyip kivirtmayin sonra iste biz tic rs in sahibiyle konuştuk tanıyorum falan diyorsun sana gerekli bilgiyi verdiki sen atlayıp kayseriye geliyosun osman denen arkadaş bana zarf atıyor İstanbul dan gelicek olan kişi akşamına biniyor bu arada 18.500 verirsen bugün gelip aliyim diye ertesi gün çıkıp geliyorlar komple boya ve camurlugu benimde söylememesini rağmen 18.750 yürüyen araba buldukları için bi sansimizi deneyelim diyorlar size söylenen herşey çıktı taki kapıda işlem olduğunu bende bilmiyordum bilsem onuda soylerdim.bana 14-15 alınır gibi bir whatsapp yazısı gösterdi ankaradan kemal abileri yazmış tanımam bizde o fiyata araba yok dediğimizde karalama zamani dediler foruma konuyu açtılar kimin ne dediği umrumda değil arabanin durumunu bile bile geldiler umdukları olmayınca karalasilar pasa gönülleri bilir ve biraz delikanlı olun ben size boncuk benim aracın şöyle boyle demedim izmirden gelmeden önce boyanmış boyası normal ve camurlukta ki işlemi söyledim tamponlar arada açıklık olduğunu da belirttim *** atiyonuz bari kivirmadan yapın
    Kardes keske bizi rs le terminalden alsaydın sanayiye hic sokmasaydın bizi baska aracla alıp madem bilmiyofun lan okadar yol geldık yol parası tklıf et bi kahvalti cay ismarla bi mahcup ol ortada yalan var !detay resm istedim neyse o diyon ulan bak bi resimlere birde arabana .
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 vermedim 10 000 e de almam oyle araci bincigim araclari bilenler cok iyi bilir patlak bir rs alacagim son arac ortadakı yalana kızgınlıgım gidecek arkadaslari aydınlatıyorum dediklerimde yalan varmi tavan kapı ıcleri macunlu ıslemli arkadas bilmiyor gideceklere ben acıklıyorum !!!! Aracin işlemli olmayan yeri yok madem cok dogrucusun bilsem soylerdim dıyosun ulan bir hafta oldu ılanın hala bel altı boyalı yazıyor ..resimlerde shop komple ... Bana dogruluktan bahsedebilmen için once mahcup ol ozur dile ılanını düzelt burada ahkem kes cocuk gibi kavga etmıcem keske rs le termınale gelseydınız .... Bizi baska aracla alıyosun araca utancından hadi susun artık ...
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca 14 teklıf edılmedı bna 14 e veryosa al ole arabayi denıldı ben almam ama sizde malınızı bılın milleti kandırmayacalısmayin diye hösterdim onu ben içime sinmeyen arabayi basima bela etmem kusura bakma sana fiyat teklıf eden olmadı burak bey .... Sana fiyat teklif eden olmadı
    //M POWER

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca 14 teklıf edılmedı bna 14 e veryosa al ole arabayi denıldı ben almam ama sizde malınızı bılın milleti kandırmayacalısmayin diye hösterdim onu ben içime sinmeyen arabayi basima bela etmem kusura bakma sana fiyat teklıf eden olmadı burak bey .... Sana fiyat teklif eden olmadı
    kardes sende kayserıden arac almazsın olur bıter
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atı alan üsküdarı zaten geçti de! piyasası belli olan bir araca gelip burda 14 bin liraya verin diyorlar biz yok diyoz adam yol masrafımı karşılamadılar magdur oldum diyor! bunlar bizans oyunları
    neyse araç sahibi gerekli açıklamayı saten yazdı konunun aksini inkar eden arkadaşlar parasına göre araba bakmaya devam etsinler
    KAYSERİ'nin adını agzına alanlar besmele cekmeyi unutmasınlar bundan sonra
    atı alan uskudarı gectı öküzde öldü besmelesız kaseri kardeş. benım alnım acık yalan dolan sizde. kayserilileri genellemıyorum sızın için konusuyorum. anlıyor musun paramıza göre araba bakarız sen merak etme m3 e de m5 e de bindik kesemın sorumlulugunu yapma ilk önce delıkanlı gıbı dosdogru tıcaret yapmayı yalan konusmamayı ögremelisin . yaş 28 yaziyo ama bu aşa kadar keske ilk önce bunları ogrenseydın
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 500 e alıcaktık ama dedıgın bize reesim attigin arabayi . sen bize at arabası gösterdin kardeş? onu napıcaz telde tavanda boya yok diyon orada varmıs diyon sana soyluyorum kafanı kaldır dıyorum kaldırıp kafanı tek kelıme etmıyosun benım senden ricam bilader arabanın ne oldugunu yaz mılletin parasını vaktını calma tavan dahil boyalı tavanda macunlar catlamıs sase ve kapı ıcı ıslemlı de herkez ona göre bilsin alsın senden cıkar yoksa...
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürüyen araba arababn isterse kanat tak ucsun yürüyen arabanın kralına da bindik sen uzulme arayıp blmadık senn attgın resımleri begendık biz araba yurutmek cok zor degil ilk araban sanırım bu?
    //M POWER

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya adam 36.000 tl ye vtec ilanı açıyor, 210 bg diyo yalan, sıkıntısız gazlıyorum diyor yalan, 2 ay önce birine çakıp kurtulacam diyodu ilanda hedefime ulaştım diyo yalan, jantlar replika onlara bile orjinal yazıyo, bilerek gazlamıyorum vs diyo yalan çünkü araba gitmiyo gitse de kırılacağı için gaz açamıyo burada piyasa altına rakamlı araba için tartışıyorsunuz. bu durumlarda alıcı da satıcı da kendi tarafınca haklı olur. kendi aracımın ilanı için arıyorlar boyası nasıl diye soruyor adam bence iyi ama eteklerde çürükler var diyorum 5.5 olur mu diyo yok olmaz diyince motoru soruyo hiçbir sorun yok diyorum 6 ya oyurmu diyo 7 den bi kuruş aşağıya olmaz diyorum ya zaten aracın çürükmüş ben niye alayım diyo benim çürük var etekte ama bence büyük değil dememi de bu mantıkla karşı taraf yalnış adlandırabilir. o yüzden üstünde durmamak lazım.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya sadece şunları yazmak istedim belki yanılma payım vardır .

Zamanında 106 gti sahibiydim 2001 kül grisi . Arabanın değişen parçaları da vardı boyasıda mevcuttu hepsini söyledim. Kapı içi motor içi her yerinin fotoğraflarını çekip yolladığım halde adam sivas'a gelince dötü başı ayrı oynamaya başladı.

Fiyatlar kırılmaya mezarcılığa başlandığı andan itibaren yolu verdim gittiler . Diyeceğim o ki bekli yanlış düşünüyorumdur MEZARCI çok ucuza kapatıp kar etmek isteyen .
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler