User Tag List

Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
357 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

Shifter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarınızın Hepsni Okudum Konuya Dısarıdan Bakan Birisi Olarak Eray Yümsel Arkadasımızın (Kendisini tanımam ) Anlattıkları Güvenlik Eksikleri Faiş Fiyatlar Aracın Drift Alanında Yanması , Güvenlik Zafiyetleri V.b Eksikleri Tüm Techturkey Ailesi Muhakkak Driftlerde Görmüştür, Ammavelakin Hiçkimse Ve Hiçbir Organizasyon 4'4lük Olamaz ,
    Söylenen Söylenmiş yazılan Yazılmış Konuyu Çokda Uzatmamak Lazım

Biraz Açık Konusayım Tabiri Caizse Olay Birazda : Öküz Öldü Ortaklık Bozuldu Gibi Olmuş .
    Serin Kanlı Olalım Kalpleri Kırmayalım
    Royal Origin

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende nisan gibi drift akademiyle konuşup bi tarih alıcaktım bütün fikrim değişti konudan sonra en başından beride okumaya devam ediyorum
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su tosfed olayi olmadan evvel cok daha arabaydikta insanin bindigi arabaya cage ve homologe koltuk kemer takmasi kolay diil. Ayrica basindan beri dedigim olay o niye hesap sormuyor arabasi yanmasin diye elleri yandi nerde o arkadas dediginiz adam suan dernegin yonetiminde ve en cok emek verenlerden biri ve hepimizi. Her olayina kosuyor. Gercekten hep diyorum madem bukadar kotu bu yonetim ben ve biz niye bukadar seviyoruz bu ortami bu dernegi. Cok sacma yorumlar geliyor hal artik hepsini okumuyorum bile kusura bakmayin milletin dinine kadar girildi yarim yamalak geciyorum sadece net dedigim biz burda mutluyuz bu spora daha cok yariscida kazandirmaya devam edicez yine egitimler olucak yine yeni arkadaslar gelicek yettirebilen araba hazirlicak yetemeyen organizasyonda yardimci olacak ve hep arkadaslik dostluklar devam edicek dinlisi dinsizi hacisi ateisti biz bir amac ugruna bir araya geliyoruz oda drifti ileriye goturmek ve buraya girmemis kenardan uzaktan bakmis yorum yapan insanlara uzuluyorum bu son yazindi daha yorumda yazmicam ayni kasetler donup duruyor 4 gundur isimleri ortaya koyucam aksam koyucam sabah koyucam yoldayim koyucam insanlari tedirgin etme cabasindan ileriye gitmiyor konu arada kalanlara Allah kolaylik versin. Cumleten hayirli aksamlar

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mut86 verdigi kardeslik mesaji superdi . eray abi adamin musluman olacagi varsa da musluman olmaz (senin tavrini yanlis anlayabilir adam musluman olacagi varsada olmaz vebale girme )

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ne müslümanı budist i k ime ne neyse ney adam ya sizi ne etkiler hadi bu iş rant gibi gözükmeye basşladı sonuc olucakmı ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşey bulamayıp , yok ateist dedi yok dinine girdi falan. Komik buluyorum.
    Speedy , adamın hayatını kişiliğini karakterin çocuk olduğunu ortamının leş olduğunu söylüyor. Sırf güzel bir dille yazdı diye bunu herkes es geçiyor ,
    Ama eray abi ( tanımam etmem ) ateist deyince hakaretmi oluyor.
    Ateiste ateist denmiyor mu ?
    Gizli saklı birşey mi ateist olması ? Utanılıyor mu bundan ? Hayır.
    Dinsiz kitapsız yazmamış adam , ateist yazmış hayata bakışlarımız farklı yazmış.
    Kişilik karakterine arkadaşlarına çevresine yaşına başına onca şey söylendikten sonra yinede saygısını korumaya çalışmış adam. Ki bunu şuraya yazanların azınlığı başarır.
    afedersiniz ama cımbızla kelime seçmeden önce biraz empati yapın derim.
    Laf bulamayıpta olayı ; ateist dedin sen vay ateist dedin oy ateist dedin yuh ateist dedin aaa ateist dedi diye kapatmaya çalışmayın.
    Başından beri okuyorum konuyu iki tarafıda tanımam.
    Sürekli birşeyler yazılıp çiziliyor ve ben samimi olan tarafın eray abi olduğuna kanaat getirdim.
    Bakalım daha neler yazılacak
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editt
    Çok çok özür diliyorum ***** saat geç oldu , nick speedy diye aklımda kalmış , güneş bey olucaktı..
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

ersandeniz
    Misafir
    Nasil bu konudan sonra digeri acildiginda e.yumselin hakli oldugunu dusunduysem, gunes g.nin mesajina ateistlik vurgulanarak cevap verildiginde de gunesin hakli oldugunu dusundum, turkiyede eger karsindakini haksiz konuma dusurmek istersen ya dinsiz dersin ya vatan haini..

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre de yapılanlar saklanmak için adamın herkes karakteri hakkında yorum yapmaya başladı. Adam diyor ki ben kimseye zarar vermedim herkesin davrandığı gibi davrandım kimseye çarpmadım kimseyle kavga etmeye çalışmadım vs vs. siz diyorsunuz ki yok sen çocukluğunda şöyleydin kesin büyüdün hala böylesin falan filan. Tamamda konu bu değilki tek bu adam dışlandım demiyor burda onun gibi yazan bir 5 kişi var. Hadi eray karakteri yüzünden böyle diğerlerine uygulanan dış kapının mandalı tavrı nedir? Bence asıl sorundan uzaklaştırıyorsunuz bilerek konuyu...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuT86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su tosfed olayi olmadan evvel cok daha arabaydikta insanin bindigi arabaya cage ve homologe koltuk kemer takmasi kolay diil. Ayrica basindan beri dedigim olay o niye hesap sormuyor arabasi yanmasin diye elleri yandi nerde o arkadas dediginiz adam suan dernegin yonetiminde ve en cok emek verenlerden biri ve hepimizi. Her olayina kosuyor. Gercekten hep diyorum madem bukadar kotu bu yonetim ben ve biz niye bukadar seviyoruz bu ortami bu dernegi. Cok sacma yorumlar geliyor hal artik hepsini okumuyorum bile kusura bakmayin milletin dinine kadar girildi yarim yamalak geciyorum sadece net dedigim biz burda mutluyuz bu spora daha cok yariscida kazandirmaya devam edicez yine egitimler olucak yine yeni arkadaslar gelicek yettirebilen araba hazirlicak yetemeyen organizasyonda yardimci olacak ve hep arkadaslik dostluklar devam edicek dinlisi dinsizi hacisi ateisti biz bir amac ugruna bir araya geliyoruz oda drifti ileriye goturmek ve buraya girmemis kenardan uzaktan bakmis yorum yapan insanlara uzuluyorum bu son yazindi daha yorumda yazmicam ayni kasetler donup duruyor 4 gundur isimleri ortaya koyucam aksam koyucam sabah koyucam yoldayim koyucam insanlari tedirgin etme cabasindan ileriye gitmiyor konu arada kalanlara Allah kolaylik versin. Cumleten hayirli aksamlar

Ben insanlarin dinine vs e yorum yapmadim koskoca bir yazi yazdim mantikli maddelerle beraber ama nedense ben bu yonteme gittikce cevaplarda benim yazdiklarimdan bir o kadar uzak gelmeye basladi ki burada ben kendim bile size yazdiklarimda siz cevap vermeden hakli oldugumu dusunmeye basladim. Madem tu kaka biz niye seviyoruz kadar mantiksiz birsey de gormedim. Burada zaten sizin sevip sevmediginiz kistas degil ki. Dislanip disarda kalan, kotu davranilan, spordan kulliyen soguyan insanlardan bahsediyoruz. Zaten kulubun icindeyiz biz cekirdegiz 20 kisi olmusuz oh cok mutluyuz? Ya bir dakika, su gumruk mevzusundan senin evine haciz gelmemis miydi ben mi yanlis hatirladim acaba? Eger dogruysa o haciz kagidi mi neyi geldiginde bu kadar mutlu muydun banada soyler misin? (Emin degilim ama boyle bir bilgi kalmis aklimda).

7 yilda 30 kisi kazanabilmissiniz diyorsunuz ki biz mutluyuz. 7 yilda kac kisi bu ortamdan uzaklasti peki bunun bir rakami var mi? Sadece su konuda ben 5-10 kisi arasi bir rakam gordum ki bu da total rakamin 1/3 u.

