User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Mustang 2.3 Ecoboost??

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    avrupa pazarından ekmek kapmak için çıkartılmış bir araç gibime geldi.. türkiyeyi tenzih ediyorum ..
    o klassmanda araba alacak avrupa kullanıcısı bilinçli alıcılardır.. Türk tüketicisinin mantığı ile alakaları pek yok.. Şekil şemal odaklı değil öncelik işlevsellik orantılı ürün alıyorlar..
    amerikayı zaten es geçdim avrupa pazarındada fazla satıcağını düşünmüyorum.. Türkiye pazarı gibi şekil odaklı pazarlarda güzel satarlar..

american muscle pony car benim fikrim = yüksek hacim ciğerli V8 ...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kasa olarak ıyı ama motor olarak nasıldır bilemem bazı sayfalarda sadece 93 oktan yakıtta bu kagıt verılerı gecerlı gıbı bırseyler okumustum. Sonuç olarak fiyaka satmak ve caddeye indiğin zaman gözlerin üzerinde olmasını isteyen kişilere hitap eden bir araç v6 yada v8 benım takıldıgım yer değil ama hacim olarak en azından 3lt bir motor olsaydı belki daha farklı sonuçlar ve tepkiler alabilirdi, gerçi ağırlıgı konusunda pek bir bilgim yom eger ağırlıktan dolayı az dıye daha dusuk hacimli motor koyup sürüş zevkine odaklı bir araba halinede getirmeyi pallamış olabilir mühendes beyler
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler