Hethalde toplu gecirim var. Bana da dun 4 tane 2016dan kalma satışını noterden sorunsuz verdigim araclara ait hgs cezasi geldi. Az da degil 1500 civarinda. Satışı verilmis aracin cezasi nasil geliyor iyice sapıttılar.
Printable View
Konu başlığı değişsin bence,HGS,YÜZYILIN GEÇİRME SİSTEMİ. Daha güzel olur bence
Bana da 2 gün önce biri sattığımız araçtan 3268 tl diğeride mevcut aracımdan 465 tl ceza geldi ve ikiside alındığı günden itibaren banka hesabına otomatik ödemeli bağlı olarak HGS li. Allah her türlü belanızı versin devlet gibi.
Bugün banada 1,5 senelik ceza gedi.
Aracı satalı 1 sene oldu
Ne olduğunu araştırıp ciddi ciddi dalga geçmeyip bu paraları ödememi bekliyorlarsa bir mail atacağım itiraz için... Böyle dangalaklık olmaz ya, bu cezaları gönderenler ne yapıyor neredeyse 2 yıldır orda. Herkesin bir hesabı kitabı var ben hesabımı kitabımı yapmışım satmışım arabayı gitmiş. Sen kalkıp 2 yıl sonra 1500 lira ceza gönderiyorsun bana nerdeyse bir asgari ücret kadar, az değil ki tık diye verelim. İyice saçmaladılar... Ödemek için hiçbir çaba göstermeyeceğim yayıla yayıla itiraz edip bekleyeceğim... Cezalı aracın noter satışından geçtiğini ilk kez görüyorum çıldırmamak elde değil...
Aynı şekilde banada ve bi kaç tanıdıgımada gecen sene satışını verdiğimz araclardan hgs cezası geldi.
Herkese geliyor
Demek ki hgs ogs yoktu aracinizda.
Banada gecen sene sattigim araclardan geldi. Paraya ihtiyaclari var bu hirizlarin...
Banada geldi.geçen sene sattığım motorsiklete 22 tl.kınalı gişeden girmişim.98 yılında bu yana otoban kullanırım.sadece yanından geçmişimdir.:)
Abi foto ve detay göndermeden bu kadar basit mi ceza yazmak yahu. Senelerdir ogs kullanıyorum, motora geçince hgs almak zorunda kaldım. =)
Banada 2 gün önce geldi arabamı satın aldığımdan beri otoban kullanmışlığım yok ne hikmetse başakşehirden girip küçükçekmeceden çıkmışım.Arabam hiç İstanbula gitmedi bide :D Aradım belgelerinizi yollayın birde itiraz dilekçesi yazın dediler pazartesi halledicem Allahtan 72 TL :D
ya ilker abi :)
yapıcak bıse yok dedıgımız ıcın hep basımıza gelıyor bunlar...
banada ceza geldı cuma gunu... 2015 te camlıca karta a 26 tl dusmus mısal 2,5 tl olması gerekırken... bunun gıbı 3 4 gecıs var . benım ceza okadar yok coksukur ama yapıcak bırsey yok :)
dedıgın gıbı :D
Ben tabiki tüm bu yaşadıklarımın aslında bir provakasyon olduğunu , paralelcilerin kumpası olduğunu biliyorum.
Allah devletimizin mükemmel çalışan kurumlarına zeval vermesin.
her ay ekran görüntüsünden çıktı alıp,dosyalamak lazım..
Ocak ayında mtv'yi öderken ceza var mı diye kontrol edeyim dedim;2015te ödediğim cezayı yine ekrana düşürmüşler..Önce telefon ile arayarak kalayladım çıkanı;sonra Ekran görüntüsü,dekont v.b. ilgili yere mail attım.Sildiler cezayı,hata olmuş kusura bakmayacakmışım..
Takip etmez,ödiyim gitsin dersen iyi geçiriyorlar!
Trafoya feto girmis diye bir aciklama yaparlar yakinda. Halkta bak gordunmu devletin bu olayda sucu yokmus der ve hepimiz mutlu gunlerimize doneriz. Dert etmeyin bu kadar...
Ülkede tüm olumsuzluklar bi yapıya bağlandığından bunu kim paralele bağlıcak diyordum biri çıktı. :D :D Ah be halkım ah.
Bugun bana 1 tane daha geldi anasını satiyim.
3-4 gün öncede tekirdağ daki ewe gelmşti.bugunde ist da geldi. 1.5yıl öncesinin.
Postacının elinde bi ton ceza kagıdı vardı, onlar ne öyle ya dedim.
Sadece sultangazi ilçesine 25 bine yakın ceza kagıdı var elimizde dedi.
Toplasan zaten o kadar arac anca vardır ilçede dedi :) nerdeyse her arabaya gelmıs :D