Duydum üzüldüm. Yakın zamanda bende çok büyük bir kaza geçirdiğim için şuan ki durumu anlayabiliyorum çok zor.. İnşallah sağ salim kalıcı bir hasar olmadan aramıza döner. Allah yardımcısı olsun. Ailesine sabır diliyorum.
Duydum üzüldüm. Yakın zamanda bende çok büyük bir kaza geçirdiğim için şuan ki durumu anlayabiliyorum çok zor.. İnşallah sağ salim kalıcı bir hasar olmadan aramıza döner. Allah yardımcısı olsun. Ailesine sabır diliyorum.
Allah şifa versin ailesinden sevdiklerinden ayırmasın en yakın zamanda sağlığına kavuşur işallah
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah yardımcısı olsun.
Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur eskisi gibi.. Çok sıkıntılı bir durum gerçekten.. Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
Geçmiş olsun acil şifalar
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Allah acil şifalar versin çok üzücü bir olay anne ile nabzın değişmesi bam başka birşey Allah bu mübarek günde bol şifa versin dualarımız onunla
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
ALLAH acil şifalar versin bu mübarek günde ALLAH yardımcısı olsun sevdiklerine bağışlasın.
kaza sonrası hastanede ilk kontrolünü yapan göğüs cerrahı doktor da eğer kemeri takılı olsaydı olay yerinde can vereceğini söyledi.kaza anında 220-240 km. aralğında gidiyordu cumiön camdan çıkarak sağlam bi mesafe uçup yere düşmüş. arabayı ve kaza yerini gören biri olarak son 3 gündür 90 km yi hala geçemedim
![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Cumhur abiyi cok severim jet ondayken denemistik roll camiasinda tanidigim en iyi adamlardandir hadi be abi kalk uzme bizi
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Gecesi haberini aldığımda resmen yıkıldım, RSlere hayat veren, bana RS sevdiren, fabrikada hem abilik hem ustalık yaptı. En çokta her gördüğünde kafama vurup naber lan demesi mutluluk veriyodu. Haftanın 4 günü kampüse gidip gelirken kaza yerini görüyorum içim her seferinde cız ediyo. Allah`ım onu bizlere bağışlasın acil şifalar versin, AMİN..
ALLAH acil şifalar versin de bir an önce ayağa kalkabilsin.
Allah yardımcısı olsun. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. kardesim.
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)