fiyat listesi ne öle yahu ben civicde kapak taşlandı siboplar lastik vvsvs hepsi değişti blok taşlandı gömlekler değişti 500 lira işçilik verdim hiç mi insaf yok ticaret adabını esanflığı ustalığı geçtim ALLAH korkusuda yok insanlarda
fiyat listesi ne öle yahu ben civicde kapak taşlandı siboplar lastik vvsvs hepsi değişti blok taşlandı gömlekler değişti 500 lira işçilik verdim hiç mi insaf yok ticaret adabını esanflığı ustalığı geçtim ALLAH korkusuda yok insanlarda
ankarada bmw aracım varsa tamir için namlı bmw ye giderim kafam rahat olur şuana kadar ne hile ne başka bişey ne ekstra bir masraf neyse o
elektrık ve elektronık arızaları ıcın ülkenin neresinde olursam oluyum tek geçtiğim bi yer vardır klimacı naci
ve diğer marka araçlar için şaşmaz eski 12. caddede bi ustam var çok kalenderdir o işi sonuçlandırmadan bırakmaz etraftakı esnaflarlada arası ıyıdır ve ıkı uc usta bı araya gelırler ve ellerınden gelenı yapıp sorunu cozerler ve cok ekonomıktır ve cok kalenderbır usta toplulugudur
lpg montaj yada başka seyler ıcın sistem mühendislik 88 sanayi sitesindedir
CIVIK OLURSA KAPTANIN TAYFASI , VICIK VICIK OLUR SEYİR DEFTERİNİN SAYFASI...
Hasan kardeşim kusura bakma ama hata sende. Stocktan 206 alıp yükleseydin anlardım, hoş sohc vtecden sonra 206 alıp neden yüklemek istedin onu da anlamadım. Usta ve araç konusunda da yüzün gülmedi ama bu aracı bitirdikten sonra da ne kadar beklentini karşılayacak o var. karşılamayınca basınç açıp tekrar sıkıntıya girme diye diyorum.
.
Kankacim zaten basincim yerinde yeterli gucu alicagima inaniyorum 1.4 de beni az cok taniyosun atmosferik olayini cozdum sirada turbo vardi pejonun maliyeti iyiydi sirada daha hacimli bi dizel var sonra turbo benzinli var bunlar hep dost bildiklerimiz yuzunden ama anlimizin akiyla cikariz tuttugumu birakmam cok sukur ne moralim bozulur ne kalbim daralir soz parama gecer onlar kaybettiler sadece olayi anlatmamim sebebi oranin tahtini yikmak ne olduklarini gostermek
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Öncelikle geçmiş oldu kardeşim araba işleri ciddi sıkıntı istanbulda usta dersen Magic murat uzun ...
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Geçmiş olsun. Keşke güvenip bırakmasaydın böyle yamyamlara ama birkere olmuş. Umarım bundan sonra düzgünlerle karşılaşırsın pug için.
Geçmiş olsun Hasan, inşallah bu senin için Son olur. Konuyu açanın sen ve konu başlığının bu şekilde olduğunu görünce "hayırdır inşallah" diye daldım. Maalesef piyasaya isim yapmış dediğin bir çok yerde böyle yanlışlar oluyor. Her şeyi en iyi ben bilirim en iyi ben tamir ederim en iyi işi ben yaparım ederim diyen den uzak duracaksın . Sürekli duyuyoruz. Tek diyebileceğim Allah bunların cezasını versin. İnsanı her şeyden soğutuyorlar.
az ve öz mantıklı bir cevap gelmiş.
Ben olayı anlayamadım motor çağ motor yenilemede mi yapıldı? yoksa yapılan yerde alınan fiyatlar mı bunlar bugüne kadar çağ motora hiç ettirmediysek 25 tane kapak işlettik bugüne kadar ne duydum ne gördüm o fiyatı. azı çoğu yoktur artık fixleşti bi sibop lastiklerini değiştirir eğriliğine bakar 250 liralık öper bırakırlar. kırık kapağı ben 300 liraya kaynattırdım ne yapıldıda o fiyat yazılmış.
peki arayıp ustaya söyledinizmi buraya yazdıklarınızı ?
ben ustayı az cok tanırım ankarada bir çok kişi tanır görenler yazar zaten bu kadar olay başına geliyor ve bir kere olsun aramaman garip öncelikle arayıp kendisine söylemen daha mantıklı olurdu. suan sokturdugun kişiye güvenip bu kişi hakkında böyle birşey yazıyorsun sonucta esnaf insan buraya konu açmadan önce bir kere daha düşünmek lazım kendiside konuya cvap yazcaktır ayrıca karşı tarafı dinlemeden yorum yapan arkadaşlara mesaj kasmayın diyorum iyi akşamlar
ben olayı anlattım sende onalrdasın demekkı ben yasarın kurbanı oldum ustanın sucu var dıye bısey dedın mı ben yaptıklarının yapmadıgını soyledım hersey net bızıde o kadar tanıyan kısı var burda mesaj felanda kasan yok yazanların hepsı degerlı kısılerdır olay ortada sen kendıne soylebu burda yazsın yaptım desın soken adamla konusturcam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)