Eminönüne bak kesin vardır :)
Ben de ipek böcekleri- yılan flan hepsini besledim de rakun gerçekten çok iyiymiş yaa var mı öyle değişik hayvanları bulabileceğimiz yer ? :)
Printable View
Eminönüne bak kesin vardır :)
Ben de ipek böcekleri- yılan flan hepsini besledim de rakun gerçekten çok iyiymiş yaa var mı öyle değişik hayvanları bulabileceğimiz yer ? :)
eğitimli piton neymiş ya hertarafı eğitim olsa nolcak onun görsem iki sokak öteden yolumu değişirim :D
açılın doktoru geldi.
Şimdi öncelikle ben bu canlıları 2 sene besledim, evladım gibi oldular akşam eve gidince foto da atarım.
Bir kaç ufak tavsiye vermek isterim; öncelikle kesinlikle DDS den veya başka bir çiftlikten veya gidin forumdan (şahıstan) alın ama petshoptan almayın. Neden böyle bir şey diyorum çünkü hayvanın davranışı ne kadar süt emip annesinden babasından ne gördüğü ile alakalı. evet saçma ama geçerli.
Başka bir detay bu canlılar sosyal hayatı olan canlılar kısacası hamsterın büyüğü şeklindeki yaklaşım çok yanlış;
mesela hamsterlarlar (onuda besledim) gece hareketli bunlar gündüz, hamster a ver yemi 3 sene yaşar sana ihtiyaç duymaz, GP 2 gün sensiz olsun seni görünce çığlık atar.. Hamsteri eline alırsın hayvan subhaneke okur, GP senin kucağında kedi gibi mırlar televizyon bile seyreder..
Hamster 3 sene yaşar GP Allah ömür versin 10 sene yaşar.. GP hamster'a göre çok daha dayanıklıdır her şeyden önce ama daha fazla ilgi ister kuru ot ile yaş sebze dengesini kurmak lazım, Benim toretto (hamster) salam bile yerdi..
Olayı GP-Hamster kıyaslamasına döndürmek istemedim sadece bu hayvanlar çok sosyal ve ilgi isterler bu sebepten ötürü petshop da bu canlılar cidden kafayı yemiş olabilirler, ömrü boyunca size kendini sevdirmeyebilirler.. Birde en başta dediğim gibi anasından babasından gördüğünü yaparlar insanlara güvenme konusunu orada öğreniler bu açıdan aldığınız yer kediden köpekten farklı..
Konu ile ilgili sorularınız olursa zevkle cevaplarım.
Sevgiler!
Şaka yapmıyorum Koala bulabilecek olan arkadaşımız varmı?
Korkunca çığlık atan ve altına sıçan hayvan değil mi bu ?
Hadi koala sirin fln da piton beslemek nedir yahu . Tv de gazetede gorsem bile bakamiyorum o kadar igreniyorum
arkadaşlar banada sincap lazım durum önemli yardımcı olan varsa minnetar olurum
Koala görüntü olarak çok sevimli ama tüğleri çok sert, kokusu biraz kötü, çok garipte bi sesi var. Ama saldırgan değil. Yerde dururken sevdiriyor kendini.
Quokka diye bi hayvan var. Sevmek falan yasak avustralyada. Öyle demişlerdi cezası varmış. O çok sevimli.
Ben şempanze besleyeni görünce garipsiyordum. Maşallah neler varmış neler :D :D Hele bizim Furkan'ın cobra beslediğini duyunca şok olmadım desem yalan olur :D :D Bu arada ben bu hayvanı canlı canlı gördüm bi petshop'ta paskalya tavşanı geldi aklıma direk ama değilmiş öğrenmiş olduk :D :D :D
Hepsini geçtim de yılan besleyenler nasıl besliyor aklım almıyor valla
evet zamanında arkadaşlarımında dediği gibi yılan ve rakkun beslemiştim ikiside cok zevkli hayvanlar insan derdinden anlıyorlar cok akıllılar önerine ne koysan yiyorlar hatta bikeresinde insan organlarına karşıda yiyecek sanıp niyetlendiklerini gördüm
ama fazla kullanmadım ankaradan mikrop ali nickli kardeşimize sahiplendirdim zaten az kullandım hayvanları
http://instagram.com/p/nBRFYNyhME/?modal=true
ben teşekkür ederim hayvanı sen olmasaydın sokaklara bırakıcaktım şimdi içim rahat ama emin ellerde biliyorum...
yakın bir zamanda hayvanlarıma görMMeye tekrar gelicem yanına
Furkancım sansürsüz fotolarını özelden atar mısın yiğit kankama.İlgisini çekebilir zaten mikrop ilgilenemiyor artık.