Hey maşallah !
Yüzyüze tanışıklığımız olmasa da kaza olduğundan beri dualarımda Cumhur kardeşim. Allah ailesine bağışladı, tez zamanda eski günlerine döner umarım![]()
Maşallah Maşallah kendisini iyi toparlamış kusura bakmayın cumhur abiyi ne kadar bende tanımasamda çok sevindim sonuçta kritik bir durumdan geçti kurban olduğum Allahım ailesinin yüzüne bakmış
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Geçen OmeR-FE arkadaşımızın facesinde görmüştüm fotoğrafları. Çok sevindim. İnşallah tez zamanda ayağa kalkar.
Drive to win!
Çok hızlı ilerliyor maşallah ne güzel.
Tabi ki saglıgının yanında hiç bir onemı yok ama, arabası ne oldu perte mi ayrıldı? Kalktığında arabasını bulamazsa çok üzülecektir çünkü anladığım kadarıyla çok seviyor arabasını. (bu durumda araba falan umrumda oldugundan degil asla, yanlış anlaşılmasın.)
Kardesim benim Bu hatta sonu yanindayim insallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Manevi tarafı belliki siz sağlıyorsunuz fazlasıyla . Maddi anlamda tech'in yapabileceği bişey var mı arkadaşlar?
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Maşallah. Hastanedeki videosunu izlediğimde çok duygulanmıştım. Allah ailesine sabır ve güç versin. İnşallah iyileşir bu yazdıklarımızı gülümseyerek okur.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Gün gelip şu konuya yazsa ben iyiyim herkese teşekkürler diye herkes ne kadar mutlu olur dimi? tez zamanda eski sağlığına kavuşur inş.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Allah acil şifalar versin inşallah...
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
Yüzünü bile görmemiştim ama hergün girip baktım konuya, bende bi rahatsızlık geçirdim aslında halen geçiyorum. Benimki traş kalır ama özetle hayattan şunu anladım sağlık olsun gerisi hikaye. Hatta en kolay şeyler için uykularım kaçmış stres yaşamışım. Varsın arabası pert olsun, evi yansın saçının bir teline zarar gelmesin en azılı düşmanımın dahi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)