Kayseriden araba almak gerçekten çok zor en temiz araba dediklerinde kesin 1 yada 2 parça değişen çıkar sorduğundada olur okadar derler pişkin pişkin
Arkadaslar bu arada gitmisken 98 polo ya baktik adam telefonda 3 parca boya 1 parca degisen var dio arabaya baktik komple boya 3 4 parca degiseni var. Soyluyorum boyle boyle diye ee bu yasta araba olabilir ben goremedim sen gorebiliyosun diyo![]()
aracın kusurunu söylersen zor satılır..güzelim 106 aylarca beklemişti![]()
Crm performance
1 aydır araba bakınıyorum derlesem kitap olur. Airbagleri koymadan mı toplananı istersin km düşürülmüş olanları mı, motoru iki parlatıp 4000 km önce motor yeni yapıldı gidişi süper diip gaza bastığın zaman mavi beyaz duman atanı mı, Tek parça sürtmeden değişenli tek parça boyalı diip arabanın tavanı hariç her tarafı boyalı olanı mı, Gözü karartıp hadi 3-5 fazla verelim daha yenisini alalım diye gittiğimiz tramer kaydı olmayan arabanın kafasının başka yöne bakanını mı istersin. Saymakla bitmez. İstanbul dışına o nedenle hiç gitmiyorum gidersem katil olurum kesin.
IN BOOST WE TRUST
Ya bu adamlar hiç bitmez kiBaşına böyle bir olay gelmiş olup, 35 36dan çakıcam birine diye tam tabir kullanıp ta ince ince yalanlarla dolu ilan açanlarda var
dikkat etmek lazım...
Kayseri'de 5. yılım, gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazsam roman olur, güvenebileceğim bir kaç tane kayserili arkadaşım var, onlarla da ticaret yapıp arkadaşlığımı bozmayı göze almam, gerisini siz düşünün
Anıl Atabey
Münferit olaylarla hemen koca şehre yüklenmeyin, Kayserili miyim hayır ama senelerce ekmeğini yedim. İnsanı da gayet iyi ve temizdir. 3 kağıtçının memleketi olmaz.
Ya kayseriliy laf etmeyin diyecektim ama simdi ilandaki bi ibiza tdi a bakmaya getirdik. Ilanda bi sol arka kapida bi de sol on camurlukta avuc ici kadarboya var diodu. Cocuk arabayi maslagada getiririm dedi hah dedim bulduk arabayi getiriosa guvenio dedik. Hasar kaydi da dusuk cikio. Arabayi kaportaciya getirdik. Kafa bi garip duruo geldi. Kaput acikti usta bakmaya gerek yok kafa baska yere bakio ama bakalim hadi dedi. Sag on sase cekilmis. Kaputta deli gibi macun var ve degismis 2012 model arabada boyle pas olmaz kaput 2010 ya da oncesi dedi. Boyanin altinda pas var. Sol tarafta islemli komple boyali dedi. Sonra tavan dikkatimi cekti. Usta normal mi dedim. Bakti kasmis sol onden yiyince dedi. Cocuk hala yok abi ben ekspertizli aldim arabayi dio. Yaw al dedik radyator kirilmis epoksi ile yapistirtmissiniz dedim. Ilanda 78 binde araba 88 binde. 5 ay once acmis ilani. Kendisi de kayserili araba 38 plaka.
IN BOOST WE TRUST
Araç eski aracımdır, iyn rs ibrahim, slc selçuk, alper hocam, ve clio rs le ilginen bir çok kişi beni tanır.
Titiz temiz binerim araçlarıma ve En ufak paradan kaçmadan araç yaptırım.
Kayserili olmaktanda memnunum, hiç olmazsa ebesi dedesi nereli olduğu belli olmayan büyük şehirlerde yaşayan insanlardan değilim, 7 kuşak Kayserinin merkezindenim.
Tanıyanlar çok iyi bilirki bir yalanım bir dolanım olmaz, söz vermek g*t vermeye benzemez der işime bakarım.
Aracı satma sebebime gelince tek tek isim vermicem saygımdan ama dükkanı tezgahı olan tanınan insanlarla aracıma 11ay süren beyin TAKAMAMA ayar YAPAMAMA maceram oldu,
çektiğim rezilliğin gördüğüm üçkağıt ve kahpeliğin dibi bucağı olmadı Ankarada,
Arabadan soğudum artık söktüm beyini, yaptırdığım insanlara lanet ettim, aracı sattım.
Konuya geleyim Araç için bizede telefon edildi komple boyalı olduğunu sol ön kapı menteşenin ordan darbesi olduğu, ama ne önden ne arkadan kazası olmadığını söyledim.
Yürüyeninde motorunda en ufak sıkıntı olmadığını söyledim. Halada sözümün arkasındayım benlik bir durum olmamasına rağmen.
Pazarlığın bittiği rakamdanda bilgim war ve bu kadar emek para harcanmış bir araca fiyat oldukca makul tutulmuş (bence)
İyice araştırıp gelseydin kardeşim ozaman araç almaya,burda genel konuşup b*k atmanın bir manası yoktur ve Kayseriliyi genelleyemezsin sonuç olarak.
çok geçmiş olsun aynı olay kayseri olarak benimde başıma geldi , sahibindenden diye gittik araba galerideymiş , 3 parça boyalı dendi , boyalı olmayan 2 parçası var tavanda macun çatlak değil bildiğin kavlamış artık tırnagını takıp çeksen gelcek durumda , kapı içlerini zaten badana fırçasıyla boyamışlar akıntı dolu vs vs , önce arabayı uygundan verelim dediler uygun dediğide anlaştıgımız fiyatın 1000 lira aşşağısı neyse yok dedik , sonra yol parasını ödemiyoruz dediler sonra tamam öderiz ama niye 3 kişi geldiniz tek kişi öderim demeye başladısıkı bi pazarlıkla 2.5 kişilik yol parasını aldık adam yine tam ödemedi 3 kişiyi
kırmızı corsa c idi araç
Kardeş hayırdır kayseride sana kim ne yaptıda bukadar bilendin. Doğrudur kayseride yalan dolanla çok araba datan adam var babasına yalan söyler araba işinde özellikle galeriler. Ama bu tarz adamların olmadığı şehir mi varda ben bilmiyorum. Biz istanbullarda ankarada yaşadığımız araba maceralarını söylesek tüm o şehire şerefsizmi diyelim şimdi. Aracıda biliyoruz şimdiki sahibinide önceki sahibinide murat kötü araba almazda satmazda. Yeni sahibide yalan söyleyecek bir adam değildir. Bilmiyodu demekki tavanda boyasını. Arabaya gelince zaten sana söylemişler aramışın gelmeden 50 yeri komple boyasını sahibi bilmiyomuş sen öğrenmişin peki daha niye geldin anlaştığın rakama orjinal rs mi var? Arabanın içi filan çok iyi giderini zaten herkes biliyor. Dediğim gibi araba konusunda pek bişe diyemem ama beklediğin olmadı diye arabayada şehrede *** atma.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Aracın mevcut konusunu acan benim Arac sahıbıde cok yakın arkadasım hayırdır kardeş ? Araçla ilgii detay yazılmış konusulmus komik rakamlarada pazarlık bitmiş burdakı handıkap tam olarak nedir anlamış değilim.
ikinci bir konu bılmem kac kusaktır kayserıdeyız ve bunu gururla söyluyorum ve savunuyorum defalaraca araba sattım sattıgım her arkadaşlada hala görüşüyorum isteyenlere numaraları verılıp teyıt edılebılır. çok şükür kimseye yalan dolanla birşey satmadım ama KAYSERİLİYİM GENELLEMEYE İSTİNADEN YAZIYORUM.
Bu iddada bulununan arkadas ankaralı profil bilgilerinde yazıo şuan mevcut kullandıgım aracımı ankaradan aldım 1 parca boya olarak gıttım bir değişen 3 parca boya ile aldım kı arabanın genel kondısyonu bunu kusur olarak görmememi sağladı. Şimdi Ankaralıları da benmi kötüleyim yaklasık 2 yılda ankarada kaldım cok deger verdıgım arkadslar dostlar edındım kötüsü yokmuydu illaki vardı . 4 yılda istanbulda kaldım ordakı araba bakmaya gittiğim maceraları anlatmak bile istemiyorum.
Sonuç olarak bir yanlış varsa düzeltilir özür dilenir telafi edilir ama genelleme yapmak çok yanlış.
Anlayamazsın ......
komple boyalı olduğunu herkes biliyorsa ve hala ilana belaltı boyalı yazıyorsa bu SAHTEKARLIKTIR.
ilan konusuna baktım da hala komple boyalı olduğu yazılmamış, sahtekarlıkta ısrar var..
konu ilanda ne yazıp yazmadığı değil ilanda ne yazdığıda umrumda olmaz bende 32. aracıma biniyorum neler okuduk ilanda, nelerle karşılaştık araç başında
ama ulaşabildiğimiz insanlardan bilgi alabildiysek araç için olumsuzsa kendi açımızdan gitmedik bakmadık bitti gitti, şehri ve o şehrin insanlarını b*klamadık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)