Herseyi acıklamıssın tesekkur ediyoruz ...
Printable View
Bana bak iyi oku kardes laf dinle soylenmedi arac brl altı boyalı denildi detayli resim istedim resmdekınden daha guzel cizik yok eksıksız soyle temız böyle temız denildi detay resim istedim yok aynı neyse o ne göryosan o denıldı tavanda boya yok denıldı ısrarla sormama rahmen anlıyo musun .detay istenildiginde tavanın ortada iki yanda arkadakı macun catlakları kapı ıcı macunlar ıslemler sase camurluk Arkadakı boya atmalari cekılıp gönderilir .anlıyo musun brnım ticaret ahlakım bu sattıgım bindigim araclarida herkez bilir nasıl acık satıyorum diye brn oara teklıf etmedım adamın kendı arkadaslari bana bile yalan soylemisler kusura bakma kardes onlar adam degilmiş denildi brn daha tek kelıme etmem bos yapma
Bana soylenen bel altı boyalı cık git bak cicekmi kaktusmu hadi
Genelleme yaptı diye adamın üstüne gidiliyor da bel altı boyalı yazan ilan tavan boyalı çıkmış ?
Buna açıklık getirin sonra Kayserilere laf etti diye yükleniriz.
Ve mesele tavanda boya yok diye söylenip macun çatlakları olması meseli ile kısıtlı değil. Sol kapı ve direkte işlemli ve çatlaklar oluşmuş. Ben kaportacı olmadıgım halde gördüklerimi söyledim ve bize söylenmeyen şeyler. Bide kaportacıya götürsek neler söylerdi merak ediyorum.. Hayır bide sahibi demekki bilmiyordu diyosunuz bilmiyorsa bilmiyorum desin o yok bu yok diye konusmasın. varsa hata telafi edilir diyen arkadas bunun telefasi özür diler yol parasını vermektir. Ama böyle birşeye de yanaşmadılar. Ben daha bu konuda birşey yazmicam anlayan anladı konuyu. Bu arada lafımız bütün kayserililere değil üstüne alınacak kişiler kendini bilir. İllaki değerli insanlar vardır onlara saygımız var.
Dediğim gibi konuyla alakam yok Kayserili vs. muhabbetini de ben yapmadım beni ilgilendirmez kimin nerden olduğu. Seninle alakalı bir şey yazmadım oraya sen neden üstüne alındın ki ? ilanı kim açtıysa adam akıllı açacak o zaman komple boyalı arabayı bel altı diye vermeye çalışmayacak ben bir araba alıcam diye arabaya binenlerin alayını tek tek arayıp sende ne oldu onda ne oldu diye araştırmak zorundamıyım ben aracı aldığım adamın sözüne bakarım.
Araç benim aracın ve komple boyalı olduğunu bilmiyordum bende siz geldiğinizde söyledim boya varsada bilmiyorum ben kaportaci değilim ve kapıdaki işlemden haberim olsa yine soylerdim bunlarda soylenmeyecek bir şey yok öyle ilk önce dan dun konusmayin Emrullah Yılmaz aracı yapan usta aranıyor soruluyor ben aracı ondan aldım komple boya var deniliyor camurlukta işlem olduğu söyleniyor hatta ve hatta değişmesi gerektiğini son fiyatta 19.500 lira deniyor sonra yok çamurluk şöyle yok boyle deyip kivirtmayin sonra iste biz tic rs in sahibiyle konuştuk tanıyorum falan diyorsun sana gerekli bilgiyi verdiki sen atlayıp kayseriye geliyosun osman denen arkadaş bana zarf atıyor İstanbul dan gelicek olan kişi akşamına biniyor bu arada 18.500 verirsen bugün gelip aliyim diye ertesi gün çıkıp geliyorlar komple boya ve camurlugu benimde söylememesini rağmen 18.750 yürüyen araba buldukları için bi sansimizi deneyelim diyorlar size söylenen herşey çıktı taki kapıda işlem olduğunu bende bilmiyordum bilsem onuda soylerdim.bana 14-15 alınır gibi bir whatsapp yazısı gösterdi ankaradan kemal abileri yazmış tanımam bizde o fiyata araba yok dediğimizde karalama zamani dediler foruma konuyu açtılar kimin ne dediği umrumda değil arabanin durumunu bile bile geldiler umdukları olmayınca karalasilar pasa gönülleri bilir ve biraz delikanlı olun ben size boncuk benim aracın şöyle boyle demedim izmirden gelmeden önce boyanmış boyası normal ve camurlukta ki işlemi söyledim tamponlar arada açıklık olduğunu da belirttim *** atiyonuz bari kivirmadan yapın
38 RS 116 Burak Çamdal 0533 948 76 70
Ben rs in şimdiki sahibinide eski sahibinide çok iyi tanırım. 10000 bile almam arabayı deyip 14 15 gibi teklif vermek nedir bu araba bukadar kötüyse neden teklif verdiniz. Ha ben olayların içindemiyim değilim kim haksızsa söylerimde ama ilana yazmamış boyayı kendide bilmiyomuş. Sonradan öğrenmiş ama gelirken tavanda boya olduğunu bilerek gelmişler muratı ve emrullah ustayı arayıp sormuşlar onlarda zaten herşeyi söylemiş. benim öğrendiğim bu ha yukarda allah var bize kimse söylemedi diyosanız ozaman kabul ederim benim arkadaşım haksız. Ama sizin söylediklerinizle ve olayın içindeki 3 kişiden duyduklarım tam tersi. Genelleme kayseriye yapılmadıysa benim başka konuda söyleceğim bişe yok.
atı alan üsküdarı zaten geçti de! piyasası belli olan bir araca gelip burda 14 bin liraya verin diyorlar biz yok diyoz adam yol masrafımı karşılamadılar magdur oldum diyor! bunlar bizans oyunları
neyse araç sahibi gerekli açıklamayı saten yazdı konunun aksini inkar eden arkadaşlar parasına göre araba bakmaya devam etsinler
KAYSERİ'nin adını agzına alanlar besmele cekmeyi unutmasınlar bundan sonra
Kardes keske bizi rs le terminalden alsaydın sanayiye hic sokmasaydın bizi baska aracla alıp madem bilmiyofun lan okadar yol geldık yol parası tklıf et bi kahvalti cay ismarla bi mahcup ol ortada yalan var !detay resm istedim neyse o diyon ulan bak bi resimlere birde arabana .
14 vermedim 10 000 e de almam oyle araci bincigim araclari bilenler cok iyi bilir patlak bir rs alacagim son arac ortadakı yalana kızgınlıgım gidecek arkadaslari aydınlatıyorum dediklerimde yalan varmi tavan kapı ıcleri macunlu ıslemli arkadas bilmiyor gideceklere ben acıklıyorum !!!! Aracin işlemli olmayan yeri yok madem cok dogrucusun bilsem soylerdim dıyosun ulan bir hafta oldu ılanın hala bel altı boyalı yazıyor ..resimlerde shop komple ... Bana dogruluktan bahsedebilmen için once mahcup ol ozur dile ılanını düzelt burada ahkem kes cocuk gibi kavga etmıcem keske rs le termınale gelseydınız .... Bizi baska aracla alıyosun araca utancından hadi susun artık ...
Araca 14 teklıf edılmedı bna 14 e veryosa al ole arabayi denıldı ben almam ama sizde malınızı bılın milleti kandırmayacalısmayin diye hösterdim onu ben içime sinmeyen arabayi basima bela etmem kusura bakma sana fiyat teklıf eden olmadı burak bey .... Sana fiyat teklif eden olmadı
atı alan uskudarı gectı öküzde öldü besmelesız kaseri kardeş. benım alnım acık yalan dolan sizde. kayserilileri genellemıyorum sızın için konusuyorum. anlıyor musun paramıza göre araba bakarız sen merak etme m3 e de m5 e de bindik kesemın sorumlulugunu yapma ilk önce delıkanlı gıbı dosdogru tıcaret yapmayı yalan konusmamayı ögremelisin . yaş 28 yaziyo ama bu aşa kadar keske ilk önce bunları ogrenseydın
18 500 e alıcaktık ama dedıgın bize reesim attigin arabayi . sen bize at arabası gösterdin kardeş? onu napıcaz telde tavanda boya yok diyon orada varmıs diyon sana soyluyorum kafanı kaldır dıyorum kaldırıp kafanı tek kelıme etmıyosun benım senden ricam bilader arabanın ne oldugunu yaz mılletin parasını vaktını calma tavan dahil boyalı tavanda macunlar catlamıs sase ve kapı ıcı ıslemlı de herkez ona göre bilsin alsın senden cıkar yoksa...
Ya adam 36.000 tl ye vtec ilanı açıyor, 210 bg diyo yalan, sıkıntısız gazlıyorum diyor yalan, 2 ay önce birine çakıp kurtulacam diyodu ilanda hedefime ulaştım diyo yalan, jantlar replika onlara bile orjinal yazıyo, bilerek gazlamıyorum vs diyo yalan çünkü araba gitmiyo gitse de kırılacağı için gaz açamıyo burada piyasa altına rakamlı araba için tartışıyorsunuz. bu durumlarda alıcı da satıcı da kendi tarafınca haklı olur. kendi aracımın ilanı için arıyorlar boyası nasıl diye soruyor adam bence iyi ama eteklerde çürükler var diyorum 5.5 olur mu diyo yok olmaz diyince motoru soruyo hiçbir sorun yok diyorum 6 ya oyurmu diyo 7 den bi kuruş aşağıya olmaz diyorum ya zaten aracın çürükmüş ben niye alayım diyo:) benim çürük var etekte ama bence büyük değil dememi de bu mantıkla karşı taraf yalnış adlandırabilir. o yüzden üstünde durmamak lazım.
Konuya sadece şunları yazmak istedim belki yanılma payım vardır .
Zamanında 106 gti sahibiydim 2001 kül grisi . Arabanın değişen parçaları da vardı boyasıda mevcuttu hepsini söyledim. Kapı içi motor içi her yerinin fotoğraflarını çekip yolladığım halde adam sivas'a gelince dötü başı ayrı oynamaya başladı.
Fiyatlar kırılmaya mezarcılığa başlandığı andan itibaren yolu verdim gittiler . Diyeceğim o ki bekli yanlış düşünüyorumdur MEZARCI çok ucuza kapatıp kar etmek isteyen .