Kopuyo ama koptugu yerden devam ediyo, 0 dan tekrar başlamıyo yani. Özellikle gece yaparsan update'i cok sorun cıkarmıyo
Kopuyo ama koptugu yerden devam ediyo, 0 dan tekrar başlamıyo yani. Özellikle gece yaparsan update'i cok sorun cıkarmıyo
Arkadaşlar elimde 1 adet japon versiyon var haberiniz olsun. İsteyen olursa yardımcı olabilirim.Japon versiyon ile avrupa veya amerika versiyonu arasında sadece dil farkı var.
psn:kryshn ekleyin benide ancak friend list yok GT5 de denk gelmek lazım aynı yarısta yarısabilmek için
Everyday I ** Çapulling!!!
Oyun içi mesajlaşma olduğu için aynı anda yarışa başlarsanız online kapışma imkanınız var. 5 kişi aynı yarışa girdiğimiz zamanlar oluyor.
ayrıyetten kaldıgı yerdende devam etmedı bu zıkkım :@
KA Style
kırayımmı ha soleyın kırayımmı
beyaz bedenını param parca edeyımmı bunun![]()
KA Style
wirelesstan mı yapıor acaba arkadaslar?
KA Style
Arkadaşlar hangi uptadeyi yapıyorsunuz peki. Spec 2 mi
Eğer spec 2 ise 1540 mb bir yükleme yapıyor. Kopabilir ama idare edinValla en kalabalık anında yaptı bu update yi. Şu anda rahat olması lazım aslında
%50ye gelmeden kopuyor sabahtan beri
KA Style
ohh hallettım sonunda class c ıle byıde aldım
sımdı sorarım; Logitech Formula GP Racing Wheel sistemini kullanabılırmıyız? usb girisli bir urun.
KA Style
Momo Force mu acaba dediğin. Eğer o ise kullanamazsın. Şu an için ps3 için sadece Driving Force XE , Driving Force, Driving Force Pro, G25 ve GT5 için çıkartılan Driving Force GT kullanabiliyorsun.
Bunlar arasında en güzeli tabiki G25 ama yapılan en son güncellemede G25 in " six-speed shifter" özelliği kullanım dışı oldu. Neden bilmiyorum
![]()
eskiden g25 bedne vardı
bahsettıgım tam olarak bu
![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)