Guvenlik: Tosfed e gecince cage takildi diyorsunuz, yani cage lazimdi bir guvenlik ortami olarak ama siz arabalara 5 kisi binip eller kollar disarida gezmeyi eglence olarak sectiniz? Su cage i de anlamadim ne gerek vardi buna ama ne tartisildigini bilmedigim icin yorum yapmak bu konumda seninde dedigin gibi sacma olur.

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AbbasMpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Driftle ilgili olduğu için ve kısmen adımında geçtiğini gördüğüm için yazma ihtiyacı duydum...

Adı geçen arkadaşların arasındaki konu hakkında bilgim yok, her ikisi de arkadaşım; benim yazacaklarım daha çok bu ülkede yapılan driftle alakalı.
    Tanıyanlar benim Türkiye'de driftin başlangıcından beri işin içinde olduğumu bilir, en başından antrenmanlara, yarışlara, driftfestlere katılan bir pilot ve bu işin mutfağında olan bir organizatör olarak yazıyorum...

200 hp lik 5 aracı zor biraraya getirdiğimiz, alan kirasını ödemek için uğraştığımız 2008 den beri çok şey değişti, en baştaki eğlence anlayışı haliyle yok, artık parası olmayanın gerçek anlamda drift yapması da imkansız.
    Az araç ve pilot, her yaştan insan, kuralsızlık, federasyon ve güvenlik maliyetleri olmadığından herşey bi bakıma daha kolaydı. Zamanla maliyetler arttı, araçlar güçlendi, sürücüler profesyonelleşti.

Genel olarak alınan eğitimin eksikliğinden yada fiyatının yüksekliğinden şikayet edenler çok, organizatörlerin kişisel davranışlarından rahatsız olanlar var.
    Yarış sırasında teknik sorunlar yaşayan arkadaşlar ilgisizlikten şikayetçi, çifte standart uygulandığını düşünen veya yarışlarda yanlış puanlamalar olduğunu düşünenlerde.

Yukarıda yazanlar olsun yada olmasın, adı geçen kulübün eksikleri yada yanlışlarıdır, olmaması gerekir.

2013 yılının yazında ben alternatif bir antrenman sahası konusu açtığımda şiddetli bir tepkiyle karşılaştım. Oysaki tek isteğim anadolu yakasında bir antrenman alanı ve daha ucuza drift yapmaktı.
    Bazı arkadaşlar dışında herkes benimle olan iletişimini kesti, sanki benim bu işte bir maddi kazancım yada birilerinin işini elinden almak istiyormuşum gibi.

Başka bir kulübün eğitimini yada antrenmanına katılanlar çeşitli bahanelerle organizasyonlara alınmadı. Sadece eğitim alanlar alana girebilir dendi ama almayanlarda girdi, farklı antrenman fiyatları verildi.
    2014 de sadece mevcut kadronun antrenmana girebileceği söylendi ama yeni sürücülerde katıldı, sevilmeyen yada kişisel olarak sorunları olan garaj ve kişilerle beraber olanlarda aynı sayıldı.

Geçtiğimiz yıl benim yaptığım eğitim, antrenman yada driftfestler tepki hareketi değil, bu işi geliştirmeye ve yaygınlaştırmaya yönelik hamlelerdir. Benim zaten antrenman saham var, tosfed e kayıtlı,
    herhangi bir kulüp yada alana ihtiyacım yok, hiç bir drift pilotuyla sorunumda yok.

Sonuç olarak organizasyon yapmak, pilotlarla ve insanlarla uğraşmak zordur, bu sporu bu noktaya getirmekte emek işidir herkes bunun farkında. Geçtiğimiz yıl antrenman ücretini vermeyen, sözünde durmayan,
    yarış günü işim var deyip başka antrenmana giden, hertürlü yanındayım deyip ertesi gün başka kulüp toplantısına giden, tır tutturup kıvıranlara kadar her türlüsünü gördüm. Yinede İnsanlar hata yapabilirler diyorum.
    Üçüncü kişilerin söylediklerini bir kenara bırakıp, o kulüp bu kulüp demeyi bırakıp, bu pilot geliyorsa bu iş olmaz demeyi bırakmadığımız sürece bu spor mevcut noktadan daha ileriye gitmez.

