Ben almıştım abi şuan çoktan senin arabanı esnaf esnaf geziyordum![]()
Yazılımlı halinin stock polo gti kadar gitmesi lazım açıkçası.
Ben stock halde iken sadece K&N kutu içi filtre vardı arabada DynoDynamics'te ölçmüştüm. 156hp vermişti.
160lık Rocco'lar 143hp civarı veriyormuş o dyno'da. Dyno'nun sahibinin dediğine göre.
Yazılım, filtre, egzoz ile DynoDynamics 200hp alabiliyorsunuz. Yurtdışında örnekleri de çok, burdaki firmalar da aynı vaadi veriyorlar 3 aşağı 5 yukarı.
DynoDynamics 200hp demek, stock polo dan 30-35hp güçlü demektir.
En az onun kadar yürür yani...![]()
http://www.arabam.com/otomobil-testl...-yorumlari/395
arabam.com'da 2007 yılı ocak ayında yapılmış test var.
Bahsettiğim GT hala bizde. 18 Jant Stock Manuel Scirocco bulursak deneriz yine ama biz bi sonuç alamadık, 4-5 defa denemeye rağmen.
Konuya yazanlardan kaçı bi arabadan kullandı acaba. 2007 modeli bizde var. Arada Sırada kullanıyorum çok kolay 240 km/H hızlara ulaşıyor. F1 vites de var. Bozuk denilen bir dyno da 182 hp çıktı. Araba için söylenecek tek sey 1.4 motora göre çok yakması. O da benim kişisel görüşüm. O beygire göre o kadar yakmasi normal. İvir zıvır aksesuara gelince 2008 de neler var bilmiyorum ama zaten gerekl gereksiz bir sürü ekipman koymuşlar. Millet 7 ileriden şikayet ediyor. Yada genelinden. Bunada şöyle bir yorum yapayım. 50.000 lik bir araba 2007 model bu paralara alınabilecek iyi bir araba fakat 25 er binden iki tane iyi birer performans Arabası alınır.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Çoğu şeyi karanlik (engin abi) yazmış zaten. Bir sene kullandim yeni sattim. Keyifli makinedir 2008 ve mutlaka dsg alinmasini tavsiye ediyorum. Yüklemeye fazla cevap verebilcek bir araç değil stock kullanılrsa iyi olur. Kronik olarak triger zincir muhabbeti mevcut. Ve temizini bulmak çok çok zor. Dsgsi 6 ileri ıslak kavramadir ayrıca stock olarak launch control mevcuttur![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
2008 modelini yaklaşık 6 ay kadar kullandım şansımdan mı nedir devamlı bobin sıkıntısı çektim araçta egzoz dışında birşey yoktu. zamanında alırken hangi ilanla görüşsem 2007 olanlar sandık motor konduğunu söylüyordu. GT konusunda en deneyimli üyelerden biri de forumdan fangio nickli Kürşat abi
İlanlarda temizlerine 40-45 civarı isteniyor. Onun yerine aynı kasa golf gti tercih edilse fiyat performans bakımından daha uygun olmaz mı?
220 hp güce ulaştıklarını söyleyen var. Fakat ABT den gelen yazılımla yada yeni ECU ile hemde garantiden çıkmadan 225 hp alan var. tahmin ediyorum 100bin km kullanıldı.
Vergi denen bir ortak var. onu iyi düşünmek lazım
50-60 ile yaparsan gene iyi. normal kullanımda 7,5 lt. Ben arada kullanırken sarfiyatın farkında değildim. Ama bir süre gündelik kullanınca hele birde azıcık gaza basarsan fena benzin harcıyor. otoyolda 5,5 lt yaktığıda görülmüştür..
45-50 liralara MB C200K bile alabiliyorsun yada bir kaç tane küçük spor araba fakat Bu paraya bu konforda ve bu performansta hiç bir şey yok.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Kamer megane rs al devam et. Hem hepsinden hızlı olur hem yapılana cevap verir. Bi de trafik e girmiyorsan gazlamazsan ciddi az yakar. İstanbul trafiğinde 11-12 lt yakıyor ama dur kalklarda.
IN BOOST WE TRUST
kapı sıkıntısı mevcut alper abi ***** kamerin bebek var şu andabide 11-12 çok yüksek rakamlar almaz kamer
![]()
ben 2 yıl önce manuel olanını almayı düşünüyordum. gittim kullandım. ama gidişini pek beğenmemiştim. performansı, 150-160 hp dizel arabayla hemen hemen aynı gibi gelmişti. yol bilgisayarında ortalama tüketimi 10 lt idi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)