olm sen benim kardeşimsin iletişimsizlik en kötü şey konuşmadık hiç konuşsaydık böyle olmazdı zaten sende kusura bakma :D öpüyorum senı bekliyorum istanbula
Printable View
Bu konu neden açıldı laa baslıgı görünce bizim yonetici war adı eray o sandım konudaki aidatlarda eksik yapıyor hep
Mpawa patladı gitti :D :D :D Fenomen oldun reis el salla :D :D :D
Adabın dibi Eray başkan. :D
Beni catilarda dolandirdi kedi kovalatti ahahahhaha
2011 li senelerde tanıdım çok muhabbetimiz olmadı, Maslakta tavlada yenip kolumun altına sokuşturup dolandırdı rezil olduk. Yine bir gün uzun yoldan dönerken ayvalıkta dururum uğrarım yanınıza dedi. Gece saatlerce elimizde tavlayla dolandık ama durmadı es geçti devam etti istanbula. Tavla konusunda dikkat edilmesi gerekli..
kendi bacağına sıkmak diye buna diolar heralde. Bi 5 ten geri sayarak vites düşürüp kendilerini 306 ile imha eden gençler bi de buraya bu konuyu açan Mustafa fenomen oldular valla.
Esnaf Eray yaw :)
2 de basti
Gizli nos basti
Dragta sinani onden salip gecti ☺
Cok sardi ,vites kacirdi ,difransiyel kirdi (bol bol ) ama dola diricilik mi ,hic sanmam .
Konu sacma olmus ama zaten simdiye kadarki postlar bunu anlatmis .ben ne anlatayim , akhisar dragta kalan arabamiza tirda yerini vermesini mi ,muayaneden gecemeyen ki ,ben zaten gecmez demistim , yaris arabamizin kalan kusurlarinin masraflarini komisyonda dusmesini mi
Senle organizasyonlara katilmakta , yolculuk yapmakta kofteci yusufta yemekte zevkli .seni sosyal medyada takip etmek bile .
Adam biseyler olsun diye iddiasi olmayan dragta bile zincirle baglanmis difransiyel ile yarisiyorsa kimse bu adama *** atmasin.
Not . Onumuzdeki sene cirtli kar lastiklerini piyasaya suruyoz .ortagiz bak :)
En tuhafı da Eray abinin konu acmasindan sonra bu konunun acilmis olmasi..Eray abi biraz bahtsiz sadece ama kisiligi gerçekten baska.. çamur at izi kalsin olmamis
belki kendi bile hatirlamaZda 2 sene kadar once biz gaziantepden bu adama bmw sorduk adam isini gucunu birakti gitti bakti bilgi verdi gaziantepden kalkip okadar yol bosuna gitmemek icin... Ki bizi gram tanimiyordu mecburda degildi. Eray seni tanimasamda instagramda bile eklisin cunku senin tarzini tavrini biz hep seviyoruz bana gore dogru bir adamsin ve su konunun acilmasiylada hakli oldugunu simdiden kanitladin.
Abi helal olsun valla , hemen hemen herkes aynı görüşte :)
Benimde bir ticaretim olmadı ama bende plaka bastırırken parasını yollamadan plakayı almışlığım var..Niyeti kötü olan insan zaten herseyden şüphe duyar göndermezdi.. :D
plaka alışverişi harici muhabbetim olmadı eray abiyle.. kare plaka istemiştim dikdörtgen gönderdi :D saolsun arkasından kare plakada geldi ve ucret talep etmeden bu bonus dedi okudugum kadarıyla bi çok kişiyede fazladan plaka göndermiş abi zarar ettirmişiz seni :)