Ben 2015 dede doğru bildiğim yoldan devam edeceğim, kapımız Eray Yümsel dahil herkese açık. 2014 de aracımı yapan Fatih Çelik'e; yanımda olan özellikle Kemal Güvenkaya, Volkan Arısoy, Timur Pomak, Kenan Büyükbahçeçi,
    Görkem Coşkun ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılarımla

Abbas Çimen

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden beni tanımayan birisi gelecek yaşayış tarzımdan hayatımdan çocukluğumdan belkide unutmak istediğim bir geçmişim varsa bunların hepsinden bahsedecek... sonra bütün herkes bu çocuk kalmış ruhu savunacak..

Kimse kusura bakmasında Güneş nasılki Erayın görüşleri düşünceleri yada yaşayışını anlatmışsa eray da karşısındaki adamın tüm görüşlerini yaşayış tarzını tek kelimeyle tanıdığı kadar anlatmaya çalışmış.
    Bunu yaparkende bir kötü ithamda bulunmamış kötü bir kelime söylememiş yada onu bişeyle suçlamamış.. o insanın İnandığı yani hayat anlayışı yaşama tarzını belirtmiş ve gerçek olan şeyi yazmış.. Kısacası öyle süslü kelimelerle değlde bildiğin düm düz bir adam saklısı gizlisi olmayan bir adam olarak ERAYCA anlatmış

bu konuyla alakalı Eraya birisi bişey diyecekse İt yada yerin dibine sokma kelimeri için desin orda çok yanlış yazmış doğru olan tek hata budur. Bunun dışında hepimiz insanız kimin neye inandığı yada ne yaptığı önemli değil Nasıl bir İNSAN olduğumuz önemli

Yoksa ne müslüman kılıklı şerefsizler adiler tanıdık bu memleket

EMRair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drit işi ranta dönüşmüş oraya bir cemaat kurulmuş önlerinden geleni geçeni avlamıslar, kafalarına göre insanlarıda sınıflandırmışlar onurcanın söylediginden ben bunu anlıyorum eray yümselin yazdıkları bi sinirle yzılmış hadi hepsi düzmece diyelim onurcanın yazdıklarına cevap versinler bari
    İnş cnm yaa !!!

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Herkese Merhaba,

Ben Volkan Arısoy. Foruma üye olmadığım için başka bir hesap üzerinden düşüncelerimi aktarıyorum. Açıkçası adımın bu konular içinde geçmesi nedeniyle, hem kendimi ifade etmek hemde kendime gore doğru olan detayları sizler ile paylaşmayı uygun gördüm.Öncelikle burada yazacaklarım, ismini vereceğim kişiler haricinde kimseye bir sataşma değildir.

Ben drift ile 2008 yılında Abdurrahman Özen vasıtası ile tanıştım. Kendisi ile o dönemde içinde bulunduğum bir TV programı için bir görüşme yapmıştım. Daha sonra dostluğumuz ilerledi ve sahibi olduğu TRTUNING dergisine editörlük yapmamı teklif ettikten sonra bu dostluk daha farklı bir boyut kazandı. Drift’in başındaki kişide o olduğu ve drifti çok sevdiğimden bu işe dahil oldum. Aracımı aldım ve hazırlamaya başladım. Derken eğitim falan işin içine girdik. Üzerinden dört beş sene kadar bir sure geçti ve bende kendime gore bu sporda iyi kötü ilerlemeler kaydettim. Bu arada dip not olarak belirteyim. 1997 senesinde pist yarışlarında tek marka kupası olan Shell Helix Cup’ta yarıştım ve iki kez dereceye girdim. Ayrıca Ethem Genim ve Yusuf Avimelek’ten eğitim aldım ( bunu özellikle belirtmek istedim çünkü motorsporlarında daha once yer aldığımı çoğunuzun yaşı itibarı ile bileceğini düşünmüyorum. )

Driftin benim dahil olduğum 2010 yılından bu yana geldiği noktaya baktığımda maalesef, tekelleşmenin, sadece kişisel bazı kazançların öne çıktığının, spordan ziyade taraflı bazı tutumların yer aldığını bizzat yaşadım. İçinde bulunduğum dönemde, bazı rakip kulüplerin yanlış tutumlarının, farklı davranışlarının sonucunda tek taraflı bazı avantajlar elde edilerek bunu daha farklı avantajlara çevrildiğini bizzat gördüm. Ortada var olan yada elde edilen başarılarla, zaman içinde insan seçme, yada dahil olanlar içinden uygun olmayanları ayıklama gibi bazı adımlar atıldı. Bu adımlar bazen şahsi düşüncelerle, bazen de benim de dahil olduğum kulüp toplantılarında, herkesin ortak kararı ile oldu. Şunuda mutlaka söylemek gerekli, bu ayıklamalarda TOSFED bünyesine geçtikten sonra, alınması gereken mecburi önlem ve yaplandırma sonrası çıktı. Çünkü işin içine kurallar, kompetisyon ve sorumluluklar girmişti.

