ıkı gun sonra arkandan konusmayacak ısını duzgun yapacak hakkaten ısını bılen ve en onemlısı hakedene hakettıgı gıbı davranan bı usta ıstıyosan adresı yukarda verdım...!!!
ıkı gun sonra arkandan konusmayacak ısını duzgun yapacak hakkaten ısını bılen ve en onemlısı hakedene hakettıgı gıbı davranan bı usta ıstıyosan adresı yukarda verdım...!!!
ama tork garaj subaru ve turbo uzerine yogunlasmıs bi firma eski subarumun bakımınıda yapıolardı simdi honda ve atmosferik bi araba b20+itb+nos acaba degisik olmaz mı?yoksa torkgarage nın isciligine lafım yok musterisiyim sonucta
bence Hakan abiyi bir ara sor Nuri.
TORK için atmosferikmiş itb'miş farketmez Nuri
ara görüş![]()
BMS_bekleriz kardeşim
Kazım usta'ya git Nuri.Ben iş yaptırmadım ama tanıdığım tanıştığım kadarıyla hem hesaplı yapar hemde artık konusunda iyice uzmanlaştı.
Not: 3 gün sonra bunuda satıyom dersen bidaha ankaraya gelme![]()
kadir abide son noktayı koydu adres kazım usta sorun yok anlastık swapa bile basladık![]()
ankarada ne çok usta varmıs yaaa baksanıza ama modifiye ayrı bır sey tamir etmek ayrı biir şey
zaten her sey imzamda yazıo ötesi yok...
Mertcan , hem imzandaki dukkani hem de ankaradaki modifiye isi ile ilgilenen diger dukkan sahibi insanlari sacma bir polemige sokuyosun farkinda olmadan . bilmiyorum ankarada kimlerle sorun yasadin ama sonucta bu kisiler esnaf sifatinda . isteyen istedigi yere gider herkesin kendi tercihi saygi gosterip kimseyi kirmayacak yorumlar yapman lazim . ben seni tanirim aslen kotu biri degilsin , bu ara canin sikilmis birseylere ama bence fevri davranma . sonucta kimse rakip degil kimse dusman degil .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yok be ne alaka ben kımse ıle sorun yaşamadım
nuri zaten savas abıye goturecktı arabasını konun basında yazıo ama 7.5 ay gıbı bı zaman demıs
cok yogun calsıyor bu aralar
alingan bi donemindesin sanirim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)