Şu konuya bakıp adamın plaka yaptırası, Adapazarı'na çağırıp ıslama köfte ısmarlayası geliyor![]()
O değilde bu şikayet konusu adamın ekmeğine yağ sürdü resmen 😄 plaka siparişleri artacak, şahsen ay sonuna ben bi çift sipariş edebilirim ya da aklanmasının şerefine hediye kabul edebilirim 😛
Drıft konusunu söyle bi inceledim, ardından fark ettim ki "aha bi dolandırıcı daha cıktı" dediğim adam Drıft konusunu açmış! Kimseyi tanımam, ticaret de yapmadım. Konuları da baştan sona okumadım. Fakat ilk iki sayfalar son sayfalar yetti az bişey fikir sahibi olmama! Bu tarz konulara da normalde hayatta yazmam, doğru dürüst girip bakmam bile, belki ilk post'u okur geçerim! Fakat beyler şimdi soruyorum size! Ekmeğe bulasmak adamlık mi? Bu sitede senelerdir bulunan, belli kesimlerden belli saygınlık kazanan adamlarsınız, yada değilsiniz pekte umrumda değil. Ama benim gibi safi başlığı okuyan bu konulara girmeyen bir sürü adam var! Ve başlıkta adı geçen Eray'ı dolandırıcı olarak biliyorlar artık! Belki öyle belki değil tanımam etmem. Fakat ekmeğe pislik atmak olmaz! Bunun kayış kaçtımı sente tutmaz! Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Bu foruma yakışmayan bir başlık bu!
bbm pin :2B244451
Ben bu adama araba sattım ve dolandırdım.
Arabayı 3 lastikle verdim 4. jant lastik bizim bahçede duruyor hala![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
erayla yaklaşık 4 yıldan fazla ticaretımız ve muhabbetımız var.. bu konunun tamamen baltalamak amaçlı açıldığı aşıkar. yaptığı işin ve sattığı malın sonuna kadar arkasında durduğu ve sorun yaşamamış olmamız dolandırıcı olduğunu değil.. TAM BİR ESNAF OLDUĞUNU göstergesıdır.. Erayım yolun açık olsun yıne gündemdesın kanka bu senın populerlığini bir kat daha arttırdı..![]()
![]()
![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Abi forumun %99 unun hemfikir olduğu bir konuda,
karşı tarafın ortaya birşey atıp çekildiği bir ortamda
bu konu başlığının böyle durması ne kadar doğru ?
hakikaten, tamam kafalarda soru işareti olur, ortada bir ticaret vardır ve daha önceki konularda olduğu gibi bu başlığın elle tutulur bir yanı olur vs. başlık böyle kalır da,
şu 17 sayfadır okunan yorumlara göre bu başlığın bu şekilde durmaması lazım bence.
adamın ailesi var, ticareti var,
bir çözüm bulunmalı bu başlık konusuna yönetimce.
Loading...
Kalktım işe gittim eve geldim yattım tekrar işe gittim geldim hala adama yorumlar yağıyor bu nasıl bir geçmiştir böyle Maşallah.
Eray ın Aykut ile bir zamanlar bir problemi vardı o zaman yaptığını yakıştıramamıştım ama artık buzlar çözülmüş ben adamın başka bir sıkıntısını felan da duymadım he plaka konusunda geçirdi diyenlerde çıkabilir
1 adam size zorla satmadı
2 internet elinizin altında gidin araştırın
3 güveniyorsanız gidin 50 lira ***** siteden var alın takın...
ıkı tarafıda tanımam. eray arkadaslarımın arkadası. m3 egsoz almıstım kendısınden pıyasanın altında bır rakama. herhangıbır sorun yasamadım
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
sabah sabah konuyu görünce sesli güldüm Eray ve dolandırıcı komik olmuş
Defalarca alışverişimiz oldu her hangi bir sıkıntı yaşamadım
Bence Eray'ın defalarca dolandırıldım diye konu açması lazım![]()
![]()
Bu konuyu açan amcayı tanımıyorum ama ayıp etmişin ekmeğe *** atılmaz , ekmekle oynayan ekmekten olur yazık olmuş ...
Not: Başkan Golf al bir tane kopruyu tersten geçelim en güzeli (:
Bizi eskiler tanır yeni ornek alırERAY adam gibi adamdır. Bu konuya ise sadece gülüyorum Allah açandan razı olsun
![]()
always AT by AT
O değilde ben Eray abiyi pek güvenilmez sanırdım alışverişim olmadı ama eskiden mi neydense artık aklımda ole kalmıs ya arkasından konusulanlardan duydugum yada forum ortamında bi yerden konusunu okumustum.
birde her işte parmagının olması sanki her içi yarım yapcakmıs hissi uynadırıyordu ama konuyu okudum ki tamamen yanlış düşünmüşüm tam tersiymiş.
hayırlı işler olsun camianın esnafı![]()
Yahu ben bu adam için hallederiz.com u alıp iş yapacaktım sonra rafa kalktı benim proje iş yoğunluğumdan. Adam ingiliz anahtarı & victorinox çakı gibi her işi halleder
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bence konu guzel olmus. Arkadan konusanlar acik acik konussun arkadan konusmaya gerek yok. Gorunen koy kilavuz istemez ortada bir sorunda gorunmuyor bence bosver eray abi bilen biliyor. Bu konuda iyi olmus ama milletin aklindaki soru isaretleri gitmis olur.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)