Bende taki geçen seneye kadar, bu grubun içinde yer alıyordum. Abdurrahman Özen ile, drift harici bir konuda bir yaşadığım bir problemden ötürü aramız bozuldu. Bu durumdan sonra bende akıbetimin diğer bazı arkadaşlar gibi olacağını düşündüğüm için, yavaş yavaş bu gruptan uzaklaştım. Ama hiçbiri ile bağımı koparmadım. Her zaman yanlarında olmaya, katıldığım yarışlarda hal hatır sormaya çalıştım, halende aynı düşünceler içerisinde devam ediyorum. Ama Abdurrahman Özen ile maalesef yaşadığımız sıkıntılar neticesinde, arkadaşların BİR KISMI sağolsunlar benide dışladılar. Hatta içlerinden o BİR KISMI bir YANLIŞ ANLAMAYA istinaden benle selamı sabahı da kestiler. Sorun yok. Herkes kendi hür iradesinde isteği herşeyi yapma ve düşünme özgürlüğüne sahiptir.

Sevgili Eray’ın açtığı bu konu üzerinden, nelerin ortaya döküleceğini açıkçası tahmin etmemiştim. Herkesin biri yada birileri ile bir problemi var. Bu apaçık ortada. Gerek yanlış, gerekse doğru birçok fikirler var. Bana gore sevgili dostum Abbas Çimen’in yazdığı gibi ortada alınan eğitimin eksikliğinden, fiyatından, organizatörlerin kişisel davranışlarından, genek anlamda herhangi bir destek almadığı için muzdarip olanlar var. Herkesde kendine gore haklı. Ama şunu bilmek lazım, sadece haklı olmak maalesef çözüm yaratmıyor.

Ben kendi adıma çözüm odaklı olduğum için bugün, forumda da gayet güzel bir açıklama yapan sevgili dostum Özer Mollamehmetoğlu’nu ziyaret ettim. Bazı düşüncelerimi açıkça paylaştım ve kendiside bana karşı elinden geldiğince açık olarak bazı detayları anlattı. Ortada var olanların, bazı kişiler hakkındaki düşüncelerden ötürü ortaya çıktığını ben açıkçası bu konuşmada birkez daha anladım. Kişisel problemlerden ötürü herkes maalesef aynı kefeye konuyor. Sen bunlaysan, o şunlaysa, öbürü diğeri ile beraberse bizle olamaz deniyor. Dün Apo Abinin yaptığı ayrımcılığa karşı çıkanlar, bugün maalesef yine onun gibi düşünüyorlar. Gerçi haklı bir sebebleride var ne olursa olsun, hasta yatağında yatan bir kişinin, kurduğu düzene saygılarından dolayı….

İşin ticari konularından dolayı yaşanan sorunlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Sonuçta ister resmi, ister gayri resmi alınan bir hizmet var ise, bedeli ödenmelidir. Bedel ödendiği halde, hizmet tam anlamı ile sağlanmıyorsa hizmeti alan kişi müşteri olarak her zaman haklıdır, hakkınıda aramalıdır.

Ben kendi adıma bu spora gönül verdim. Maddi manevi herşeyimi döküyorum. Hatta sponsorluk adına, drift camiyasında kimsenin alamadığı sponsorlukları bile aldım ve halende almaktayım. Bu sporun ülkede gelişimine elimden geldiğince destek oluyorum. Bu spor adına yapılan, davet edildiğim tüm organizasyonlara katılıyorum, katılmayada devam edeceğim. Bundan dolayı kimse rahatsızlık duymasın. Ayrıca, 40 yaşında bir adam olarak kimseyi taklit etmediğimi buradan belirteyim. Çoluk çocuğun çıkardığı bazı afişlere sadece güldüm. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz. Lütfen devam edin benim için bir sakıncası yok. Dünyada otomobil sporlarında isim yapmış yapmamış tüm pilotlar otomobil üzerine çıkarak halkı selamlarlar. Bu sadece bir kişiye özgü değildir, bunuda bence bilin.

Ben buraya kendimce birşeyler yazdım. Adı geçen kişiler haricinde kimse ile BİR PROBLEMİM YOKTUR. Benim hakkımda paylaşmak istediğiniz düşünceler, eleştiriler var ise, lütfen buradan paylaşın. Üye olmasam bile görebiliyorum, bir şekilde cevap verebilirim. Sıkıntı yok. Sonuçta mükemmel değilim, hata yapmış olabilirim. Yanlış bir davranış yaptıysamda özür dilemesinide bilirim. Ayrıca Abdurrahman Özen’e tekrar acil şifalar diliyorum. Her ne kadar kendisi ile sorun yaşadıysamda, bende emeği vardır. Allah onu ailesine bağışlasın. Umarım iyileşir ve aramıza geri döner.

Volkan ARISOY
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray Aykut un ilk tekirdağ da yapılan yarış org. kaybetmesinin detayını açıklar mısın, çünkü oradaki halk bile oradaki yanlışı protesto etmişti.

Aykut un suçu daha düşük bir bütçeli araçla oradaki bazı şahıslara kafa tutması mıydı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkan arısoy un yazısını eksiz koydum bu onun görüşleri bide benim onun agzından duyduklarım var tabi bunlarıj hepsini sona saklıyorum cünkü apexciler diye nitelendirdikleri bir grup kurulus hakkında söylemediklerini bırakmayın oraya kesinlikle gitmceksiniz onlr bizlere neler yaptılar ooooo diye nitelendiren bu insanlar hiçte hoş şeyler söylemiyodu şimdi ise anlamadıgım bir sebepten dolayı ortayı bulma yolunda mesajlar veriliyo caktırmadan görüşmeler yapılıyo onlar hakkında kötü yorum yapabilcek kişileri yanlarına cekmeye calısıyolar gerçekten cok komik şeyler oluyo ama hala kimle ugrastıklarının farkına varamadılar buraya cevap veremeyen o insana sesleniyorum sen benim ekmeğimle oynadın kardeş hepsi delillerle ortada yıllardırda bu spora köstek oldunuz rahat bırak artık
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray Aykut un ilk tekirdağ da yapılan yarış org. kaybetmesinin detayını açıklar mısın, çünkü oradaki halk bile oradaki yanlışı protesto etmişti.

Aykut un suçu daha düşük bir bütçeli araçla oradaki bazı şahıslara kafa tutması mıydı?
    O konuya aykut ayrı bir yazı yazıcak ona yapılanlarada haksızlkklarada yolsuzluklarada hakir görrmeye de
    Dr. Ecu

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O konuya aykut ayrı bir yazı yazıcak ona yapılanlarada haksızlkklarada yolsuzluklarada hakir görrmeye de
    Fatih Usta nın da yazacakları olacaktır bir kombo bekliyoruz buraya

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzunca yazmıştım ama forum sağolsun logout olmuşum gitti yazdıklarım.

Erayı tanıyorum diyorsun ama gram tanımıyorsun. Eray asla ve asla alemi cihan gelse kafasına göre yaşamaktan hareket etmekten vazgeçmez.

O ters olayıda aynen şöyle oldu

Akhisar drag sabahı;
    Eray gece gelirken solda fırın gördüm sola dön tamam dedi uyku sersemi bölünmüş yolda terse girdi sonrada aklına cinler periler kaçtı ama sonunda kendi korktu.Ayrıca cezasınıda fazlaca ödedi.

Yani ipiyle kuşağıyla kafasına göre yaşayan bi adam kimsenin gaza getirmesine gerek yok.
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunun yaninda ulkenin genel sartlarina uygun, duzensizlikte rahatlikla yasamaya alismis bir adamdir Eray. Kilometrelerce tersten gidebilir, bunu sirf bir inat ugruna ya da gaza getirilmis bir iddia ugruna yapabilir. Yanlis degil mi yaptigi? Tabiki yanlis ve tehlikeli ama etrafinda bu yanlislari ve yaratilan tehlikeyi marifetmis gibi gosteren, bununla eglenen ve mutlu olan insanlarin daha da gaz vermesi ile "ortaminda" iyice yucelir ve yukselir. Yapilan hatalar yuzunden zamaninda uyarilmadigi icin bugun boyle bir karakter haline gelmistir. Artik adalet anlayisida bu baglamda manipule olmustur. Kendi acisindan bakinca yaptiklari son derece normal hatta komiktir, ancak diger acidan bakinca durum vahim ve tehlike icermektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler