güzel arabaymış yav Bursaya gelsede test etsek
Kaskosuda yok galiba bizim değil çekicisi tırt . Yapmamışlardır normal yada pirim bir c kasa corsa falandır![]()
Geçen hafta cumartesi akşamı istinye sahil tarafında dolaşırken 1 saat içerisinde 3 tane görünce bir anda çok normal bir otomobil gibi gelmeye başladı bana.
Gaz tepkilerini, tork hissiyatını çok merak ediyorum var mı aramızda tecrübe eden birisi ?
Alemsiniz ya..yorumlariniza koptum![]()
AFR si fakir e ceken adam.....
Bence borusan çıkışlı bakımlı dıye satılır![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
arkadaşlar, murat bey 3 yıldır muşterım ve ış gereğı bı yerden bı yere gıderken yetişmek amaçlı aracını bıraz sert kullanır..
saolsn çevremdeki arkadaşlarımın sayesınde kaza olduğu an haberım oldutelefonum susmak bılmedı her gören fotosunu yolladı aracın..
arac grey market ve araç borusana çekıldı, almanyaya aracın fotoları yollandı, almanyadan gelen haber aracın camı kırık ve camı sız değıştırmeyın en ıyısı aracı buraya almanyaya yollayın dendı ve aracın elektrık şarj deposu sol on tarafta olduğu ıçın hasar tam olarak nedır ne değıldır bellı deıl, araç perte çıksın dıe uğraşılıo, şuan ıçın ılk etepta bılır kışı raporu beklenıo..
hafta boyunca her gun aracı yıkama ve ınceleme şansımız oldu, murat beyı eve bırakırken ve alırken bırlıkte test ettık, ınsanı arabasından soğutacak kadar tork gelıooturuş pozısyonu kullanımı baya baya gaza getırıo ınsanı, gerek yok bu tarz arabalara beyler bızım arabalarımız daha guzel..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
"ış gereğı bı yerden bı yere gıderken yetişmek amaçlı aracını bıraz sert kullanır.." çok mantıklı olmamış. 10 dk erken çıksın, sakin gitsin........
Okumadan imzalamam.....
Sert kullanım sonucu sert olur işte bu şekilde. Allah'tan can kaybı olmamış.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bazı kişiler kaza yapanın o kadar üstüne gitmiş ki nerdeyse iyi olmuş dicekler yazık vallaha kıskançlığın bu kadarı. Kullanana çok geçmiş olsun
Plaka 61 herturlu hizli gider sikinti yok cok gecmis olsun kimsenin canina bisey gelmemis sukur
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Yav gulucuk koydum soru isareti cikmis![]()
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Geçmiş olsun, hepimiz sert kullanıyoruz veya kullandık. Başımıza gelebilir o yüzden üzüldüm.
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)