Eray başgan bunlar hep gizli noss basmaktan oluyo
Printable View
Eray başgan bunlar hep gizli noss basmaktan oluyo
Hallederiz AŞ faal zamanlarındayken bir kaç plaka işim olmuştu, tek bir sikinti yaşamadım. Yakın bir zamanda benim aracı olmamla kendisinden difransiyel alındı, hiç bir sıkıntı çıkmadı, gün içerisinde teslim etti. Sonrasında parayı alırken o sıkıntı yaşadımı bilmiyorum ama :)
Bu konu biraz kendi kuyusunu kazmacalı olmuş, pek fazla girip mesaj yazmamama rağmen, başlığı görünce yazmam lazım dedim.
Adam bildigin peygamber torunu cikti yala...
adamın konusu hit oldu
valla yalan yok mekansiks e küfürmü etsem teşekkürmü etsem bilemedim :)
allah hepinizden razı olsun hakkını yediğim kimse varsa çekinmesin yazsın elimden geleni yaparım bugüne kadar kimsenin parası bende kalmadı elimdekinide her zaman paylaşmışımdır hatta yolda dilenci görsem eğer inanırsam onun gerçekten aç olduguna 5 liram varsa onu komple veririm ben bi şekilde bulurum derim küçüklüğümden beri bu böyledir ama 3 kurusluk adamlara meze olmam olamam benım genimde yok o yüzden comolokko akıllı olun adam olun lan :D
Valla bende bi kez app yaptırdım kolu kırıldı şansa :) genede aksatmadı ertesi gün yolladı
Eray Yümsel 100 liralık bir adam olduğundan kendisi yazıp çizmek ihtiyacı duymuyorum. Allahla arasında hesabı.
banada 2012 senesinden beri m3 le gezme sözü var.Sene oldu 2015 :( yakışmadı eray reise hahahhaha
Selektöre nos bağlayan bir adama dolandırıcı denir mi yaaa :D :D
vallahi bana dolandırmadı :D :D
o değil de takmama mevzusu var ona içerleniyorum , faceden 5 kere yazmışsam 2 sine cevap alabilmişim demin baktım da :D :D canın sağolsun esnaf adamsın yoğun oluyosundur abicim :D
kim bu dingil yaa diye düşündüysen de geçen m43 parçası sormuştum hatırlarsın belki :) hatta cevabına geri dönüş yapmamışım o anki yoğunluktan kusura bakma sağolasın gene de :)
saygılar :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...2857a527f4282b
vay foto kıyakmıs :D eline sağlık kardeşim :D
Benim alacağım var senden evc :) çatıda mı hala :)
Dolandırdığına değilde , dolandırıldığına daha çok inanıyorum ben
kaç tane app parası kaçmıştır sana eray başkan ?
Eray abiyi yedirmeyiz yedirmicez :D
Techturkey'de yapılmış yılın en hızlı geri vitesi geliyor şuan benden. Şeytan tüyü var bu adamda hep demişimdir. Kırdıysam özür dilerim müdür. Adalet mülkün temelidir...