Arkadaşım aliexpress.com sitesinden aldı daha sonra bir çok yerden taklit olduğunu okudum aynı hataya düşmemek adına yurtiçi uygun fiyatlı online alışveriş sitelerinden bu ayakkabılardan almış arkadaşlarımızın yorumlarını tavsiyelerini alalım..
Arkadaşım aliexpress.com sitesinden aldı daha sonra bir çok yerden taklit olduğunu okudum aynı hataya düşmemek adına yurtiçi uygun fiyatlı online alışveriş sitelerinden bu ayakkabılardan almış arkadaşlarımızın yorumlarını tavsiyelerini alalım..
ALLAH VAR GAM YOK..
nereden biliyorsunuz burada satılanların %100 gerçek ve çin malı olmadığını
birşey söyleyeyimmi
türkiyede halen "pahalı ayakkabı" bariyeri kırılmadı
herkese 30-40 senedir ayakkabı pahalıdır-ayakkabı pahalı olmalı bilinç altına yerleşmiş
450 TL lik ayakkabıyı, 50$ görünce kabul edemiyor
o kopyadır, o sahtedir ! sanki 450 lira verdiğiniz ayakabıların ham maddeleri çin malı değil ?
yoldan geçen son kullanıcı olarak aynı ayakkabıyı 50$ alabiliyorsam
koca kurumsal bir firma aynı ayakkabıyı toptan 20$ rahaaat rahaat satın alıp buraya getirebiliyordur değilmi?
yani
50 liraya al >>> 450 liraya çak
oooh ne güzel kar
*ne zamandır yazmak istediğim birşeydi
kim ne isterse onu alsın![]()
yazmayı unuttum
ayakkabı firmaları bayaa tedirgin, satışlar düşüyor, millet uyanıyor çünkü
2015 yılında aynı cep telefonları gibi yurtdışından ayakkabı getirmekte yasaklanırsa şaşırmayın
yok zehirli ayakkabıymış (milleti şimdiden ufak ufak yemliyorlar)
yok sağlığımızı tehtid ediyormuş
sanki bizim sağlığınızı düşünen var?
sanki çooook pahalı ayakkabıların hammaddeleri çin malı değil?
gözlerim yaşardı...
hepsi dayanıklı dövüş,
Ne olursa olsun pahali ayakkabi her zaman iyidir.yillardir gunde 5 öğün coraplarimi ayaklarimi yikayip bot giyerdim cikarinca ortamdaki herkes bayilirdi kokudan , harley aldim kurtuldum kuruşu kurusuna helal olsun.kiytirik marka ucuz ayakkabi almayin
çıkın beyazıta bı ınceleyın air maxleri 100 tl satılıyor, mağazadan tek farkını bulamazsınız,15 dk oha diyerek inceledim arkadasımın aldıgını,gramına kadar aynı,magaza harıcı orjinal olduguna şahsen inanmıyorum dısarda satılan ayakkabıların.Adam kendi anlatmış alıp ınternette x2 fıyatına satıyorlar ,yok ıthal yok bılmem ne diye.
aliexpres replika satıyor ordan aldıgınız ayakkabıyı orj dıye alırsanız yanılırsınız ben kobe 9 getırttım allahın kulu anlamadı replika oldugunu
üstteki orj alttaki replica
![]()
Turkiyede buralardan alip magazalarda orjinal diye satan birsuru yerde var
En basitinden timberland bot kendi web satisi da 200 dolar ikenturkiyede 150tl ye satilmasi mumkun degil
Bazi urunlerde direk anlasiliyor ama denilen gibi her dusuk fiyat kesin sahtedir dememek lazim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Nette ucuz tigerlar var 2 tane alıp kullandım şimdiye kadar orjinalle bakınca hiç fark yok gibi acapa kolpalarmıydı ne zamandır merak ettiğim bişeydi sormak istedim konusu denk gelince![]()
Açıkcası gittigidiyor morhipo markofoni vs gibi sitelerden alan varsa onların ki
ne durumda onları merak ediyorum![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Morhipo, markafoni gibi siteler orjinal ürün satar.
Türkiye distibütöründen mal alıp satıyorlar, bizde mal veriyoruz bu tür firmalara.
Onun dışında mağazasında 450 TL olan ayakkabının 100-150 TL'ye ilanı varsa gerçek olması imkansız.
Hadi yurtdışından aldı 50$'a, buna 10$'da kargo ödedi etti 60$. 15-20TL kar için uğraşmaz kimse.
Büyük firma bu tarz şeylere girmez ön yargısını yıkın kafanızda , distribütör garantili der paralel çıkar, ürün sıfır derler teşhir çıkar ,sıfır araba alırsın kapı farklı boya kalınlığı çıkar, bugünün dünyasında herşey olabilir.
2001 senesinden beri 14 senedir ayakkabı sektörü içerisindeyim. 100 aşkın ayakkabı imalatı yapan müşterim vardır. Özellikle yerli pahalı markalarımız olan İnci ve Kemal Tanca gibi firmaların ayakkabı maliyetlerini biliyorum. Ayakkabı evet pahalı bir şeydir. Ancak markanın sahibi ve mağazacı parayı kazanır. Fason üretim yapan yada üretimi üstlenen firma hiçbirşey kazanamaz adam gibi. 12 ile 18 ay arası çek ile ödeme yapan meşhur markalar var. Ve her ters sezon çalışılır. Şuan kış aylarındayız ama 2015 yaz modelleri üretiliyor.
Spor ayakkabılarda Nike gibi firmalar ise korsanı önlemek için yada zorlaştırmak için sürekli farklı şeyler deniyorlar. Farklı taban modelleri veya materyaller. Ama er yada geç Çin kopyaları çıkıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bahsettiğim sitelerin açıkcası taklit airmax satacağını düşünmüyorum ama yinede alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşündüm.Belirli günlerde özel haftalarda falan indirimleri oluyordu online sitelerin onları takip etmek gerekli,acil değilse alışveriş durumu.Artık denk geldiği zaman alıcam şu an herhangi bir aciliyeti yok![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
gg da çokça sahte var ,markafonı ve benzerı sıtelerden kafan rahat alısverıs yapabılırsın ama,gg ve sahıbınden de ayakkabı vs almayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)