Gecmis olsun malesef boyle serefsiz karaktersiz insan cok. Adam can sikintiindan gelip ciziyor. Vuruyor kiriyor. Boyle boktan insanlarla yasiyoruz.
Gecmis olsun malesef boyle serefsiz karaktersiz insan cok. Adam can sikintiindan gelip ciziyor. Vuruyor kiriyor. Boyle boktan insanlarla yasiyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun.böyle durumlar çok can sıkıcı olabiliyor.bizde altınşehir şahintepede sinema filmi çekiyoruz.mobil jeneratör olan aracımın sol tarafına küçük çocuklar taşın ucuyla yıldız balon resmi falan çizmişler.yapan çocuklarıda görmüştüm ama çoçuk işte dedik sineye çektik mecbur .
geçmiş olsun eski caddy mi de 2 kere çizmişlerdi . onun bunun çocuğu dolu memlekette . canınıza gelmesin .
tşkler arkadaşlar.sıkışıcağımı bile bile aldım arabayı ufaktan eksiklerini yavaş yavaş yapmaya başladım ki ayna çıktı başıma...![]()
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
allahın sevgili kulusun ki o anası babası belli olmayan it o zararı verirken görmüyorsun. Yakalayacak olsan başın belaya girer daha beter .
IN BOOST WE TRUST
Kötü bir durum, sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden, bizim sitenin her yerinde kamera var ve buna rağmen neler yaşanıyor otoparkın içinde, geçenlerde gecenin bir saatinde corsa sı olan bir bayan karşı komşunun aracı resmen itmeye kalkmış park ediyorum diyerek ve hala inkar ediyor görüntü olmasına ragmen.
bugün servise gidip yeni ayna alayım dedim.ama beni yanlış anladılar sanırım yeniden arabayı alıyorum sandılar... :S
2-3 haftada bir mercedes logosu alırdıkkapalı garaj yapıldı bu tip insanları malımızdan biraz daha uzak tutabildik. Geçmiş olsun bu arada sağlık olsun demekten başka çarede pek olmuyor.
nickime kadar..
geçmiş olsun, daha beteride olabilirdi benimde 1 ay önce camı teybi patlattılar küçücük araba zaten ne istedin. milli servet düşmanı tahtasını sevdiklerim. tutup vursan sana dert...
Oncelikle gecmis olsun, benim arabada caddede surucu kapisindan her sene ayni ay darbe aliyor ne boya ne cizik sadece gocuruyor ve kaliyor anlam veremiyorum. arabam surucu kapisindan pert olucak yakinda.
Gecmis olsun tekrar :/
TR - B13
sonunda aynalar eski sağlığına kavuştu
http://img499.yukle.tc/image.php?id=...-22_084633.jpg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)